Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

güzel taktik çişe bay bay hee arkanızdan ağlamasın sonra

Aman canım bırak Allahasen :) iftardan sonra yaparsın. Oruçlu oruçlu iş mi olur.
Bende napimm çok uykum var 1,5 saatlik uykuyla geldim işe eve gider gitmez yatağa atlamayı düşünüyorum iftara kadar. Sahurdada birşey yiyemedim

iftarda misafirim vardı ben sofraya bile oturmadım bana yer kalmadı öle pialvın üstüne bi parca tavuk koydum yedim o akdar acıkmıyoruımki gıldır gıldır su içtim 2litre:))) sahura kadarda uyumadım banyoda işim vardıcici oldum bi yedim bi yedim sahurda sorma şuan bitkinim ama aç değilimsu arıyo insan sıcak cok

Ağlarsa ağlasın... Dönüp bakmayız bilemmm bırakana kadar tuvalete..

Daha alacağın misafirlerin var mı? :) vardır tabisi... Yemeklerin çok güzel gözüküyor... Ayyy keşke bende her akşam böyle yapabilsem...

İnsan iftarda zaten buz gibi suyla doyuyor sahsen ben sudan sonra salata ve çorba yiyorum sadece..
Öff saatte daha 3 bile yok.. şekerim düşüyor sanırım.. Akşam eve nasıl gidicem bilmem...

da kimseyi alamdımki aldıklarım zaten bizimkiler kayınvaldemler,görümcemler,üst kattaki amcamlar,ablamlarbaya almışım yaaaa

perşembe arkadaş çardı eski kreşte öğrencimin ailesi eşim eşiyle arkadaştı eski müdürüm ,eski öğretmen arkadaşım eşlerimizde tesadüfi tanışıyolar hep eskiden yarın akşam oraya gitcez

e tabi gidince alamm lazımda püff bakalım ne ara alıcam

alıncak çok kişi varda bu sene almım diyorum ya zorlugundan değilde her iftar alamk masraf yania llah bereketini veriyo kolaylığınıda ama yani durumlar malum bizim her misafirde en az 100tl gidiyo nere gidiyo bende bilmiyorum ama etli bişi yapıyoun en az 40tl zaten o içeceğiydi dondurmasıydı meyvesiydi osu busu al sana 100tl:18: tabi şekerin yağın öle büyük şeylerin bitmezse varsa

ay allahım geçinmek çok zor herkezin evine bereket versin eşlerimize hayırlı işler helal kazançlar versin aminnnnnnnnnnnnnn

Bende Bursalıyııım.Ama Antalya da oturuyorum.Size katılayım dedim

bize katıl hayatını yaşa nabıyosun bakalım antalyalarda hemşerimm hg aramıza sen şimdi şezlonkta uzanmışsındır güneşleniyosundur antalyada nabılır başka:))

evlimisin bekarmısın
yaşın
boyun
kilon
ne iş yaparsın
ne mezunusun

hımm başkaaaa:44:

amin canım.Gerçekten yemeğe misafir almak biraz masraflı oluyor

Ay hakkaten canım yaa... davet etmek ağırlamak birşey değilde dediğin gibi tuzlu oluyor. Yılda bir belkide çağırabiliyoruz gerçi helali hoş olsun tabikide... Bende tatlı yapıyorum örneğin eşim karpuzla dondurma da alıyor. Alma dememe rağmen Tabi yemeği etli yada köfteli yapmasan olmuyor.
misafirler giderken öldürdünüz bizi diye söylene söylene çıkıyor evden

Bizde yeni taşındıkya borcumuzda var düşünmek zorundayız aslında ama geçenlerde izine çıktım ya bir hafta, tatile gitmedik para gitmesin diye. Ama Allah razı olsun o kadar çok gelenim gidenim olduki 600 TL harcadık evde. sadece 1 haftada... Olmayan paraları saçıp duruyoruz napalım. Olsun misafir bereketiyle gelir derler yine de çok mutluyum evim dolup taştığı için.

aminn canım. kolaylık versin allah. tek maaşlamı geçiniyorsunuz siz şimdi. bizde belki yakında tek maaşa düşeceğizde sorayım bakalım nasıl oluyor. çok zorlarmı. ya birde özge sen kreşte öğretmenlikmi yapıyordun. eğer öyle ise sana akıl danışmam lazım. bu konuyu ayrıca görüşelim senle canım.

ya canım sen gezme tatil yapma aynı para evde gitsin. zor vallaha. sizde evi kredi ilemi almıştınız canım ya. birde sana soracağım hep unutuyordum siz tapunuzu aldınızmı yoksa hala kat ittifakımı var elinizde. içimde şüphe uyandı. problem olmaz demi bu durum.

Bez imalatı yapmak lazım vallahaa köşeyi doneriz..

Biz tapumuzu aldık canım evet kredi kullandık.
Kat irtifaklı tapumuz ama problem teşkil etmiyor. O da neden irtifaklı, Ev şuanda hala inşaat gözüküyor evin oturum izninin alınması 1-2 yılı buluyor oturum iznini aldığımızda Tapuyu istersek değiştirebilieceğiz o zaman kat mülkiyetli olacak tapumuz. Belediyeden öğrendim bizzat :)

selam kızlar
bu günlerde pek keyfim yok.
canım birşey yapmak istemiyor maalesef...
yazmadan okuyup çıkıyorum sadece...

ama sizin site bitti. vermeleri lazım bu kat mülkiyetini. ya kulağıma dedikodu çalındıda. bostanvı veremiyor diye dikkat edin diyorlar. oraları imara açıldı biliyorsun. dolayısıyla oturma iznini almaları lazım hemen. alamıyorsa belediyeyle bir problem olması lazım. sen ne kadar araştırdın bu konuyu canım.

selam kızlar
bu günlerde pek keyfim yok.
canım birşey yapmak istemiyor maalesef...
yazmadan okuyup çıkıyorum sadece...

oruç ve sıcaklardan olabilirmi canım. cok normal bu sıcaklarda. insanın kımıldayası gelmiyo. evde dahada rehavet basar. bakma biz işteyiz. iş yapmaktansa burda yazmak daha kolay oluyor:)

Bizde de akşam yemege misafir tartisması oldu
Eşimin çok arkadas cevresi var benimde tabi ama,
Akrabalar varken birde arkadaşları davet edersem yetişemem,
Tutturdu bana arkadasinı eşini yemeğe alalım diye bismilahhh
Esimin arkadasinı ve eşini 2 kez gördüm bu yemeğe almamı gerektiriyormu?
Eşimle ikimiz ortak arkadasımız var mesela onları her zaman alıyorum,
Birde daha 5 aydır arkadaşlar, ben buna evet dersem arkası kesilmez çünkü eşimi tanıyorum...
Bende misafir ağırlamayı seviyorum ama 2 kez gördüğüm bir aileyi davet etmek bana komik ve mantıksız geldi,
Neyse biraz önce aradı beni,,sen yrmeğe almıyorsan bende dışardan rezervasyon yaptırıcam dedi
Aksama hazırlık yapma dedi,
Bu aksamda oğlumun öğretmeni okulda iftar veriyor oğlumda oraya gidecek bugün,
Hem talha yok olmaz diyorum hayirr illa dediği olacak,
Yaa okul nerde gideceğimiz yer nerde,Çocuğu okula bırakıp sonra okuldan Nasıl alıcaz, yetişebilecezmi,
Adamm bunları hicçç düşünmüyor ya sınır etti beni, ayrıca arkadasida çok luabali birii gece 2' den önce evine girmeyen biri,,
Offf koca katili olabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…