- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Valla bende ilginctir herkesi buna inandirmaya mecbur hissediyorm kendimiAhahahahah ben kadınım
Eeeee bu yaşanan olaydan sonra şaka yapmaya korkar oldum inanValla bende ilginctir herkesi buna inandirmaya mecbur hissediyorm kendimi
Ben çıtı piti değilim resmen odun bir kadınım:)Ben çıtı pıtı bı kızım @tuzsuz_ruh
:)) sende sağolAhahaha sağol
Ben erkegim....en azindan senin dusuncen bu :)))Ahahahahah ben kadınım
Ahahaha olabilir diycem gorduydum seni ama iki Defa:)))Ben erkegim....en azindan senin dusuncen bu :)))
Olabilirrr miii??? Masallah erkekligime o zaaman 6 bucuk senedir bikmamisim kadinlarin arasindaAhahaha olabilir diycem gorduydum seni ama iki Defa:)))
Odungillerden bende varimBen çıtı piti değilim resmen odun bir kadınım:)
Gormesek inanacazzz :)))Odungillerden bende varim
Ruhum odunGormesek inanacazzz :)))
Git burdan erkek seni ahahahahahaOlabilirrr miii??? Masallah erkekligime o zaaman 6 bucuk senedir bikmamisim kadinlarin arasinda
Bende hiç beceremiyorum yaaa öyle ince olmayı dan dan resmen adam bosuycak beni bu huyumdanOdungillerden bende varim
Git dedimmmmGitmem...
Ay canim...bende seni cok seviyorum aşkımGit dedimmmm
Ayy kova maziye gittim bı an rahmetli ne çok sorardi :))Ay canim...bende seni cok seviyorum aşkımkalp kalp kalp yani...
beyin evde micocuk dusunuyormusun...ozele gelsene bi sana ne yapman gerektiğini anltacagim ama once sen anlat
Vhalla...seks seks diye diye rahmetli oldu adamcağızAyy kova maziye gittim bı an rahmetli ne çok sorardi :))
Bence buralardaVhalla...seks seks diye diye rahmetli oldu adamcağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?