Sevcancığım Allah kolaylık versin 22 kişi nedemekYardım eden olur herhalde sorunsuz atlatırsın inşallah
Hakseverciğim tabiki Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimiziSeninkide inşallah zamanla yumuşar huyu Allah muhabbetinizi artırsın canım
Kaderim o topiğe bakmadan geçmiyoruz sanırım.Kim dertsizki
bu sitedeki bayanlara hayranım ya herşeyi ne kadar rahat acık konuşuyorlar
çünkü başka açık konuşacak yerimiz yok
Ayy canım senin eşinde mi karışır diyor spermler, bizim bur da şirkette benimle çalışan iş arkadaşım var erkek. Yaşı 40 üstü sanırım. O da eşin gibi düşünüyor. Spermler karışır diye tüp bebek denemiyorlar bile eşi de genç daha çok şaşırdım. Benim tanıdığım tüp bebekler hep ana babalarına benziyor karışacağını sanmam dedim... :)) Ama seninki çok katı değil anladığım kadarıyla, onlar denememiş bile. Ama Allah böyle bir imkan vermiş değerlendirmek lazım bence.
Diğer mevzu için Allah muhabbetinizi arttırsıngülüm ne diyim.
Tavukları dün akşam aldım bile :) Tavuklu patates yapıcam. Bu arada tatlımı dün akşamdan yaptım buz dolabına attım. Ama etimekli yapmadım. Haşhaşlı tatlı yaptım. Fotosunu çekebilirsem o arada koyarım kızlar. İlk defa yaptım inşallah güzel olur.
Sevcancığım Allah kolaylık versin 22 kişi nedemekYardım eden olur herhalde sorunsuz atlatırsın inşallah
Hakseverciğim tabiki Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimiziSeninkide inşallah zamanla yumuşar huyu Allah muhabbetinizi artırsın canım
Kaderim o topiğe bakmadan geçmiyoruz sanırım.Kim dertsizki
bu sitedeki bayanlara hayranım ya herşeyi ne kadar rahat acık konuşuyorlar
bende bazen ufak özel şeylerimi yazarken sanki sadece o konuyla ilgilenenler bayanlar bu sitede olanlar görecekmiş gibi geliyo rahat davranıyorum ama aslında üye olmayanlar bile okuyor konuyu ama o anda sadece biz varmışız gibi geliyor.yada amaaaaan benimi takip etcekler düşüncesi sanırım
özgecim ozaman buluşmak hayal bu senin koca böyle düşündükten sonra..
bende sanki burdakilerle buluşacakmışız gibi hissediyorum hepp
neden olmasın yaa..
biz daha önce buluşmuştuk hatta eşim bırakmıştı 3 sene öncesi..
hala aynı fikirdeyse sorun olmaz..
kk ya tepkili değil benim kocacım,, hatta eşim beni üye yapmıştı kk ya ben hamileyken
sadece eşim evdeyken pc başında oturmamdan hoşlanmıyorr,, yoksa kafamda patlatır vallahaaaaaa
bende o gelmeden çıkıyorum kk dan..faceden falan..
napsın oda ilgi bekliyor azcukk
bende buradaki buluşmalara katılmıştım beni de eşim bırakmıştı :)) dikkat et bir şey verirlerse yeme böbreklerini çalarlar diye de tembih etmişti :)))
özgecim ozaman buluşmak hayal bu senin koca böyle düşündükten sonra..
bende sanki burdakilerle buluşacakmışız gibi hissediyorum hepp
neden olmasın yaa..
biz daha önce buluşmuştuk hatta eşim bırakmıştı 3 sene öncesi..
hala aynı fikirdeyse sorun olmaz..
kk ya tepkili değil benim kocacım,, hatta eşim beni üye yapmıştı kk ya ben hamileyken
sadece eşim evdeyken pc başında oturmamdan hoşlanmıyorr,, yoksa kafamda patlatır vallahaaaaaa
bende o gelmeden çıkıyorum kk dan..faceden falan..
napsın oda ilgi bekliyor azcukk
bende buradaki buluşmalara katılmıştım beni de eşim bırakmıştı :)) dikkat et bir şey verirlerse yeme böbreklerini çalarlar diye de tembih etmişti :)))
biz evde buluşmuştuk kapıya kadar bıraktı, içeri girince çaldır kapat giderim dedi
onlarda haklı neler neler oluyor internette..
yada buraya fotolarımızı ekleyelim herkez birbirini görmüş olur,
biz evde buluşmuştuk kapıya kadar bıraktı, içeri girince çaldır kapat giderim dedi
onlarda haklı neler neler oluyor internette..
yada buraya fotolarımızı ekleyelim herkez birbirini görmüş olur,
sizinkiler ne iyimiş öle bnerden aldınız
maşlallahh
İlk buluşma evde iyi cesaret varmış sizde de :) biz kültürparkta buluşmuştuk. Tabi millet kendi arkadaşına güvenemiyor kaldı ki internetten tanışıcaksın zor yani.
En iyi benim bilmem lazım aslında o acıyı ama her neyse :))
Ben karamürsel sepetçisinden aldım canım. Sen hakkını yitirmeseydin sana da alırdık bir tane :)
bugün rahat etcem dedim ya yatam kalkam iş yok yukarı amcaya yemege gitcez die kayınvaldem gecen gün dedi cumartesi iftar vercekmiş kuran kursuna kızlara tatlı yap dicektim ama yorgunmusun dediydi bende evet vala elimi suya degdiremiyom dedim vala derim inceldi temizlik yaparken acıyo ellerim bugün iyiyim yatcaktım dün bisürü misafişr vardı anca zaten evi topalrım dediydim bugün konuştuk onalrda gelcekelr yemege yukarı amcalara akşam bizde kalcaklarmış..nabıyon dedi ohh işim yok yatıyorum bugün rajhatım dedim ..gene dedi... tatlıyı yap madembide gülüyo
tamam dedim
akşamda sahura kalkamamışlar bizde kıl payı kalktık eşim onca söylendi 10 dakka geç kaldırdım die bizimki yavaş yiyoda 3 gündür uyuyamamıştım ik defa bu gece uyumuşum elime teli alıp gene yatmışım bereket kalktım yoksa dilinden kurtulamazdım.. mudanyaya gidelim kalkamıcaksan die sölene sölene gitti işe babasıyla calışıyolar ... biraz önce aradı aşkım annemler hiç kalkamamış dedi...hıhhh dedimkapadımmm. özür dilicek sinir şeyyy
öyle işte tatlıyı kakaladı gene bana
çok kinayeli neyse oldu ne var kız merak ettim
bende çingen çeşmeden aldım anası karacabeyli babası samsunlu benim adam bursalı aşkumm benim
10 dakika için söylenirse öyle olur bak anası anayken kalkamamışDD
Ayyy cnaım benim yaa ne tatlısı yapıcaksın :)))
Kolay birşeyler yap bari olsun yaa tatlı bu hemen oluverir sanırsam :) hem bak sevaba da gireceksin kuran kursu öğrencileriymiş. Şimdiden Allah kabul etsin.
Çingen çeşme Kemalpaşadaydı dimi annem hep anlatırDD
Yaaa benim arkadaş bildiğim Bir k...k evime oturmaya gelince alyansımı ve pırlanta yüzüğümü çalmıştıda :) Allahtan çabuk uyandımda geri alabildim
karacebeyde o çingen çeşme
ben kemal paşalıyım kız orda dogdum büyüdümkemal paşalı eli maşalıyım yani
abuuuuuuuuu ne insanlar var allah korumuş yolsaydın saçını başını
Çingen çeşme Kemalpaşadaydı dimi annem hep anlatırDD
Yaaa benim arkadaş bildiğim Bir k...k evime oturmaya gelince alyansımı ve pırlanta yüzüğümü çalmıştıda :) Allahtan çabuk uyandımda geri alabildim
oha ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?