Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Bak sen uyanık kayınvaldeyeHaklısın canım yorgunluktan insan bazen yerinden kalkmak istemiyor uykunuda almadıysan sahura kalkamaman normalKendini çok yorma azıcık otur yerinde dinlen
bu sitedeki bayanlara hayranım ya herşeyi ne kadar rahat acık konuşuyorlar
Açık sözlü olmak iyidirki mecburen burda açıkça konuluşuyor herşey
Çok saol Pınar :) ederler, zaten ablamlar, abimler, annemler yabancı yok yani. Ben yemekleri hazırlar sofrayı kurarım onlarda servisi yapar, bulaşıkları makineye dizerler hep böyle :)
Pınar hıı ismimi unutmamışsın teşekkürler canımİyi valla negüzel misafir öyle zaten kendi ailen düşünür bir kıyamaz.Ama düşünceli insanın hali başka aileden olmuş çevreden olmuş düşünceliyse yardım edebilir
Benim eşimde anlayışlı canım.Evlendiğimizin ilk yılında eşimin yanında üye olmuştum bende kk yaSonra buluşma oldu kültürparkta buluştuk ama sonra kopukluk oldu oysaki daha güzel buluşmalar dostluklar olabilirdi ama herkez aynı kafada değil demekkiBuluşma olursa gelirim ben eşime söyledikten sonra bir sorun olacağını sanmıyorum
bende buradaki buluşmalara katılmıştım beni de eşim bırakmıştı :)) dikkat et bir şey verirlerse yeme böbreklerini çalarlar diye de tembih etmişti :)))
Ortalık bozuk olunca haliyle öyle düşünüyorlar
biz evde buluşmuştuk kapıya kadar bıraktı, içeri girince çaldır kapat giderim dedi
onlarda haklı neler neler oluyor internette..
yada buraya fotolarımızı ekleyelim herkez birbirini görmüş olur,
Biz kültürparkta piknik yapmıştık güzel geçmişti ama aması bende kalsınKaderim ve diğer arkadaşlar buluşma olursa sonra banada gelebilirsiniz herşeye önyargıyla yaklşaırsak çevrende insan kalmaz.Bir insanın halinden az çok belli olur neolduğu.Bak Özge benide gördü eşimide eşim arabayla bıraktı beni mudanyaya kadar.Özgenin eşi görmediği için bizi önyargıyla yaklaşması doğaldır.Ama görmedende ben kimse hakkında yorum yapamam.Belki çevremizdeki dostluklardan çok daha iyi arkadaş oluruz burda bellimi olur.Benim yapım bu herşeye önyargıyla yaklaşmıyorum.Gelen buyursun kapım açık ama herkezlede samimi olamam oda ayrı bir konu.
sizinkiler ne iyimiş öle bnerden aldınız

maşlallahh

Öyle canım inşallah seninkide anlayışlı olur

Ayy inanmıyorum ne cesaret ne terbiyesizlik insan zannedip arkadaş bilip güvenip evine alıyorsun karşığı ney Allah'tan uyanmışsın erken ya alıp gitseydi.Sonra nasıl baktı yüzüne Allah korusun kötülerden

Ben şu msj arasına girme işini bir türlü beceremiyorum o yüzden toplu yazayım... :)))

Unutmadım canım adını kolay unutmam genelde isimleri :)))

Bizde kültürparkta buluşmuştuk çok güzel dostluklarda oldu ama aması bende kalsın. Sonrası sürmedi. Çok üzgünüm o konuda.

Buluşma olursa bende gelirim Sizleri tanımaktan büyük mutluluk duyarım.

Evet canım ben aslında kızın annesini babasını tanıyordum benim eski mahallemden komşuydular. Neyse kızı da benim yeni mahalleye gelin gelince 4 ay gibi falan güzel güzel gidip geldik evlerimiz çok yakındı ama şerefsizlik yaptı. Allahtan o gidince anladım yüzükleri aldığını ya onun yanında anlasaydım dayanamaz derdim yüzüklerim buradaydı diye, ya kızıma birşey yapsaydı Allah korusun.

O günde saçımı boyadı kız benim, ben banyoya girdim duşa kabini kapatmadım o da yanımda sadece saçımı yıkadım. Dedim kızımı yanımda tutarsan sevinirim çünkü durmaz beni görmesse. Vermiyordum ona hiç kızımı sigara kullanıyor diye. Yüzüklerim de mama sandalyesinin üzerindeydi Hangi ara aldı anlamadım.

Olsun canım böylede yazsan olur farketmezBende unutmam kolay kolay.Nedense hepimizin bir aması var bu buluşma olayındaBen isterdimki kafa dengi bir iki arkadaşım olsun öz olsun.Benim arkadaş çevrem okadar çok yok yani herkezle samimi olmam.Her insana derdini söylemiyorsunkiİşte bak arkadaş demişsin birde aynı mahallende saçını bouyor dost gibi görünüyor ama arkandanda kyunu kazıyor Allah korumuş canım tehlikesizmiş yani.Bende mutlu olurum sizleri tanımakla dediğim gibi samimiyet ilerlerse bana beklerim kızlar balkonda çay keyfi yaparız bizim balkon denize karşıda ondan dedim gelin keyif yaparız diye kötü amaçlı değil yaniYanlış anlaşılmaktan korkarım çünkü oyüzden açıklama gereği hissettim

Sen mudanyadamısın güzel yalıda mı? Sakıncası yoksa numaranı yazsana özelden. Mudanya ya gelebilirsek ararım o zaman seni. Ama genelde eşimle geliyoruz Gelir misin? bi 15 dakika görüşmüş oluruz :) yakınsa evin.
Bursaya gelirsen de sen ara.

Tamam canım özelden yazarım gelirseniz buyurun gelin bize ama gelmeden önce haberim olsunki evde olayımMudanyaya gelirseniz ararsın bende eşimle gelirim tanışmış oluruz oldumu

Tamam canım özelden yazarım gelirseniz buyurun gelin bize ama gelmeden önce haberim olsunki evde olayımMudanyaya gelirseniz ararsın bende eşimle gelirim tanışmış oluruz oldumu

Canım bize belli olmuyor esiyor çıkıp geliyoruz o yüzden geldiğimde arayabilirim sende uygun olan bir yere gelirsin :) tanışırız :) eşleride görüştürürüz farketmez.

hoşçakal.

Canım bize belli olmuyor esiyor çıkıp geliyoruz o yüzden geldiğimde arayabilirim sende uygun olan bir yere gelirsin :) tanışırız :) eşleride görüştürürüz farketmez.

hoşçakal.

Tamam canım biyerdede buluşabilirz senlede buluşuruz benim içinde farketmez nasıl uyarsa işte:).İyiakşamlar

Sevcan özel mesaj için 10 dk bekleyin diyor çağrını aldım canım görüşürüz inşallh kib

canım biz çok sık görüştük buradan 1 sene kadar karamukta gelmişti ozaman..yani samimiyetimiz anlaşılmıştı netten,bende hiç soru işareti bile olmadı..
vayy k...k vay iyi tam zamanında farketmişin,, birde saçını boyuyor allah muhafaza çocuğunda evde
karagöz siparişi verdi annecimmmmmmm

canım hiç bişi yapmak istemiyo el oyalıyo yaa püff kendimi şartlamışım bugün bişi apmıcam die

öle evet allah kabul eder inş.
allah kabul etsin canım,, hayır dua almak ne güzel bu aylarda..
İyi akşamlar kızlar ben çıkıytarlarorum.
iyi akşamlar canım hayırlı iftarlar..

balkon denize karşımıı esahmı diyon,, vallaha ahadana şimdi gelirimm
kızlar buluşmayı pınarda yapalım ne olurrrrrrrrr
ya komik gelecek ama k v evi deniz görse vallaha oradan çıkmam ama görmüyor,
bayılıyorum deniz gören balkonlarda oturup üfür üfür çay sigara içmeye
özgede mudanyadayken olsun o iş velim le oturp çay içicez dersin kocana arkandan gelip bakacak değil ya
madem bizi sevmiyorr:))) velim dersin..

kime dikkat edeyim kız

siz topalşın bahar msj atsın ben evden çöp atmaya diye cıkar size kaçarım hahaaaayyy çok güldümmmmmmmmmmmmmmmmm

kocam bitane kız hiçbişeyime bişi dmez ama internete karşı bişi diyemiyorum onun söyledikelri çok mantıklı ben bi açıklama yapamıyorum buluşmak istiyorum diyorum neden dio tanışmak için diyorum neden dio merak ediyorum bişiler paylaşıyoruz onalrla derdimizi sevincimizi diyorum gerçekte bisürü arkadaşın komsun akraban var ablan var niye hiç tanımadığın insanalrı istiyosun niye bana problem yaratıyosun niye beni evimizi aramızı geriyosun özge diyo bana vala kendimi suçlu hissettiriyo bana kapatcam interneti dio..çık komşularınla arkadaşların ablamla görüş internette arkadaşlık olmaz diyooçocuk gb azarlıyo kız köşeyesiniveriyorum vala:18::18:

nabım kel kahyam o benim bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tamam şekerim nasıl olsa yakınım kayınvaldene sen burdayken beni sohbete çağırsaydın belki eşin razı gelirdiSende azıcık gayret gösterYoksa illaki hepimizin eşi kıskanç herşeye hemen tamam demezler ama ikna etmek güzellikle söylemek bize düşüyor.Güvenmiyorlarsa ortama çevreye kendileride gelip görsün ozmanSen yinede aranızı germe bir şekilde buluşuruz artık

Evet canım deniz görüyor:)Ahh birde kendi evimiz olsa kira canım kiraKiracılık zor valla darısıda ev sahibi olmaya inşallahHatta bu sene bu evden çıkmayı düşünüyorduk baktıkki böyle doğru düzgün ev yok oturduk yine oturduğumuz yerdeHem taşınma çok masraf kolay değil yorgunluğuda yanında:18:Gel canım buyur gel Velim kim kız o ne demek anlıyamadımYapalım şekerim bende farketmezŞunun şurasında kaç kişiyiz zaten

slm hanımlarr sizi takip ediyorum bi süredir çok detaylı okuyamasamda karacabey yunanistan muhabbeti geçince yazmadan edemedim
ben gamze karacabeyliyim bursa yıldırımda evliyim 32 aylık oğluşum var kaderimimin bahsettiği o gurupta bende vardım çok güsel görüşmelerimiz ,paylaşımlarımız oldu eğer kabul ederseniz fırsat buldukça sizleri rahatsız ederim

inşallah kendi evinizde olur canım...bizde çok baktık mudanyadan kısmet olmadı ama olacak inşallah,biz deniz görmesse olmaz diyoz

hoşgeldin canım kabul ettik bile..

inşallah kendi evinizde olur canım...bizde çok baktık mudanyadan kısmet olmadı ama olacak inşallah,biz deniz görmesse olmaz diyoz

hoşgeldin canım kabul ettik bile..

Uyumadan önce bir bakayım dedim misafirim vardı iftara. baya tempolu bir gün geçirdim yineSahilde gezdik tam olduİnşallah canım Allah herkeze nasip etsinİyigeceler bu arada Allah rahatlık versin

tabisi hgniz aramıza kaç yasındasın boyun kilon ayak numaran nekaç yılık evlisin ne iş yaparsın eşin ne iş yapar kaynananı severmisin :)) hahaaa ateşli bi hastalık geçirdin mi ciğer raporuda lazım tabi :)) ojgeldin canım aramızaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba bursa yıldırıma tayinim çıktı mehmet akif ersoy iöo na şuan il dışında ldugum için ev bulamıyorum sizin önebileceiğiniz bir daire var mı
doğalgazlı veya kaloriferli 120metrekare civarı geniş kirası uygun nezih güvenilir bir yerde yardımcı olursanız çok sevinirim 30ağustosta nakliye eşyamı getirecek daha evi bile tutamadım

hojgeldin bursamıza

yıldırımdaysa okulun oradan ev bulman çok daha güzel olur sahibinden.com abakabilirsin kiralık evler bursa yıldırım istedin özellikleride yaz bulursun inşallah burda olup yıldırımda oturan arkadaşlarda yardımcı olsunlar sana ben osman gazide otururyorum pekte bilmem ki kiralık ev varmı yokmu takip etmem yani :44:

ama yıldırım çok güzel bi semtt sokak arası olsada bursa manzarası seyredersin geceleri))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…