Büyük konuşmak nedir başınıza geldi mi?

Büyük konuştuğum her şey başıma geldi. Son beklentim de şu: Muhtemelen çocuğum aşırı yaramaz ve söz dinlemez olacak.

geldi hemde birçok sefer bu nedenle artık büyük konuşmamaya dikkat ediyorum.mesela internetten kimseye güvenmem dedim çok fena başıma geldi.üniversite sınavı,okul vs konularındada ne konuda büyük konuşsam başıma geldi.dahada gelmesin yani zaten bu konuda başıma gelmeyen kalmadı.

Mana buldugum ve asla dedigim bir cok sey basima geldi. Oyuzden artik kimseye mana bulmuyorum. Asla kelimesini de mumkun oldugunca kullanmamaya gayret ediyorum.

Gelmez mi hemde hepsi geldi asla sarışın bir erkekle evlenmem o ne öyle civciv gibi insan dokunmak istemez dedim eşim sarışın ! Arkadaşımın sevgilisiydi o zaman ismini duyunca inanılmaz dalga geçtim koca Türkiye de bula bula bu isimde birini mi buldun dedim neler neler dedim o isim yüzünden eşimin adı da aynı Siz düşünün o gün bugündür tövbeliyim

Ahahahha Kaç yıla tamamladınız birlikteliğinizi? :)))

Asla hayır dediğimiz konuların başına gelmesi olabilir mi? İnsanlarla sevgiliniz eşiniz vs ile ilgili başına gelen varsa anlatırsanız sevinirim.
Üniversite birinci sınıftaydım bizim sınıftan uç dört arkadaş geldi kaldığım evin önüne birisi mesaj attı çık kapıya diye bende tedirgin oldum ama ev arkadaşımı aldım çıktım gitsin diye ev sahibi yukarida oturuyordu çünkü . Neyse çocuk birden tuttu elimden ben seninle sevgili olmak değil evlenmek istiyorum dedi bende o kadar sinirlendim ki ayağımdaki ağır botlarla tekme attım buna bir tane o da gayri ihtiyari refleks olarak bana tokat attı hemde okkalı. Arkadaşlar ayırmaya geldi ben neler diyorum ama ne laflar gerizekalı salak falan filan çocuk işaret parmağını kaldırdı ve ‘’ bir gün seninle evlenicem bugünü şakın unutma dedi ‘’ bende dünyada tek erkek sen kalsan evlenmem bekar ölürüm dedim. Sonra dugun dansımızı ederken bu anı hatırlattı bana bir yıldızlı evli olduğum adam

Romantik komedi filmi gibi olmuş harika

Ahahahha Kaç yıla tamamladınız birlikteliğinizi? :)))
2012 den beri hayatımı karartmakla meşgul 2017 den beri eş olarak devam ediyoruz hayatımıza birde küçük bir sıpamız var hamdolsun doğduğunda simsiyahtı saçları Mayıs’ta 2 yaşına girecek şimdi eşimden daha sarı Yani sarıdan siyah saça döneni gördüm ama siyahtan sarı saça dönen tek oğlumdur sanırım.

Ne kadar da güzeel daha da mutlu olun inşallah

Asla dedigim herseyi yasadim. Kinayan kinadigi sdyi yasamadan ölmezmis.
Kendimle ilgili olani degil de bir tanidigiminkini yazayim. Tanidigim kisi sarisin erkeklerden nefret edermis. Mahallelerinde sapsari bir cocuk varmis. Her sokaktan cocuk gectiginde ıyyy bu da o kadar sarı ki kim evlenir bununla dermis. Su an o adamla en az 30 yillik evliler.

hhahaha benim konum bu :)
hayatta sevgili olmam dediğim adamla sevgili oldum , üstüne kör kütük aşık oldum.
sigara-alkol çok zararlı hayatta kullanmam dedim kullandım.
hayatta giymem - yemem - sevmem dediğim herşeyin bağımlısı oldum. Bu döngüyü nerede kıracağımı inanın bilmiyorum. O yüzden salak salak konuşmayı yasakladım kendime , hayat bu dönüp dolaşıp o olayı yaşarken buluyorum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…