hakkaten kök söktürüyormuş. Allah sabır versin canım.
Oyuncağa işenmez he bak sen akıllıyane güldürdü beni..
Çok geç değil daha 2,5 yaşındaymış. Aslında Ardanın daha çabuk alışması gerek çünkü örneği, abisi var yanında ama belkide inat etti.
Bence şimdilik askıya al canım çiş lafını bile etme 2 ay sonra yada kışa girmeden tekrar denersin. Belki kendi kendine başlar bile söylemeye belli mi olur. Benim ablamın iki oğluda ablam pes dediğinde kendi kendine söyledi :)
ben, kızıma henüz tuvaleti sormaya başlamadım ama kendi kendine arada çişim geldi diyor. Benimle sürekli tuvalete girince garibim kolay kaptı sanırsam :) neyse bende bazen alıştırma kilodunu giydiriyorum. Bizde de apart var klozete oturtuyorum Allah ne verdiyse ne kadar saçma sapan muhabbet varsa anlatıyorum. :)) heee birde hadi çişi buraya yap ona bay bay yapalım, gene gel diyelim diyorum. bazen yapıyor bazen yapmıyor
eh işte vantranatörü açtım üfür üfür yazıyorum kalkabilirsem netten namaz kılıp evimi toparlıcam kaç gündür misafir geldi biz gittik bi toparlamam lazımda kıpırdıcak halim yokkksen nasılsınnn
güzel taktik çişe bay bay heearkanızdan ağlamasın sonra
Aman canım bırak Allahasen :) iftardan sonra yaparsın. Oruçlu oruçlu iş mi olur.
Bende napimm çok uykum var 1,5 saatlik uykuyla geldim işeeve gider gitmez yatağa atlamayı düşünüyorum iftara kadar. Sahurdada birşey yiyemedim
Ağlarsa ağlasın... Dönüp bakmayız bilemmmbırakana kadar tuvalete..
Daha alacağın misafirlerin var mı? :) vardır tabisi... Yemeklerin çok güzel gözüküyor... Ayyy keşke bende her akşam böyle yapabilsem...iftarda misafirim vardı ben sofraya bile oturmadım bana yer kalmadıöle pialvın üstüne bi parca tavuk koydum yedim o akdar acıkmıyoruımki gıldır gıldır su içtim 2litre:))) sahura kadarda uyumadım banyoda işim vardı cici oldum bi yedim bi yedim sahurda sorma şuan bitkinim ama aç değilim su arıyo insan sıcak cok
Daha alacağın misafirlerin var mı? :) vardır tabisi... Yemeklerin çok güzel gözüküyor... Ayyy keşke bende her akşam böyle yapabilsem...
İnsan iftarda zaten buz gibi suyla doyuyor sahsen ben sudan sonra salata ve çorba yiyorum sadece..
Öff saatte daha 3 bile yok..şekerim düşüyor sanırım.. Akşam eve nasıl gidicem bilmem...
Bende Bursalıyııım.Ama Antalya da oturuyorum.Size katılayım dedim
amin canım.Gerçekten yemeğe misafir almak biraz masraflı oluyorda kimseyi alamdımki aldıklarım zaten bizimkilerkayınvaldemler,görümcemler,üst kattaki amcamlar,ablamlar baya almışım yaaaa
perşembe arkadaş çardı eski kreşte öğrencimin ailesi eşim eşiyle arkadaştı eski müdürüm ,eski öğretmen arkadaşım eşlerimizde tesadüfi tanışıyolar hep eskidenyarın akşam oraya gitcez
e tabi gidince alamm lazımdapüff bakalım ne ara alıcam
alıncak çok kişi varda bu sene almım diyorum ya zorlugundan değilde her iftar alamk masraf yania llah bereketini veriyo kolaylığınıda ama yani durumlar malum bizim her misafirde en az 100tl gidiyo nere gidiyo bende bilmiyorum amaetli bişi yapıyoun en az 40tl zaten o içeceğiydi dondurmasıydı meyvesiydi osu busu al sana 100tl:18: tabi şekerin yağın öle büyük şeylerin bitmezse varsa
ay allahım geçinmek çok zor herkezin evine bereket versin eşlerimize hayırlı işler helal kazançlar versin aminnnnnnnnnnnnnn
da kimseyi alamdımki aldıklarım zaten bizimkilerkayınvaldemler,görümcemler,üst kattaki amcamlar,ablamlar baya almışım yaaaa
perşembe arkadaş çardı eski kreşte öğrencimin ailesi eşim eşiyle arkadaştı eski müdürüm ,eski öğretmen arkadaşım eşlerimizde tesadüfi tanışıyolar hep eskidenyarın akşam oraya gitcez
alıncak çok kişi varda bu sene almım diyorum ya zorlugundan değilde her iftar alamk masraf yania llah bereketini veriyo kolaylığınıda ama yani durumlar malum bizim her misafirde en az 100tl gidiyo nere gidiyo bende bilmiyorum amaetli bişi yapıyoun en az 40tl zaten o içeceğiydi dondurmasıydı meyvesiydi osu busu al sana 100tl:18: tabi şekerin yağın öle büyük şeylerin bitmezse varsa
ay allahım geçinmek çok zor herkezin evine bereket versin eşlerimize hayırlı işler helal kazançlar versin aminnnnnnnnnnnnnn
Bende Bursalıyııım.Ama Antalya da oturuyorum.Size katılayım dedim
da kimseyi alamdımki aldıklarım zaten bizimkilerkayınvaldemler,görümcemler,üst kattaki amcamlar,ablamlar baya almışım yaaaa
Ay hakkaten canım yaa... davet etmek ağırlamak birşey değilde dediğin gibi tuzlu oluyor. Yılda bir belkide çağırabiliyoruz gerçi helali hoş olsun tabikide... Bende tatlı yapıyorum örneğin eşim karpuzla dondurma da alıyor. Alma dememe rağmenTabi yemeği etli yada köfteli yapmasan olmuyor.
misafirler giderken öldürdünüz bizi diye söylene söylene çıkıyor evden
Bizde yeni taşındıkya borcumuzda var düşünmek zorundayız aslında ama geçenlerde izine çıktım ya bir hafta, tatile gitmedik para gitmesin diye. Ama Allah razı olsun o kadar çok gelenim gidenim olduki 600 TL harcadık evde.sadece 1 haftada... Olmayan paraları saçıp duruyoruz napalım. Olsun misafir bereketiyle gelir derler yine de çok mutluyum evim dolup taştığı için.
bizim yegende alışmıyo 3 yaşına gircek az kaldı şimdikiler tembel oluyo beze yap gitsinalıştırma kiloduyla alıştırmaya calışıyolar şimdi kayınvaldemde görümcem 25 günlük bi oğlu daha var 2 cocuk bezleniyo zor tabi
aminn canım. kolaylık versin allah. tek maaşlamı geçiniyorsunuz siz şimdi. bizde belki yakında tek maaşa düşeceğizde sorayım bakalım nasıl oluyor. çok zorlarmı. ya birde özge sen kreşte öğretmenlikmi yapıyordun. eğer öyle ise sana akıl danışmam lazım. bu konuyu ayrıca görüşelim senle canım.
ya canım sen gezme tatil yapma aynı para evde gitsin. zor vallaha. sizde evi kredi ilemi almıştınız canım ya. birde sana soracağım hep unutuyordum siz tapunuzu aldınızmı yoksa hala kat ittifakımı var elinizde. içimde şüphe uyandı. problem olmaz demi bu durum.
Biz tapumuzu aldık canım evet kredi kullandık.
Kat irtifaklı tapumuz ama problem teşkil etmiyor. O da neden irtifaklı, Ev şuanda hala inşaat gözüküyor evin oturum izninin alınması 1-2 yılı buluyor oturum iznini aldığımızda Tapuyu istersek değiştirebilieceğiz o zaman kat mülkiyetli olacak tapumuz. Belediyeden öğrendim bizzat :)
selam kızlar
bu günlerde pek keyfim yok.
canım birşey yapmak istemiyor maalesef...
yazmadan okuyup çıkıyorum sadece...
selam kızlar
bu günlerde pek keyfim yok.
canım birşey yapmak istemiyor maalesef...
yazmadan okuyup çıkıyorum sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?