Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Çok saol Pınar :) ederler, zaten ablamlar, abimler, annemler yabancı yok yani. Ben yemekleri hazırlar sofrayı kurarım onlarda servisi yapar, bulaşıkları makineye dizerler hep böyle :)

çünkü başka açık konuşacak yerimiz yok

bende bazen ufak özel şeylerimi yazarken sanki sadece o konuyla ilgilenenler bayanlar bu sitede olanlar görecekmiş gibi geliyo rahat davranıyorum ama aslında üye olmayanlar bile okuyor konuyu ama o anda sadece biz varmışız gibi geliyor.yada amaaaaan benimi takip etcekler düşüncesi sanırım

hahaaa aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu sitedeki bayanlara hayranım ya herşeyi ne kadar rahat acık konuşuyorlar

utanmıyoz dimi

bende şeye sinir oluyorum herkezin b-ne yazdını herkez görebiliyo saçma yani ben mesela arkadaşlarımı kk ya carsam görümcemi,kayınvaldemi,insan bazen bi içini dökeyim istiyo ama deşifre oluveriyosun vala bu cok saçma

burdan yetkililere sesleniyorummm profilimiz msjlarımız herbişeyimiz acık seçikkk özelimizi geri istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

özgecim ozaman buluşmak hayal bu senin koca böyle düşündükten sonra..
bende sanki burdakilerle buluşacakmışız gibi hissediyorum hepp
neden olmasın yaa..
biz daha önce buluşmuştuk hatta eşim bırakmıştı 3 sene öncesi..
hala aynı fikirdeyse sorun olmaz..
kk ya tepkili değil benim kocacım,, hatta eşim beni üye yapmıştı kk ya ben hamileyken
sadece eşim evdeyken pc başında oturmamdan hoşlanmıyorr,, yoksa kafamda patlatır vallahaaaaaa
bende o gelmeden çıkıyorum kk dan..faceden falan..
napsın oda ilgi bekliyor azcukk

bende buradaki buluşmalara katılmıştım beni de eşim bırakmıştı :)) dikkat et bir şey verirlerse yeme böbreklerini çalarlar diye de tembih etmişti :)))

bende buradaki buluşmalara katılmıştım beni de eşim bırakmıştı :)) dikkat et bir şey verirlerse yeme böbreklerini çalarlar diye de tembih etmişti :)))

biz evde buluşmuştuk kapıya kadar bıraktı, içeri girince çaldır kapat giderim dedi
onlarda haklı neler neler oluyor internette..
yada buraya fotolarımızı ekleyelim herkez birbirini görmüş olur,

sizinkiler ne iyimiş öle bnerden aldınız

maşlallahh

biz evde buluşmuştuk kapıya kadar bıraktı, içeri girince çaldır kapat giderim dedi

İlk buluşma evde iyi cesaret varmış sizde de :) biz kültürparkta buluşmuştuk. Tabi millet kendi arkadaşına güvenemiyor kaldı ki internetten tanışıcaksın zor yani.
En iyi benim bilmem lazım aslında o acıyı ama her neyse :))

çok kinayeli neyse oldu ne var kız merak ettim

Ben karamürsel sepetçisinden aldım canım. Sen hakkını yitirmeseydin sana da alırdık bir tane :)

bende çingen çeşmeden aldım anası karacabeyli babası samsunlu benim adam bursalı aşkumm benim

bugün rahat etcem dedim ya yatam kalkam iş yok yukarı amcaya yemege gitcez die kayınvaldem gecen gün dedi cumartesi iftar vercekmiş kuran kursuna kızlara tatlı yap dicektim ama yorgunmusun dediydi bende evet vala elimi suya degdiremiyom dedim vala derim inceldi temizlik yaparken acıyo ellerim bugün iyiyim yatcaktım dün bisürü misafişr vardı anca zaten evi topalrım dediydim bugün konuştuk onalrda gelcekelr yemege yukarı amcalara akşam bizde kalcaklarmış..nabıyon dedi ohh işim yok yatıyorum bugün rajhatım dedim ..gene dedi... tatlıyı yap madembide gülüyo

tamam dedim

akşamda sahura kalkamamışlar bizde kıl payı kalktık eşim onca söylendi 10 dakka geç kaldırdım die bizimki yavaş yiyoda 3 gündür uyuyamamıştım ik defa bu gece uyumuşum elime teli alıp gene yatmışım bereket kalktım yoksa dilinden kurtulamazdım.. mudanyaya gidelim kalkamıcaksan die sölene sölene gitti işe babasıyla calışıyolar ... biraz önce aradı aşkım annemler hiç kalkamamış dedi...hıhhh dedim kapadımmm. özür dilicek sinir şeyyy

öyle işte tatlıyı kakaladı gene bana

10 dakika için söylenirse öyle olur bak anası anayken kalkamamış DD

Ayyy cnaım benim yaa ne tatlısı yapıcaksın :)))
Kolay birşeyler yap bari olsun yaa tatlı bu hemen oluverir sanırsam :) hem bak sevaba da gireceksin kuran kursu öğrencileriymiş. Şimdiden Allah kabul etsin.

çok kinayeli neyse oldu ne var kız merak ettim

bende çingen çeşmeden aldım anası karacabeyli babası samsunlu benim adam bursalı aşkumm benim

Çingen çeşme Kemalpaşadaydı dimi annem hep anlatır DD

Yaaa benim arkadaş bildiğim Bir k...k evime oturmaya gelince alyansımı ve pırlanta yüzüğümü çalmıştıda :) Allahtan çabuk uyandımda geri alabildim

karagöz siparişi verdi annecimmmmmmm

canım hiç bişi yapmak istemiyo el oyalıyo yaa püff kendimi şartlamışım bugün bişi apmıcam die

öle evet allah kabul eder inş.

karacebeyde o çingen çeşme

ben kemal paşalıyım kız orda dogdum büyüdümkemal paşalı eli maşalıyım yani

abuuuuuuuuu ne insanlar var allah korumuş yolsaydın saçını başını

karacebeyde o çingen çeşme

ben kemal paşalıyım kız orda dogdum büyüdümkemal paşalı eli maşalıyım yani

abuuuuuuuuu ne insanlar var allah korumuş yolsaydın saçını başını

Demek annemler karacabeye gidiyorlarmış pikniğe küçükken :)))

Yolmaktan beter ettim. Bide evden giderken bana kuyumcu sordu salak. Bende karacabey kuyumcusunu tarif ettim sonra yüzüklerin olmadığını anlayınca ardından direk aradım kuyumcuyu netten telini bulup adamı tehtid edince söyledi yüzüklerin ona geldiğini,

o adamda sağlam ayakkabı değil zannımca dikkat sen de canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…