Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

İyide bu ilacın için de de libido değişikliği diyor yaa bana haram mı doğum kontrol hapı.

gülbahçe bana öyle tanıdık geldi ki
ama hala düşünüyorum
neresiydi hatırlayamıyorum
hatta gülbahçe kuran kursu vardı
biri bana tarif etsin...
Eşim Gülbahçe Kur'an kursundan mezun olmuştu:)
Eski halden aşağı inerken ilk aradan sola donuyorsun, hemen Köse'de zaten
Selamet mh. Diye geçiyor, Osmangaziye bağlı canım..

Bizde kahyaoğlundan vazgecemezdik,
Şimdi sayonaradan:)
Canım bizde hanife Murat'ın alt sokağında oturduk, özel melodi ana okulunun arkasınada kalıyor..
Eczanede satiliyormu bilmiyorum canım..
Yasmin ise yengem kullanıyor 5 yıldır cok memnun,
Yasmin kullandım memnun kalmadım demişsin,
Acaba haplar sana ysn etkimi yapıyor??

Yasmini de ilk evlendiğimde 4 ay kullanmıştım o da aynı yan etkiyi yaptı. Bariz belli ama haptan olduğu ne zaman başlasam böyle.
İğne kullanmadım hiç. Ben zaten sinirli bir yapıya sahibim. İğne daha da tetikliyor dediler.

Hanife murat okulunu biliyorum. Bende başaranda oturdum 2 yıl. :)

Son düzenleme:

İSTENMEZ Mİ KIS AŞKKK

hoşgeldin Özge...
hayırlısı bakalım
doktordan gelince haber ver bizede...

de deeee gözün aydın deee:)))

AMAN GENE TAHLİL VERDİ Bİ ÖNCEKİ DOKTORUN VERDİĞİNİN AYNISINI NEYMİŞ EFENDİM 3. GÜNÜ OLMASI GEREKİYOMUŞ TAHLİLİN... NEŞE HANIM AŞILAMA YAPARIZ DEMİŞTİ BUDA DİO SONUÇ BÖYLE CIKARSA DİREK TÜP BEBEKTE YAPABİLİRİZ... BİRİ ÖYLE DİO BİRİ BÖYLE AYNI TAHLŞİLE BAKIPbidahaki gidişime kime denk gelcem bakalım bidahaki adette gidicem yani anlıcan bu ay geçti ve ben bidaha ne zman adet olcam kim bilir puffffffffffff

4 aşılama yaptırdım ben özelde profösere hemde olmayınca olmuyo işte hiç bişi yapmazken olmuştu bikere ama tutunmadı işte olsaydı 3 yaşına gelcekti sanırım

fakülteye gidiyorum ilk mehbare tüfekçiye gittim profösör o tüp bebege gönderdi
neşe hanım baktı ilk adet olunca gel dedi gittim turan bey deymiş sıra asistan doktor bunlar o baktı bida tahlil istedi bidahaki adet olunca gel dedi

Özgeeee demek uğramadan döndün hıııEşinde niye öyle yapıyor canım ya bi akşam buluşsaydık eşin benim eşim böylelikle neolduğumuzu anlardı sanırımSağlık olsun ama üzüldüm üzülmedim değil.Benim eşim çok anlayışlı ya hatırlarsan kendi bırakmıştı çarşıyaYani eşinde kendince haklı olabilir ama biz tanıştık erkek olmadığımı gördünNeyse gönüller bir olsun
test yaptım kızlar
bişey çıkmadı
aman bu sıralar çıkmasında zaten
kendimize güveniyoruz ama
tabi yine de olur mu olur

Hayırlısı olsun canım
Hayırlı olsun güle güle kullan leptopunu
Canım ben gittiğimdede Neşe hanım yoktu Turan bey vardı.Ben ogün adetimin 4.günüydü hemen hormon tahlili istedi.Bende gelecek ay adet olunca yine gideceğim

Ayy fakültenin eline de düşen yani....
Bende sabah diyecektim ki aşılamaların tutmama ihtimali yüksek oluyormuş. Ama dedim her neyse umudunu kırmayım. Ama sen zaten yaptırmışsın, biliyorsun.
Belki bir sonraki adetinde gidince hemen dediği gibi tüp bebeğe gönderir çünkü aşılamalarını da olmuşsun, bence yönlendirmesi gerek.
Aşılamayla hamile kaldım diyeni hiç duymadım ama tüp bebekle doğum yapan o kadar çok ki. Allah nasip edecek canım ben inanıyorum...

Sendeki libidonun birazı da ben de olsa, kocacım dünyanın en mutlu erkeği olacak.

hastanelere düştüm mü insan muhakkak ordan oraya atalanıyor
sabır gerektiren bir yoldasın...
inşallah çok fazla uğraştırmazlar seni...

Cumartesi günü iftara bizimkileri çağırdım. Bizimkiler yani 22 kişi napıcamı düşünüyorum kara kara.... Kazanlarla pişiririm yemekleri artık. :)))
1 kilo mercimekten çorba... 2 kilo pirinçten pilav. :))) et desen kaç kilo gider Allah bilir :)))) bunların yanında Zeytin yağlı taze fasülye ve börek yapıcam.
Ama ana yemek ne yapayım akıl verin şöyle yeten artan cinsten. Etli bezelye tarzı bir şey mi yapayım yoksa, fırına tavuklu patates mi?

Tatlı da etimekli muhallebi düşünüyorum 2 tepsi :)))

Son düzenleme:

Naptın bacım sen 22 kişi:)
Fırında tavuk patates yapabilirsin.. Ana yemek olarak
Digerleri güzel zaten, zeytin yağlı taze fasulye bence ideal,,
Allah yardımcın olsun canım..

ay sen cok yaşa emii :)) evet seninki bırakmıştı benim yanıma o zmanda demiştim ben ufuga desem kadınalr kulübünden arkadaşlabuluşcam beni çarşuıya bırak die ne yapar acaba:18::18::18: ay bemnimki bi cinss canım bitene benimki numuneydi ben aldım 17 dimde nabım ya kötü huyu alışkanlığı yok cok seviyo acuk biraz fazla cok aşırı kıskanç :44: her kelin ay her güzelin bi huyu var benim aşkımda böle işte seviyorum ulen sıpamııı vala hiç arkadaş larıma bişi demez görüşmeme felanda bu nete çok karşı iffit oluyo burdan netten arkadaş mı olur dio çok fena şeyler sölüyo vala kendimi suçlu hissediyorum öle şeyler sölüyoki bazen ağlatıyo bile nabayım canım erkek işte oda haklı bende haklıyım nabayım güzelimin bu huyunuda çekicem artıkm rabbim başımdan eksik etmesin

aşılama zaten aynı ilişki gb tek fark şırıngayla şakkkkkkkkkkkkkkk diye hızlıca spermleri salmaları ayıklanmış en cicileriniyani gerisi sana kalmış olmayınca olmuyo yani burda tecrübe konuşuyo 4 kere dile kolay ne istedimi bende bilmiyorum.. eşim tüp bebeğe çok karşı yani içi almıyo çocun ya aklı karışıyo karıştırırlarmı spermi nolcak devlet çok kalabalık ya bişi olursa die iffit oluyo aşılama yaptırdımızdada spermi veriyoduk 2 saat gidin diyodu doktor evinize sonra gelin bizimki gidermi başında bekliyo spermlerin karışcak diye yok böle iyi diooturuyoruz bütün dergileri ezberlemiştim okumadımız gazete kalmıyodu öle yani bizimki pek evhamlı banada dioki herkeze yayma fakülteye gittini sonra cocuk olur tüp çocuk bebek derler dio oldudA DEDİM TÜP ÇOCUK DEDİLERbi kızdım ağladımdövdüm bide sinir etti beni o benim tüpüm bile dedim:44:olduda allahım yarabbim yaaaaaaaaaaaaa

dualarınıza aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum ne diyim kardeşim hepizin gönlündeki muradını versin hayırlılarını nasip etsin şerden uzak etsin herkeziii hepimiziiiiiiiiiiiiiiiiii

Sendeki libidonun birazı da ben de olsa, kocacım dünyanın en mutlu erkeği olacak.

gel bide benimkine sor valla hiç affetmem seviyorum aşkımı ilk sene köşe bucak kaçardım 1-2 sene hiç hoş değildi o işler hele balayında odaya çıkcaz die ağlayasım geliyodu marmarisin altını üstünü gezmiştik gece bile gezcek yer buluyodum ama sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vala ne yalan sölim gitgide üzelleşen bişi o

hahaaa ay töbe töbeeeeeeeeee

hastanelere düştüm mü insan muhakkak ordan oraya atalanıyor
sabır gerektiren bir yoldasın...
inşallah çok fazla uğraştırmazlar seni...

aynen canım ya sabır diyorum zaten inşallah canım kendiliğinden gelsin bebeğim kimselere muhtaç olmadan rabbim ol deyiversede olsa keşkeee

Ah bursam.dogdugum ama ayrilmak zorunda kaldigim yari memleketim :)

günaydınlar...
bir derdim var topiğine fena yapıştım bu aralar,ayrılamıyorum

umutsuz ev kadınları gbyizz

Günaydın.
sen mi? ben mi?

yok bennnnnnnnnnn

allah kolaylık versin canım etli bezelyae yaparsan pahalıya patlar tavuk daha iyi hem serviside kolay fasülyeyi ortaya koyarsın kendileri alır,tavuğuda pilavın yanına koyarsın hayydeeeeeeeee yesinler

bugün misafirlerim var menümm:::

mercimek çorbası
zeytin yağlı barbunya
islim kekabı( ben buna kürdan kebabı derdim adı öyleymiş)
pilav

güllaç................

yenmez diyodum kalır...

silip süpürdüler benide yicekelrdi valaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana yemek kalmadı ikiniye istediler

sayıyla yaptıydımkalınca uzuyoda uzuyo

öle işte 3 gündür temizlikle kafayı yemiştim ama heryer mis gb çok mutluyum vala yorgunluğuma degdi keşke hiç pislenmese hep böyle kalsa ev

yarında amcalar yukardakiler yemege cardı ohh yatacam bütün gün toynaklarımı uzatıp

Ayy canım senin eşinde mi karışır diyor spermler, bizim bur da şirkette benimle çalışan iş arkadaşım var erkek. Yaşı 40 üstü sanırım. O da eşin gibi düşünüyor. Spermler karışır diye tüp bebek denemiyorlar bile eşi de genç daha çok şaşırdım. Benim tanıdığım tüp bebekler hep ana babalarına benziyor karışacağını sanmam dedim... :)) Ama seninki çok katı değil anladığım kadarıyla, onlar denememiş bile. Ama Allah böyle bir imkan vermiş değerlendirmek lazım bence.

Diğer mevzu için Allah muhabbetinizi arttırsın gülüm ne diyim.

Tavukları dün akşam aldım bile :) Tavuklu patates yapıcam. Bu arada tatlımı dün akşamdan yaptım buz dolabına attım. Ama etimekli yapmadım. Haşhaşlı tatlı yaptım. Fotosunu çekebilirsem o arada koyarım kızlar. İlk defa yaptım inşallah güzel olur.

Son düzenleme:
Sevcancığım Allah kolaylık versin 22 kişi nedemekYardım eden olur herhalde sorunsuz atlatırsın inşallah

Hakseverciğim tabiki Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimiziSeninkide inşallah zamanla yumuşar huyuAllah muhabbetinizi artırsın canım

Kaderim o topiğe bakmadan geçmiyoruz sanırım.Kim dertsizki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…