Buyrun...Terapi Grubumuz :))

öyle canım. Acıda çekilmeli ama çok uzun süre değil. Ben artık eskisinden bahsetmicem bana iyi gelmiyor çünkü. Hayatımın güzel taraflarını keşfedicem inşallah :)

öyle canım. Acıda çekilmeli ama çok uzun süre değil. Ben artık eskisinden bahsetmicem bana iyi gelmiyor çünkü. Hayatımın güzel taraflarını keşfedicem inşallah :)

evet canım benim kapandı o defter bak halen daha msj atıyo :) ama ben bitirirsem daha dönüp arkama bakmammm haketmedi beni kaybetti o yansın derdine ben niye üzleyim ki :)

pilim bitti daha yarın erken kalkcam ben şimdi çıkıyorum enerji depolayıp gelicem yarında tam gaz devam :) :) iyi gecelr herkeseeeeee

evet canım benim kapandı o defter bak halen daha msj atıyo :) ama ben bitirirsem daha dönüp arkama bakmammm haketmedi beni kaybetti o yansın derdine ben niye üzleyim ki :)

ne güzel canım hep böyle devam et inşallah :)
bende acıktım ya ama bu saatte bişey yemek istemiyorum

pilim bitti daha yarın erken kalkcam ben şimdi çıkıyorum enerji depolayıp gelicem yarında tam gaz devam :) :) iyi gecelr herkeseeeeee
iyi geceler tatlım...

Son düzenleme:
Merhabaa kızlar o beni yarım saat ara ile iki kez aramış açmadım açmayınca da vicdan sorunu yapıyorum
bu durum da geçer di mi? o beni defalarca arasa ben açmasam bu kul hakkına falan girer mi ki yaahiç aramasa çok daha iyi arayınca böyle kuruntularım oluyor hatırlıyorum sonra onu

kendimi çok hafiflemiş hissediyorum kızlar ya :)
kötü hissedersemde dua edip kendi kendime "ben çok değerliyim, güzel şeyler hakediyorum vs vs" diye telkinlerde bulunucam.. :)
Allah yardımcımız oluyor bir şekilde işte..

sanmam canım kul hakkı olacağını.. yani sonuçta senin bir suçun yok çabaladın olmadı, kaybettikten sonra değerini anlıyorsa sen ne yapabilirsinki?

Unutun kızlar dertten zevk almayı. Önünüze bakınnn

[video=youtube;gROGOAAdyrY]http://www.youtube.com/watch?v=gROGOAAdyrY&feature=related[/video]

sanmam canım kul hakkı olacağını.. yani sonuçta senin bir suçun yok çabaladın olmadı, kaybettikten sonra değerini anlıyorsa sen ne yapabilirsinki?

biliyor ya hassas oldugumu ://
en iyisi arayınca Allah'ım sen beni affet diyeyim..
Rabbim gördü yaşadıklarımızı...
canım aynen öyle hem onun ki değer hatırlama değiliki canı sıkılmıştır bakmıştır eksikliğimi o dakikacık farketmiştir yoksa arıcak adam gecenin 12 sine kadar mı bekler sadece alışkanlıgı var elde tutma çabası var ama bu kez çok beklerr oh şükürler olsun..

ooo süper canım hadi bakalım tam gaz devam çok şükür bende onun eksikliğini hissetmiyorum canım aramak isterdi önceden :/ama şimdi istemiyıorumm şükürler olsun böyle de devam eder inşALLAH.
Dua etmek abdest almak çok iyi geliyor canım..
Ağlamak istiyorsan da abdest al dön kıbleye otur seccadeye ağlayabildiğin kadar ağla.. zaten ağlayamazsın o an rabbim içine huzur veriri..

bunların farkında olman çok güzel..
daha doğrusu hepimiz bişeylerin farkına vardık körü körüne değil artık yaşadıklarımız.. bu da çokk büyük bir gelişme hepimiz adına :)

evet o saatten sonra ağlama hissi gidiyor :) tam tersi rahatlık geliyor insana :)
hepimize kocaman bir "maşallah" diyorum bu arada, bugün güzel düşünceler çıkıyor hepimizden

Kızlar bu şarkı tam size göre. Demetin yeni şarkısı YILAN

[video=youtube;DXA1CLoAP6c]http://www.youtube.com/watch?v=DXA1CLoAP6c[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…