- 1 Nisan 2014
- 1.486
- 6.480
- 158
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Duzelmedı sonu husran oldu bana da ders oldu. Sıze ne oldu?Benimde geldi eşimin kız kardeşleri konusunda düzeliyor mu peki?
Ama yanındakiyle yaşlanır,kafandakiyle ölürsün..Asla dengim olmayan biriyle beraber olmam dedim, evleniyoruz.
O yüzden asla asla dememek lazım.
AhahahhaGelmez mi hemde hepsi geldiasla sarışın bir erkekle evlenmem o ne öyle civciv gibi insan dokunmak istemez dedim eşim sarışın ! Arkadaşımın sevgilisiydi o zaman ismini duyunca inanılmaz dalga geçtim koca Türkiye de bula bula bu isimde birini mi buldun dedim neler neler dedim o isim yüzünden eşimin adı da aynı Siz düşünün o gün bugündür tövbeliyim
Üniversite birinci sınıftaydım bizim sınıftan uç dört arkadaş geldi kaldığım evin önüne birisi mesaj attı çık kapıya diye bende tedirgin oldum ama ev arkadaşımı aldım çıktım gitsin diye ev sahibi yukarida oturuyordu çünkü . Neyse çocuk birden tuttu elimden ben seninle sevgili olmak değil evlenmek istiyorum dedi bende o kadar sinirlendim ki ayağımdaki ağır botlarla tekme attım buna bir tane o da gayri ihtiyari refleks olarak bana tokat attı hemde okkalı. Arkadaşlar ayırmaya geldi ben neler diyorum ama ne laflar gerizekalı salak falan filan çocuk işaret parmağını kaldırdı ve ‘’ bir gün seninle evlenicem bugünü şakın unutma dedi ‘’ bende dünyada tek erkek sen kalsan evlenmem bekar ölürüm dedim. Sonra dugun dansımızı ederken bu anı hatırlattı bana bir yıldızlı evli olduğum adamAsla hayır dediğimiz konuların başına gelmesi olabilir mi? İnsanlarla sevgiliniz eşiniz vs ile ilgili başına gelen varsa anlatırsanız sevinirim.
Romantik komedi filmi gibi olmuş harikaÜniversite birinci sınıftaydım bizim sınıftan uç dört arkadaş geldi kaldığım evin önüne birisi mesaj attı çık kapıya diye bende tedirgin oldum ama ev arkadaşımı aldım çıktım gitsin diye ev sahibi yukarida oturuyordu çünkü . Neyse çocuk birden tuttu elimden ben seninle sevgili olmak değil evlenmek istiyorum dedi bende o kadar sinirlendim ki ayağımdaki ağır botlarla tekme attım buna bir tane o da gayri ihtiyari refleks olarak bana tokat attı hemde okkalı. Arkadaşlar ayırmaya geldi ben neler diyorum ama ne laflar gerizekalı salak falan filan çocuk işaret parmağını kaldırdı ve ‘’ bir gün seninle evlenicem bugünü şakın unutma dedi ‘’ bende dünyada tek erkek sen kalsan evlenmem bekar ölürüm dedim. Sonra dugun dansımızı ederken bu anı hatırlattı bana bir yıldızlı evli olduğum adam
2012 den beri hayatımı karartmakla meşgulAhahahhaKaç yıla tamamladınız birlikteliğinizi? :)))
Çok büyük konuştum çokRomantik komedi filmi gibi olmuş harika
Ne kadar da güzeel daha da mutlu olun inşallah2012 den beri hayatımı karartmakla meşgul2017 den beri eş olarak devam ediyoruz hayatımıza birde küçük bir sıpamız var hamdolsun doğduğunda simsiyahtı saçları Mayıs’ta 2 yaşına girecek şimdi eşimden daha sarı Yani sarıdan siyah saça döneni gördüm ama siyahtan sarı saça dönen tek oğlumdur sanırım.
Güzel sözdür, her sözdende anlam çıkarmamak gerekirAma yanındakiyle yaşlanır,kafandakiyle ölürsün..
Çok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım inşallahNe kadar da güzeel daha da mutlu olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?