- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
Bak sen uyanık kayınvaldeyebugün rahat etcem dedim ya yatam kalkam iş yok yukarı amcaya yemege gitcez die kayınvaldem gecen gün dedi cumartesi iftar vercekmiş kuran kursuna kızlara tatlı yap dicektim ama yorgunmusun dediydi bende evet vala elimi suya degdiremiyom dedim vala derim inceldi temizlik yaparken acıyo ellerim bugün iyiyim yatcaktım dün bisürü misafişr vardı anca zaten evi topalrım dediydim bugün konuştuk onalrda gelcekelr yemege yukarı amcalara akşam bizde kalcaklarmış..nabıyon dedi ohh işim yok yatıyorum bugün rajhatım dedim ..gene dedi... tatlıyı yap madembide gülüyo
tamam dedim
akşamda sahura kalkamamışlar bizde kıl payı kalktık eşim onca söylendi 10 dakka geç kaldırdım die bizimki yavaş yiyoda 3 gündür uyuyamamıştım ik defa bu gece uyumuşum elime teli alıp gene yatmışım bereket kalktım yoksa dilinden kurtulamazdım.. mudanyaya gidelim kalkamıcaksan die sölene sölene gitti işe babasıyla calışıyolar ... biraz önce aradı aşkım annemler hiç kalkamamış dedi...hıhhh dedimkapadımmm. özür dilicek sinir şeyyy
öyle işte tatlıyı kakaladı gene bana
Açık sözlü olmak iyidirki mecburen burda açıkça konuluşuyor herşeybu sitedeki bayanlara hayranım ya herşeyi ne kadar rahat acık konuşuyorlar
Pınar hıı ismimi unutmamışsın teşekkürler canımÇok saol Pınar :) ederler, zaten ablamlar, abimler, annemler yabancı yok yani. Ben yemekleri hazırlar sofrayı kurarım onlarda servisi yapar, bulaşıkları makineye dizerler hep böyle :)
Benim eşimde anlayışlı canım.Evlendiğimizin ilk yılında eşimin yanında üye olmuştum bende kk yaözgecim ozaman buluşmak hayal bu senin koca böyle düşündükten sonra..
bende sanki burdakilerle buluşacakmışız gibi hissediyorum hepp
neden olmasın yaa..
biz daha önce buluşmuştuk hatta eşim bırakmıştı 3 sene öncesi..
hala aynı fikirdeyse sorun olmaz..
kk ya tepkili değil benim kocacım,, hatta eşim beni üye yapmıştı kk ya ben hamileyken
sadece eşim evdeyken pc başında oturmamdan hoşlanmıyorr,, yoksa kafamda patlatır vallahaaaaaa
bende o gelmeden çıkıyorum kk dan..faceden falan..
napsın oda ilgi bekliyor azcukk
bende buradaki buluşmalara katılmıştım beni de eşim bırakmıştı :)) dikkat et bir şey verirlerse yeme böbreklerini çalarlar diye de tembih etmişti :)))
Biz kültürparkta piknik yapmıştık güzel geçmişti ama aması bende kalsınbiz evde buluşmuştuk kapıya kadar bıraktı, içeri girince çaldır kapat giderim dedi
onlarda haklı neler neler oluyor internette..
yada buraya fotolarımızı ekleyelim herkez birbirini görmüş olur,
Öyle canım inşallah seninkide anlayışlı olursizinkiler ne iyimiş öle bnerden aldınız
maşlallahh
İlk buluşma evde iyi cesaret varmış sizde de :) biz kültürparkta buluşmuştuk. Tabi millet kendi arkadaşına güvenemiyor kaldı ki internetten tanışıcaksın zor yani.
En iyi benim bilmem lazım aslında o acıyı ama her neyse :))
Çingen çeşme Kemalpaşadaydı dimi annem hep anlatırDD
Yaaa benim arkadaş bildiğim Bir k...k evime oturmaya gelince alyansımı ve pırlanta yüzüğümü çalmıştıda :) Allahtan çabuk uyandımda geri alabildim
Ayy inanmıyorum ne cesaret ne terbiyesizlik insan zannedip arkadaş bilip güvenip evine alıyorsun karşığı ney Allah'tan uyanmışsın erken ya alıp gitseydi.Sonra nasıl baktı yüzüne Allah korusun kötülerden