Buyrun...Terapi Grubumuz :))

bunların farkında olman çok güzel..
daha doğrusu hepimiz bişeylerin farkına vardık körü körüne değil artık yaşadıklarımız.. bu da çokk büyük bir gelişme hepimiz adına :)

arayınca bana söyledikleri o çirkin sözler aklıma geliyor tiksiniyorum ondan. gerizeka!
geç oldu ama şükür farkettim haftasonu kampta çok iyi olacak kısmetse olalala

anzerbalı :
canım şimdi çıkmam ders bakmam lazım.
mesaj on dk bekletiyor sana da başarılar tatlım öpüyorum çok.

kızlar herkese güzel geceler mutlu günler ve hayırlı cumalar diliyorum şimdiden

Unutup acımı, alıcaam öcümü, asıl oo zaman görecek gücümüü, onun da yerini biri dolduracak, kadere inanırım, olacak olacaak :)

Altın çamura düşerse değeri kaybolur mu ?
Yeniden doğdum desem acaba moralin bozulur mu ?
Artık uzaktan bakar, bakar bakar ağlarsın
Adresim zirve benim e bi zahmet çiçeğini yollarsın

kızlar face de gördüm bunu:

"Allah'ım,
Onun gelmesi için bana öyle bir dua öğret ki ,
'O' bile amin desin.."

çok etkilendim ya ne güzel bir dua...

Son düzenleme:
Günün sözü:
‎"-Hani bazen insan birini yanında tutmayı bilmez, ama onun yokluğunu da istemez.
-Kaybetmeyi göze alamaz,
ama kazanmak için mücadele etmez.
-Bağlanmaya cesaret edemez,
…ama ondan tamamen kopmayı da beceremez.
-Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir..

Hani çok sonra zaman geçer de kaybeder ya,
İşte o zaman dökülür dudaklardan, itiraf edercesine:

“-Ne gözümü alabildim, ne göze alabildim..”

Son düzenleme:
hayırlı olsun, ben de benzer bir durumu atlattım, yalnız kalmak yerine yeni bir ilişkiyle bu durumun daha kolay atlatabileceğini düşünüyorum. Kör topal giden bir ilişkim vardı ama alışkanlıklardan öyle dürüp gidiyordu, sonra yol bizi yeni bir sayfa açacağımız bir durağa getirdi iyiki de getirdi, ben daha çok iş ev yaşayan fazla sosyal kelebek gibi olan biri sayılmam, o nedenle internetteki sosyal ağları keşfettim ve aktif olarak yeni insanlarla tanıştım, gayet.net ten bir kişi ile kafamız çok uyuştu, tanıştık gayet iyi giden bir ilişkimiz var ama böyle br sürü site var, araştırın takılın ne demek istediğimizi anlayacaksınız. :)) işe yararsa benimle de paylaşın olur mu?

Of bu çok fena...

-Her ne kadar geçmişimizdeki acılar büyük olsada, Yarına bakan umutlarımız inançlı ,güçlü ve dünden daha büyük olmalı...
-Gülmek, aynı arabanın silecekleri gibidir..., yağmuru durdurmasa da ilerlemenizi sağlar....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…