- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Canım gittim geldim bile:)
Arabam var Allah'tan yoksa çekilmez,
Uzak evet ama hem ebe arkadasım orda hem eski evim ordaydi 11 sene oturdum evimde,
cok memnunum özel hastane gibi ilgi alaka,, Oyuzden degistirmedim saglik Ocağini,,
Evi ise kıraya verdik.
Bu arada Reginon muş hapın ismi:)
Hic dikkat etmemişim basitmis
Eşim Gülbahçe Kur'an kursundan mezun olmuştu:)gülbahçe bana öyle tanıdık geldi ki
ama hala düşünüyorum
neresiydi hatırlayamıyorum
hatta gülbahçe kuran kursu vardı
biri bana tarif etsin...
:)) 11 yıl mı dile kolay. Benim eşimde bahar mahallesi çocuğubelki kayınvalidemi bile tanırsınız...
Bilirim Gülbahçeyi Kahyaoğlu pastanesi var. çok tatlısını yedik...
Bu arada yengemle konuştum oda kullanıyordu o haptan elinde yedek varmış bir adet bana verecek bu gün deneyeceğim :)
Eczanede satılıyorsa da bir daha ki ay alırım artık.
İyide bu ilacın için de de libido değişikliği diyoryaa bana haram mı doğum kontrol hapı.
Eşim Gülbahçe Kur'an kursundan mezun olmuştu:)
Eski halden aşağı inerken ilk aradan sola donuyorsun, hemen Köse'de zaten
Selamet mh. Diye geçiyor, Osmangaziye bağlı canım..
Bizde kahyaoğlundan vazgecemezdik,
Şimdi sayonaradan:)
Canım bizde hanife Murat'ın alt sokağında oturduk, özel melodi ana okulunun arkasınada kalıyor..
Eczanede satiliyormu bilmiyorum canım..
Yasmin ise yengem kullanıyor 5 yıldır cok memnun,
Yasmin kullandım memnun kalmadım demişsin,
Acaba haplar sana ysn etkimi yapıyor??
Hoş geldin canım benim... Baya uzun kaldın. İyi rahat ediyorsun ben kalamıyorum kimse de yaa annemler de bile
Üzüldüm canım ama umutlar tükenmiş değil. Rabbim seninde kucağını boş bırakmayacak ben inanıyorum. Olduğunda da sidikli neden beklettin bizi diceksin.
bana kalmak istiyonmu diye soran varmıki ama cok şükür rahatım iki ev gb ortada kapı var holde kapatınca iki tarAFTADA 2 ODA BANYO TUVALET VAR RAHAR YANİ
Yemek konusunda hafif bir şeyler yap ta ne yaparsan yap :)) Geçen ablamlar geldiğinde ben çorba, Zeytinyağlı bamya, pilav Birde fırına tavuk patates atmıştım Yanlız püf nokta önce patatesi fırına atacaksın yavaş yavaş pişecek(bir yarım saat) sonra baharatlanmış tavukları üzerine koyup yine yavaş yavaş pişireceksin, Belki hepiniz böyle yapıyorsunuzdur bilemem, ama tavuğu haşlayıp atınca böyle güzel olmuyor :)
Bu arada Yasmini de yeni evliyken denemiştim 4 ay kadar. Oda zaten az olan cins. isteğimi komple sıfırladı((( şimdi düşünüyorum ne yapıp etsem diye...
hoşgeldin Özge...
hayırlısı bakalım
doktordan gelince haber ver bizede...
de deeee gözün aydın deee:)))
Dr. Sonra gelişmeleri yaz canım,,Aşılama ilk defamı yapılacak?
Birde ben senin Dr. Merak ettim,,herseyin hayırlısı olsun özgecim..
Bu hafta baya yorulacaksın son haftaya niye sıkıştırdın bakimm zor olmayacakmı..
Çorbadan sonra zeytin yağlı sebzeye geçersin sonrada ana yemek yanında pilav..
Cacik yada semizotlu yoğurt olabilir, buz gibide suu afiyett olsunnnnn:))
dünden önceki gece geldim kızlar evime anca dün deli gb temislik yaptık kocikle aman sormayın yazsam yorulurumkakılmışla itilmiş gbydik
adet oldum bengene yok bişi yani randövüm var bugün 11de doktora gidiyorum fakülteye ne güzel baayn dı doktor bu sefer erkek varmış off rabbim yardım etsin yaa sanırım aşılama olcak bakalım ne dicek:26:
bugün doktordan gelincede misafir odamı bitireyim temislik işi bitsin yarın yemeğe çardım arkadaşları ne yapsam acaba:26:fikir verin bana
cuma görümcemler gelcek
cumartesi yeni evlenen amca oğlu eşiyle ablamlarıda çarırım onlarla ilk görüşcez muhabbet çok olsunbide bekar dayı oğlum var staj yapıyo bursada onuda çarcam aradan cıksın
bende haberler böyle yoğunum yani
Özgeeee demek uğramadan döndün hıııhg aramızapiyanist hımm karı koca iyimiş hem çalıp hem sölüyosunuzdur sesinde güzelmi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gelemedim canım ya daha dün geldim evime onca kaldım ama gelemedim sanakocik izin vermiyo vala nuh dedi peygamber demedi
meşhur parkımız hhaahaaaaaaaaaaaaaagitmesekte bilmesekte o park bizim parkımızdırrrrrrrrrrrrrrrr lallaaaaaaaaaaaaaaaa
yasmin kullan
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnağzın bal yisinnnnnnnnnn
hg bursanın yenisi:))
aferim yokluğumu aratmayın öle
bende 23 yaşındayım bende liseden cıkıp hemencik evlendim ama ben cocuk yapamadım malesefçalışıyoruz bakalım kısmet rabbim isteyen herkeze nasibini versin ben özge dediğim gb 23 yaşındayım anaokulu öğretmeniyim 5 senelik evliyim bursa osmangazide oturuyorum çiftehavuzlarda bukadar şimdilik memnun oldumm
slmmmmmmmmmmmmmmmmm hg aramıza benimde kıslık soyadım özkanne alaka yaa ay 50 yaşındaki kadınlar gb hissettim kızlık soyadım diuyince
hg aramıza canım
mekanı cennet olsun ol tabi yanında sevdiceğiin yanlız bırakma:13:
hg aramıza canım ee yani olsun artık bişiler 5 sene dile kolarallah kavuştursun hemencik
Hayırlısı olsun canımtest yaptım kızlar
bişey çıkmadı
aman bu sıralar çıkmasında zaten
kendimize güveniyoruz ama
tabi yine de olur mu olur
Hayırlı olsun güle güle kullan leptopunuSemiha ordu evi nerdeydi?
Mehmet'e bende gitmiştim gorumcemin düğününde,
Ama ben bu şiire ysptiricam
Kızlar ben buraya tl, den giriyorum,
Yazım yanlısı harf hatasından belli olabilir:)
Nokta koymuyor bazen:)
Önceki laptopu ben evin merdivenlerinden düşmüştüm laptop la birlikte ikiye ayrılmıştı
Sonra oğlumun okulu notebook vermisti kayit hediyesi,
Onu kullanıyorduk Arda banyoya girip icinde su olan leğene icine atti
Oda çöpe gitti 2 aydır söyledim esime yok size bil.. Deyip durdu,
Aksam bir baktım masanın üstünde koca kutu:)
İcine baktım kırmızı laptopkocişimi seviyorummmm
Canım ben gittiğimdede Neşe hanım yoktu Turan bey vardı.Ben ogün adetimin 4.günüydü hemen hormon tahlili istedi.Bende gelecek ay adet olunca yine gideceğimİSTENMEZ Mİ KIS AŞKKK
AMAN GENE TAHLİL VERDİ Bİ ÖNCEKİ DOKTORUN VERDİĞİNİN AYNISINI NEYMİŞ EFENDİM 3. GÜNÜ OLMASI GEREKİYOMUŞ TAHLİLİN... NEŞE HANIM AŞILAMA YAPARIZ DEMİŞTİ BUDA DİO SONUÇ BÖYLE CIKARSA DİREK TÜP BEBEKTE YAPABİLİRİZ... BİRİ ÖYLE DİO BİRİ BÖYLE AYNI TAHLŞİLE BAKIPbidahaki gidişime kime denk gelcem bakalım bidahaki adette gidicem yani anlıcan bu ay geçti ve ben bidaha ne zman adet olcam kim bilir puffffffffffff
4 aşılama yaptırdım ben özelde profösere hemdeolmayınca olmuyo işte hiç bişi yapmazken olmuştu bikere ama tutunmadı işte olsaydı 3 yaşına gelcekti sanırım
fakülteye gidiyorum ilk mehbare tüfekçiye gittim profösör o tüp bebege gönderdi
neşe hanım baktı ilk adet olunca gel dedi gittim turan bey deymiş sıra asistan doktor bunlar o baktı bida tahlil istedi bidahaki adet olunca gel dedi
İSTENMEZ Mİ KIS AŞKKK
AMAN GENE TAHLİL VERDİ Bİ ÖNCEKİ DOKTORUN VERDİĞİNİN AYNISINI NEYMİŞ EFENDİM 3. GÜNÜ OLMASI GEREKİYOMUŞ TAHLİLİN... NEŞE HANIM AŞILAMA YAPARIZ DEMİŞTİ BUDA DİO SONUÇ BÖYLE CIKARSA DİREK TÜP BEBEKTE YAPABİLİRİZ... BİRİ ÖYLE DİO BİRİ BÖYLE AYNI TAHLŞİLE BAKIPbidahaki gidişime kime denk gelcem bakalım bidahaki adette gidicem yani anlıcan bu ay geçti ve ben bidaha ne zman adet olcam kim bilir puffffffffffff
4 aşılama yaptırdım ben özelde profösere hemdeolmayınca olmuyo işte hiç bişi yapmazken olmuştu bikere ama tutunmadı işte olsaydı 3 yaşına gelcekti sanırım
neşe hanım baktı ilk adet olunca gel dedi gittim turan bey deymiş sıra asistan doktor bunlar o baktı bida tahlil istedi bidahaki adet olunca gel dedi
İSTENMEZ Mİ KIS AŞKKK
İSTENMEZ Mİ KIS AŞKKK
günaydınlar...
bir derdim var topiğine fena yapıştım bu aralar,ayrılamıyorum
Cumartesi günü iftara bizimkileri çağırdım. Bizimkiler yani 22 kişinapıcamı düşünüyorum kara kara.... Kazanlarla pişiririm yemekleri artık. :)))
1 kilo mercimekten çorba... 2 kilo pirinçten pilav. :))) et desen kaç kilo gider Allah bilir :)))) bunların yanında Zeytin yağlı taze fasülye ve börek yapıcam.
Ama ana yemek ne yapayım akıl verin şöyle yeten artan cinsten. Etli bezelye tarzı bir şey mi yapayım yoksa, fırına tavuklu patates mi?
Tatlı da etimekli muhallebi düşünüyorum 2 tepsi :)))
Naptın bacım sen 22 kişi:)
Fırında tavuk patates yapabilirsin.. Ana yemek olarak
Digerleri güzel zaten, zeytin yağlı taze fasulye bence ideal,,
Allah yardımcın olsun canım..
Özgeeee demek uğramadan döndün hıııEşinde niye öyle yapıyor canım ya bi akşam buluşsaydık eşin benim eşim böylelikle neolduğumuzu anlardı sanırım Sağlık olsun ama üzüldüm üzülmedim değil. Benim eşim çok anlayışlı ya hatırlarsan kendi bırakmıştı çarşıya Yani eşinde kendince haklı olabilir ama biz tanıştık erkek olmadığımı gördün Neyse gönüller bir olsun
Hayırlısı olsun canım
Hayırlı olsun güle güle kullan leptopunu
Canım ben gittiğimdede Neşe hanım yoktu Turan bey vardı.Ben ogün adetimin 4.günüydü hemen hormon tahlili istedi.Bende gelecek ay adet olunca yine gideceğim
Ayy fakültenin eline de düşen yani....
Bende sabah diyecektim ki aşılamaların tutmama ihtimali yüksek oluyormuş. Ama dedim her neyse umudunu kırmayım. Ama sen zaten yaptırmışsın, biliyorsun.
Belki bir sonraki adetinde gidince hemen dediği gibi tüp bebeğe gönderir çünkü aşılamalarını da olmuşsun, bence yönlendirmesi gerek.
Aşılamayla hamile kaldım diyeni hiç duymadım ama tüp bebekle doğum yapan o kadar çok ki. Allah nasip edecek canım ben inanıyorum...
Sendeki libidonun birazı da ben de olsa, kocacım dünyanın en mutlu erkeği olacak.
hastanelere düştüm mü insan muhakkak ordan oraya atalanıyor
sabır gerektiren bir yoldasın...
inşallah çok fazla uğraştırmazlar seni...
Ah bursam.dogdugum ama ayrilmak zorunda kaldigim yari memleketim :)
günaydınlar...
bir derdim var topiğine fena yapıştım bu aralar,ayrılamıyorum
Günaydın.
sen mi? ben mi?
Cumartesi günü iftara bizimkileri çağırdım. Bizimkiler yani 22 kişinapıcamı düşünüyorum kara kara.... Kazanlarla pişiririm yemekleri artık. :)))
1 kilo mercimekten çorba... 2 kilo pirinçten pilav. :))) et desen kaç kilo gider Allah bilir :)))) bunların yanında Zeytin yağlı taze fasülye ve börek yapıcam.
Ama ana yemek ne yapayım akıl verin şöyle yeten artan cinsten. Etli bezelye tarzı bir şey mi yapayım yoksa, fırına tavuklu patates mi?
Tatlı da etimekli muhallebi düşünüyorum 2 tepsi :)))
ay sen cok yaşa emii :)) evet seninki bırakmıştı benim yanıma o zmanda demiştim ben ufuga desem kadınalr kulübünden arkadaşlabuluşcam beni çarşuıya bırak die ne yapar acaba:18::18::18: ay bemnimki bi cinss canım bitene benimki numuneydi ben aldım 17 dimde nabım ya kötü huyu alışkanlığı yok cok seviyo acuk biraz fazla cok aşırı kıskanç :44: her kelin ay her güzelin bi huyu var benim aşkımda böle işte seviyorum ulen sıpamııı vala hiç arkadaş larıma bişi demez görüşmeme felanda bu nete çok karşı iffit oluyo burdan netten arkadaş mı olur dio çok fena şeyler sölüyo vala kendimi suçlu hissediyorum öle şeyler sölüyoki bazen ağlatıyo bile nabayım canım erkek işte oda haklı bende haklıyım nabayım güzelimin bu huyunuda çekicem artıkm rabbim başımdan eksik etmesin
aşılama zaten aynı ilişki gb tek fark şırıngayla şakkkkkkkkkkkkkkk diye hızlıca spermleri salmaları ayıklanmış en cicileriniyani gerisi sana kalmış olmayınca olmuyo yani burda tecrübe konuşuyo 4 kere dile kolay ne istedimi bende bilmiyorum.. eşim tüp bebeğe çok karşı yani içi almıyo çocun ya aklı karışıyo karıştırırlarmı spermi nolcak devlet çok kalabalık ya bişi olursa die iffit oluyo aşılama yaptırdımızdada spermi veriyoduk 2 saat gidin diyodu doktor evinize sonra gelin bizimki gidermi başında bekliyo spermlerin karışcak diye yok böle iyi dio oturuyoruz bütün dergileri ezberlemiştim okumadımız gazete kalmıyodu öle yani bizimki pek evhamlı banada dioki herkeze yayma fakülteye gittini sonra cocuk olur tüp çocuk bebek derler dio oldudA DEDİM TÜP ÇOCUK DEDİLER bi kızdım ağladım dövdüm bide sinir etti beni o benim tüpüm bile dedim:44: olduda allahım yarabbim yaaaaaaaaaaaaa
dualarınıza aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum ne diyim kardeşim hepizin gönlündeki muradını versin hayırlılarını nasip etsin şerden uzak etsin herkeziii hepimiziiiiiiiiiiiiiiiiii
gel bide benimkine sorvalla hiç affetmem seviyorum aşkımı ilk sene köşe bucak kaçardım 1-2 sene hiç hoş değildi o işler hele balayında odaya çıkcaz die ağlayasım geliyodu marmarisin altını üstünü gezmiştik gece bile gezcek yer buluyodum ama sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vala ne yalan sölim gitgide üzelleşen bişi o
hahaaa ay töbe töbeeeeeeeeee
aynen canım ya sabır diyorum zaten inşallah canım kendiliğinden gelsin bebeğim kimselere muhtaç olmadan rabbim ol deyiversede olsa keşkeee
umutsuz ev kadınları gbyizz
yok bennnnnnnnnnn
allah kolaylık versin canım etli bezelyae yaparsan pahalıya patlar tavuk daha iyi hem serviside kolay fasülyeyi ortaya koyarsın kendileri alır,tavuğuda pilavın yanına koyarsın hayydeeeeeeeee yesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?