Büyür İnşallah!

Ah canım ya tahmin edebiliyorum o anki duygularını çokta güzel cevabını vermişsin tebrik ederim :)

Yıllardır duymadığım şey kalmadı üç cocugum var onlara göre hep bişy yanlış hep memnuniyetsizler hep olumsuzlar

Oncelikle Allah bebeginize saglikli uzun omurler versin.Ama benim fikrim biraz abartmissiniz.Benim cocugum yok simdi diceksiniz ki yok oyuzden anlamiyor.Banada su sorular cok denk geliyor ;
Cocuk var mi?
Yok
Aaaaaaaa neden yok?Kac yasindasin?Kac yillik evlisin? Ama olmaz 1 tane sart
Onceleri evet cok sinir oluyordum ama artik hic kulak asmiyorum.Cunku hangisime kizip cvp yetistirebilcem.Yani bosver evladin saglikli ve yanindaysa sukret ve duyma

Ağzına sağlık arkadaşım. Kimse bir anneye bu şekilde konuşamaz.Once ne diyeceğini değil ne duyacağınız düşün demisler

Cok abartmissiniz ayrica soylediginz kelimelerde incitici dusunememis olabilir yasli sonucta yasli teyzeyi kiniyorsnuz ama szin yaptiginz harekettehic hos degil

Abartmışsınız bence.

Sanırım ben bu konuşmaya şahit olsam daha çok sizin tavrınızı ayıplardım.
Abarttığımı düşünmüyorum. Duymak istemiyorsa bu tip lafları diline hakim olsun biraz. Bebekken takmazdım ama artık anlıyor yani kendi hakkında konuşulduğunu. Yine olsa yine yaparim. Ayıplanacak tarafta herşeye rağmen ben olacaksam olurum,umurumda değil kim ne düşünüyor. Herkes haddini bilsin,olur olmaz konuşmasın,doğru olan bu bence.

Herkes kendi işine baksa sorun kalmayacakta yok bu tipler illaki bir sorun çıkarırlar. Saglıkla büyütün bebeğinizi.
Takmıyorum normalde ama artık kızımda anlıyor ondan bahsedildiğini. Dolayısıyla ister istemez etkileniyor.
Allah bağışlasın,sağlıkla büyüt yavrularını.
İnanın bebekken umurumda olmazdı,tabiki üzüldüğüm olurdu ama öyledir der geçerdim çünkü kızım bebekti anlamıyordu,şimdi anlıyor ve etkileniyor. Haddini bilmesi gereken oydu,fikrini sormadım ki ben ona,muhabbetine dahil olmadim ona rağmen söylemek iyi niyetli değildi.

Tamam işte herkes bu noktada birbirinden ayrılıyor; karakter ve inandığı doğrular.

Siz de buraya değişik bakış acıları duymak için konu açmadınız mı?

Benim için bir anne çocuğunun yanında çok çok gerekliyse tartışmalı ya da ses tonunu yükseltmeli. Bu bana göre işte. Size göresi banantuhaf geliyor, bana göresi size

HARİKA YAPMIŞSINIZ AZ BİLE SÖYLEMİŞSİNİZ. BU TİPLER SUSMAKTAN SABIR CEKMEKTEN DEĞİL CEVABINI VERMEKTEN ANLAR!

Teyzeler o kadar abartmış ki, senin uzmanlık alanın olan bir konuda bile hadsizce yorum yapabiliyor. Cahil hadsizligi! Cevap vermiyorum ama siz daha iyisini yapmışsınız. Sonra da gergin ilan ediliyoruz çevreden:)

Benım kız 10 aylıkken yurumeye basladı suan 14 aylık baya 3 yas cocuk gıbı hareketlerı
Gecen gun kadının tekı daha yenı yurumeye basladı heralde beceremıyor hala dedı
Bakakaldım
O sırada kızım kendı kendıne merdıvenden cıkıp kaydıraktan kayıyor parkta
Yuh artık dedım kızı ordan alıp baska parka gıttım
Nasıl zoruna gıttıyse kızımın guzel gelişimi
Bu ınsanların anaları bunlara hamıleyken ne yıyor ıcıyorda bunlar boyle doguyor mılletın cocuguyla ugrasıyor anlamıyorum
Ama komplekslı oldukları kesın
Canınızı sıktıgınıza değmez bosverın

HARİKA YAPMIŞSINIZ AZ BİLE SÖYLEMİŞSİNİZ. BU TİPLER SUSMAKTAN SABIR CEKMEKTEN DEĞİL CEVABINI VERMEKTEN ANLAR!
Öyleler gerçekten. Yani fikir sormadım beyan etmesine gerek yoktu illaki. Samimi yada iyi niyetli bulamıyorum ben bu tavırları.
Abartmamışsınız aksine iyi yapmışsınız bu teyzelerden neden bu kadar çok var ben tahmin edebiliyorum da demeyeyim burda :)
Nedenmiş merak ettim doğrusu.
Teyzeler o kadar abartmış ki, senin uzmanlık alanın olan bir konuda bile hadsizce yorum yapabiliyor. Cahil hadsizligi! Cevap vermiyorum ama siz daha iyisini yapmışsınız. Sonra da gergin ilan ediliyoruz çevreden:)
Gergin degilim,gerilmedim aksine gayet rahat ayrıldım yanından ama ben anlamıyorum abarttınız diyenleri cidden. Hadi yaşasınlar bunu,çocukları üzülsün ondan sonra desinler hiç gerilmedim canım he dedim geçtim diye amenna.
Saglıkla büyütün.
Fikir sormamışsınız neden bu ısrar ben anlamıyorum. İçinde tut yani ne gerek var insanların canını sıkmaya. Her aklıma geleni söylemiyorum şahsen kimseye,banada yapılmasın. Yapana cevabını veriyorum artık,iki düşünüp bir konuşsunlar.

Doğru olan ne size göre peki? Herkes her aklına geleni,aklına geldiği haliyle hemde hiç tanımadığı insanlara söyleyiversin pat pat. Anne umursamasın yaşlı deyip geçsin yada kavga mı etsin çata çat?
Bilemiyorum bana insanların dilinin kemiği varmış gibi konuşup,öyle davranması uygun geliyor. Kimsenin çocuğuna laf etmiyor,fikir beyan etmiyorsam banada edene cevabını veririm kavga etmeden
Benimde dogrum bu ve evet karşıt görüsteyiz bu konuda.

Nedenmiş merak ettim doğrusu.
Ay bunu ben kendim uydurucam şu an kendi fikrim daha doğrusu. Bunlar baya yaşlanınca iş bitiyor azıcık zevk alamayınca başkalarına sararak zevk almaya başlıyorlar. Bir de yaşlı kadınların suratlarına bakın hep sirke satarlar...

2 ay sonra 4 yaşına girecek 14 kilo olan bir kızım var.
4 senedir neler duydum yazarsam konunuzu işgal etmiş olurum.
Ben yüzlerine karşı kavga ederim diye konuşamadım bu süre zarfında. O yüzden ağzınıza sağlık.. Gayet kontrollü,anlayacağı dilden konuşmuşsunuz.

cevabınızı okudum ya, içimin yağları eridi.

Benim kızım 5 yas 3 aylık: 21 kilo. İkisi de persentile göre normal ama sizinki gibi olmasını tercih ederdim. Bayılıyorum çıtı pıtı kızlara

Bana cok diyen var ama ben hicccccv umursamiyorum disimi falan hicte sıkmam siz fazla tepki vermissiniz ben size sasirdm
Onun demesi ile bisey ne fazla ne eksik olur eee ne ederse etsin umrundami..
Yok yok bu kadar umursama

Sağlıkla büyütün kızınızı.
Ne yalan söyleyeyim bebekken bende umursamıyordum ama büyüdü anlıyor artık,cidden rahatsız oluyorum. Ben ona zayıf/şişman,kısa/uzun vs yakıştırmalar yapmıyorum,elin kadinıda çenesini tutuversin bir zahmet değil mi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…