Ooo 355.000 pahalı değil mi canim Bursa için kaç metrekare
Arabamız var cnm geziyoruz da onda sıkıntı yok işte aile özlemi oluyoTabi ki bursa istanbul da 2 sene kadar yaşadım kalabalığı resmen eziyetti. Teleferik aslında çarşıya yakın sayılır biz küçükken yürüyerek bile giderdik canınız sıkılınca gezebilirsiniz
Üniversiteyide sayarsak 11 senedir gurbetteyim 4 farklı şehirde yaşadım zamanla herşeye alışılıyor. Düzenin oturunca emin ol ailenin evinde bile cok kalmak istemeyeceksin hele ki cocuk olduktan sonraArabamız var cnm geziyoruz da onda sıkıntı yok işte aile özlemi oluyo
Aile özlemi oluyo yoksa tabiki güzel bi şehir Bursa. Ama istanbul kalabalığı trafiği bunaltıyo bizde bursada ev var diye geldik bizimki kaba insaattı 60.000 harcadık almadığımız için pahalı geldi Galiba banaBursa'da emlak fiyatlarını küçümseme bence :)
Bursalıyim ben oturdugum mahalleyi bile degistirmek istemem siz yeni bir hayata onun yanında yeni bir şehre alışmaya çalışıyorsunuz. O yuzden bu durumda olmaniz gayet normal fakat zaman gecirip cevre edindikce bu donem kolaylasacaktir. Bursa'da yasam şartları İstanbul'a gore daha kolay her açıdan. İleride evladıniz olunca da bunun faydasını göreceksiniz.
Dağ istiyorsanız dağ havası deniz istiyorsanız deniz havası hepsi kısa sürede ulaşacağınız sekilde elinizin altında daha ne :)
Çoçuğum olunca inş fikirlerim değişir iş yerinede pek alışamadım Bilmiyorum en kötü cocuk alınca izin alırım bir müddet gitmem dıorumÜniversiteyide sayarsak 11 senedir gurbetteyim 4 farklı şehirde yaşadım zamanla herşeye alışılıyor. Düzenin oturunca emin ol ailenin evinde bile cok kalmak istemeyeceksin hele ki cocuk olduktan sonra
Aile özlemi oluyo yoksa tabiki güzel bi şehir Bursa. Ama istanbul kalabalığı trafiği bunaltıyo bizde bursada ev var diye geldik bizimki kaba insaattı 60.000 harcadık almadığımız için pahalı geldi Galiba bana
Ben de Bursayi sevemedim ama istanbul da yasamak istemem.İzmir diyorum:)Kızlar bursaya gelin gittim daha öncede yazmıştım sayfamda okuyanlar bilir ailem istanbulda bu haftasonuda istanbula geldim çok özlemişim şuan çok mutluyum sizce bursaya alışabilirmiyim ? Bursada yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim çünkü hergün ağlıyorum kendimi daraltıyorum psikolojim hiç iyi değil 2-2buçuk saate gelebiliyorum Bursa’dan İstanbul’a alışkanlıklardan vazgeçmek çok zormuş İstanbul kalabalık bir şehir ama alışmışım gerçekten(( napmalıyım sizce dönmelimiyiz eşimle
Evet Bursa'dan.Gelmeden once cok farkli kisilerden Bursa guzellemelerini dinledim ama olmayinca olmuyor.
Aile ozlemi cok farklı bir olgu ama aynı şehirde olsan bile cok görüşmeyecek durumda olabilirsin. Şükür yakın şehirdeler sen gidersin onlar gelir zamanla alışırsın. Cok sıkıldın bizlere yaz :)
Herkez öyle dıo istanbulda bile olsan haftaiçi görüşemezdin haftasonları gidersin dıolar bakalım umarım alışacağım alısamassam işler karışık :/
İş yerimide pek sevemedim acıkcası bilmiyorum iş huzuruda çok önemli bnm içinİnsan olarak nelere alışıyoruz buna da alisirsinız. Sevdiğiniz adam yanınızda aileniz cok şükür hayatta tek sıkıntı yollar olsun o aşılır kavusunxa özlemler azalir. Olmadı teknoloji gelisti hergun görüntülü konuşursunuz.
Alismak icin nedeniniz cok yeterki isteyin ve hayatiniza bu sansi tanıyın
Bursayok yok
Zamanla alışırsın Bursa'da çok güzel biryer. Bir hafta sonu Uludağ yapın. Zamanla Bursa'ya da alışırsın.
İstanbulun her semti farklı bir ülke gibidir insan o karışıklığa tempoya alışıyor belki bende alıştığım için sıkıldım bi an daha çok sevdiklerim ailem orda olduğu için özlem oldu o zor yoksa illaki alışırımHem dağa,hem denize yakın,harika bir yer Bursa,tabii bana göre :) Bir süre uzak kaldım,ölüyordum hasretten. Heykel'e çıkıp bir tur atmak bile çok iyi geliyor bana mesela . Setbaşı tarafına da aşığımİstanbul bana sadece çok karmaşıklık hissi veriyor.
Herkesin doğduğu,alıştığı yer güzel gelir tabii,bana göre Bursa huzur demekİstanbulun her semti farklı bir ülke gibidir insan o karışıklığa tempoya alışıyor belki bende alıştığım için sıkıldım bi an daha çok sevdiklerim ailem orda olduğu için özlem oldu o zor yoksa illaki alışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?