Aşık olmasam da olur alışsam yeter :))Ben fahri Bursalıyım. Herşeyim İstanbul ama... Bursa gibi bir yeri hiç .Görmedim. Heryer yakın, ucuz, samimi. Bursa aşığıyım.
Kızlar bursaya gelin gittim daha öncede yazmıştım sayfamda okuyanlar bilir ailem istanbulda bu haftasonuda istanbula geldim çok özlemişim şuan çok mutluyum sizce bursaya alışabilirmiyim ? Bursada yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim çünkü hergün ağlıyorum kendimi daraltıyorum psikolojim hiç iyi değil 2-2buçuk saate gelebiliyorum Bursa’dan İstanbul’a alışkanlıklardan vazgeçmek çok zormuş İstanbul kalabalık bir şehir ama alışmışım gerçekten(( napmalıyım sizce dönmelimiyiz eşimle
Anne evinden ayrılmak, anneden ayrılmak zor , ama imkansız değil.
Zamanla belli olur alışıp alışmayacağınız.
Birkaç sene lazım sanki.
Çocuğum olunca daha mı çok alışırım sanki
Ne konuda Bursa pekiİstanbulda doğup büyüyen biri olarak 100 kere 1000 kere Bursa diyorumm
Belkide :)Alışırsınız insanın kendi evi nerede olursa olsun özler, 2 sene sonra bu konuya gelip yorum yaparsınız belki
2 aya kalmaz alışırsın. Ayrıca evlendin artık başka yuvan var. Ve ailem ailem diye tutturma özlemini eşinle geçiştir. Zorlanırsın yoksa.
Bursa daha sakındır daha guzeldır . Trafık yok gürültü patırtı yok . Ne zaman evden cıkarsan cık gıdecegın yere zamanında varırsın. Gezecek cok yerı var . Bence yaşayın Bursada İstanbul'dan kat kat iyidir.Kızlar bursaya gelin gittim daha öncede yazmıştım sayfamda okuyanlar bilir ailem istanbulda bu haftasonuda istanbula geldim çok özlemişim şuan çok mutluyum sizce bursaya alışabilirmiyim ? Bursada yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim çünkü hergün ağlıyorum kendimi daraltıyorum psikolojim hiç iyi değil 2-2buçuk saate gelebiliyorum Bursa’dan İstanbul’a alışkanlıklardan vazgeçmek çok zormuş İstanbul kalabalık bir şehir ama alışmışım gerçekten(( napmalıyım sizce dönmelimiyiz eşimle
Neresindesiniz bende evlenip Bursa’ya geldim istanbuldan değil Osmaniye’den alıştım benKızlar bursaya gelin gittim daha öncede yazmıştım sayfamda okuyanlar bilir ailem istanbulda bu haftasonuda istanbula geldim çok özlemişim şuan çok mutluyum sizce bursaya alışabilirmiyim ? Bursada yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim çünkü hergün ağlıyorum kendimi daraltıyorum psikolojim hiç iyi değil 2-2buçuk saate gelebiliyorum Bursa’dan İstanbul’a alışkanlıklardan vazgeçmek çok zormuş İstanbul kalabalık bir şehir ama alışmışım gerçekten(( napmalıyım sizce dönmelimiyiz eşimle
Teleferik yıldırım tarafındayımNeresindesiniz bende evlenip Bursa’ya geldim istanbuldan değil Osmaniye’den alıştım ben
Ya sabır diyorummmBazı şeylerin ilacı çözümü zamandır sabretmekten başka çare yoktur ancak alisamayacagim diye sartlandirirsaniz kendinizi, alışma surenizi uzatmış olursunuz. Üzüntüye kapıldığınız zaman bu da geçer yahu diyin
Gitme imkanı olur ama daha kötü bi hayat standardı istersek rahat olalım dersek BursaBursa nin istanbuldan kalır yanı yok artık
Gitme imkanınız varsa gidin madem
Ben de bursadayımGitme imkanı olur ama daha kötü bi hayat standardı istersek rahat olalım dersek Bursa
Arada gidiyoruz Yıldırım’a ben gemlikteyim burasıda idare eder :)Teleferik yıldırım tarafındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?