- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #3.781
öyle canım. Acıda çekilmeli ama çok uzun süre değil. Ben artık eskisinden bahsetmicem bana iyi gelmiyor çünkü. Hayatımın güzel taraflarını keşfedicem inşallah :)
evet canım benim kapandı o defter bak halen daha msj atıyo :) ama ben bitirirsem daha dönüp arkama bakmammm haketmedi beni kaybetti o yansın derdine ben niye üzleyim ki :)
iyi geceler tatlım...pilim bitti daha yarın erken kalkcam ben şimdi çıkıyorum enerji depolayıp gelicem yarında tam gaz devam :) :) iyi gecelr herkeseeeeee
ne yalan söyleyeyim terk edildiğime o kadar çok seviniyorum ki, Allah'ın sevgili kuluymuşum da şimdi şimdi anlıyorum...
Merhabaa kızlar o beni yarım saat ara ile iki kez aramış açmadım açmayınca da vicdan sorunu yapıyorum
bu durum da geçer di mi? o beni defalarca arasa ben açmasam bu kul hakkına falan girer mi ki yaahiç aramasa çok daha iyi arayınca böyle kuruntularım oluyor hatırlıyorum sonra onu
sanmam canım kul hakkı olacağını.. yani sonuçta senin bir suçun yok çabaladın olmadı, kaybettikten sonra değerini anlıyorsa sen ne yapabilirsinki?
kendimi çok hafiflemiş hissediyorum kızlar ya :)
kötü hissedersemde dua edip kendi kendime "ben çok değerliyim, güzel şeyler hakediyorum vs vs" diye telkinlerde bulunucam.. :)
Allah yardımcımız oluyor bir şekilde işte..
biliyor ya hassas oldugumu ://
en iyisi arayınca Allah'ım sen beni affet diyeyim..
Rabbim gördü yaşadıklarımızı...
canım aynen öyle hem onun ki değer hatırlama değiliki canı sıkılmıştır bakmıştır eksikliğimi o dakikacık farketmiştiryoksa arıcak adam gecenin 12 sine kadar mı bekler sadece alışkanlıgı var elde tutma çabası var ama bu kez çok beklerr oh şükürler olsun..
ooo süper canım hadi bakalım tam gaz devam çok şükür bende onun eksikliğini hissetmiyorum canım aramak isterdi önceden :/ama şimdi istemiyıorumm şükürler olsun böyle de devam eder inşALLAH.
Dua etmek abdest almak çok iyi geliyor canım..
Ağlamak istiyorsan da abdest al dön kıbleye otur seccadeye ağlayabildiğin kadar ağla.. zaten ağlayamazsın o an rabbim içine huzur veriri..
Sizlere şarkılar paylaşasım geliyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?