Bursamı İstanbul mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo 355.000 pahalı değil mi canim Bursa için kaç metrekare

Bursa'da emlak fiyatlarını küçümseme bence :)

Bursalıyim ben oturdugum mahalleyi bile degistirmek istemem siz yeni bir hayata onun yanında yeni bir şehre alışmaya çalışıyorsunuz. O yuzden bu durumda olmaniz gayet normal fakat zaman gecirip cevre edindikce bu donem kolaylasacaktir. Bursa'da yasam şartları İstanbul'a gore daha kolay her açıdan. İleride evladıniz olunca da bunun faydasını göreceksiniz.
Dağ istiyorsanız dağ havası deniz istiyorsanız deniz havası hepsi kısa sürede ulaşacağınız sekilde elinizin altında daha ne :)

Tabi ki bursa istanbul da 2 sene kadar yaşadım kalabalığı resmen eziyetti. Teleferik aslında çarşıya yakın sayılır biz küçükken yürüyerek bile giderdik canınız sıkılınca gezebilirsiniz
Arabamız var cnm geziyoruz da onda sıkıntı yok işte aile özlemi oluyo

Arabamız var cnm geziyoruz da onda sıkıntı yok işte aile özlemi oluyo
Üniversiteyide sayarsak 11 senedir gurbetteyim 4 farklı şehirde yaşadım zamanla herşeye alışılıyor. Düzenin oturunca emin ol ailenin evinde bile cok kalmak istemeyeceksin hele ki cocuk olduktan sonra

Aile özlemi oluyo yoksa tabiki güzel bi şehir Bursa. Ama istanbul kalabalığı trafiği bunaltıyo bizde bursada ev var diye geldik bizimki kaba insaattı 60.000 harcadık almadığımız için pahalı geldi Galiba bana

Üniversiteyide sayarsak 11 senedir gurbetteyim 4 farklı şehirde yaşadım zamanla herşeye alışılıyor. Düzenin oturunca emin ol ailenin evinde bile cok kalmak istemeyeceksin hele ki cocuk olduktan sonra
Çoçuğum olunca inş fikirlerim değişir iş yerinede pek alışamadım Bilmiyorum en kötü cocuk alınca izin alırım bir müddet gitmem dıorum

Aile ozlemi cok farklı bir olgu ama aynı şehirde olsan bile cok görüşmeyecek durumda olabilirsin. Şükür yakın şehirdeler sen gidersin onlar gelir zamanla alışırsın. Cok sıkıldın bizlere yaz :)

Ben de Bursayi sevemedim ama istanbul da yasamak istemem.İzmir diyorum:)

Aile ozlemi cok farklı bir olgu ama aynı şehirde olsan bile cok görüşmeyecek durumda olabilirsin. Şükür yakın şehirdeler sen gidersin onlar gelir zamanla alışırsın. Cok sıkıldın bizlere yaz :)

Herkez öyle dıo istanbulda bile olsan haftaiçi görüşemezdin haftasonları gidersin dıolar bakalım umarım alışacağım alısamassam işler karışık :/

Herkez öyle dıo istanbulda bile olsan haftaiçi görüşemezdin haftasonları gidersin dıolar bakalım umarım alışacağım alısamassam işler karışık :/

İnsan olarak nelere alışıyoruz buna da alisirsinız. Sevdiğiniz adam yanınızda aileniz cok şükür hayatta tek sıkıntı yollar olsun o aşılır kavusunxa özlemler azalir. Olmadı teknoloji gelisti hergun görüntülü konuşursunuz.

Alismak icin nedeniniz cok yeterki isteyin ve hayatiniza bu sansi tanıyın

İş yerimide pek sevemedim acıkcası bilmiyorum iş huzuruda çok önemli bnm için

Zamanla alışırsın Bursa'da çok güzel biryer. Bir hafta sonu Uludağ yapın. Zamanla Bursa'ya da alışırsın.

Hem dağa,hem denize yakın,harika bir yer Bursa,tabii bana göre :) Bir süre uzak kaldım,ölüyordum hasretten. Heykel'e çıkıp bir tur atmak bile çok iyi geliyor bana mesela . Setbaşı tarafına da aşığım İstanbul bana sadece çok karmaşıklık hissi veriyor.

İstanbulun her semti farklı bir ülke gibidir insan o karışıklığa tempoya alışıyor belki bende alıştığım için sıkıldım bi an daha çok sevdiklerim ailem orda olduğu için özlem oldu o zor yoksa illaki alışırım

Herkesin doğduğu,alıştığı yer güzel gelir tabii,bana göre Bursa huzur demek Hem yeni evli olmak,hem şehir değişikliğinden alışmak zor gelebilir,çok normal. Ama bir alışırsanız çok seversiniz :)

İnsan nelere alışıyor. Daha çok yeni evliliğiniz, zaman içerisinde tabi ki alışacaksınız. Kaldı ki 2 2 buçuk saat uzak bir mesafe değil, ya başka ülkeye gelin gitseydiniz o zaman napıcaktınız? Siz sadece alışmak için uğraşın, Bursa güzel bir şehirdir. 4 sene yaşadım Bursa’da sonra tekrar döndüm İstanbul’a ve İstanbul bana o kadar kalabalık boğucu geliyor ki artık. Bi haftasonu alın eşinizi gezilecek güzel yerleri keşfedin başbaşa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…