Büyür İnşallah!

Agziniza saglik, on numara bir cevap olmus..Agzinin payini almistir..
Bundan sonra ayagini denk alir belki diyecem ama bunun gibiler uslanmazz..
Allah hepimizi bu tur insanlardan uzak etsin... Iclerindeki pisligi kusuyorlar resmenn..

Anladım ama neden sordunuz diye sormadım farkındaysanız,siz ikinci mesajda onca anlattığıma yaptığım açıklamaya rağmen ben böyle demek istemişsiniz gibi anladım deyince haliyle hoşlanmadım. Bakın ilk mesajımda güzelce anlattım. Tekrardan cevap yazmanıza dahi gerek yoktu. İkinci mesajınız manasız geldi bana.
Tabiki yanliş anlaşılma olur,olacaktır ama doğrusunu anlatınca hala inanmıyormuşçasına üstelemenin anlamı yok. İnanmayabilirsinizde,beni tanımıyorsunuz,bunada saygı duyarım ayrıca gayet doğal. Ben biliyorum neyi ne amaçla yazdığımı,gerisinide anlattım,isteyen istediğini anlayabilir.

Bitmiyorlar maalesef.

Agziniza saglik, on numara bir cevap olmus..Agzinin payini almistir..
Bundan sonra ayagini denk alir belki diyecem ama bunun gibiler uslanmazz..
Allah hepimizi bu tur insanlardan uzak etsin... Iclerindeki pisligi kusuyorlar resmenn..
Sağolun. Soyledim rahatladım. Pişmanda değilim,yine olsa yine kizima yansıtmadan veririm cevabıni. Yapacak birşey yok.

Anlaştık şimdi :)
Haklısınız. Cünkü en iyisini onlar bilir,biz bilemeyiz,bu sebeple hak görüyorlar sanırım
Yatağına bile karışmaya kalkmıyorlar mı insanın,şöyle giyin,böyle cilve yap,aman hayır deme gibi...
Sana ne diyebilen nadir insanlardan biri olarak ,sizi ciddi anlamda tebrik ediyorum.

Uffff bu gibi kişiler benim çevremde de var. Bebeğim çok küçük doğdu düşük kiloda doğdu bu ton yorum duydum sıkıldım artık . Şimdi büyüme aşamasında yine çok kilolu değil ama doğum kilosuna göre iyi gidiyor yine bi ton yorum. Çok bilen kendi doğurur kendi bakar biz de öğreniriz diyorum cidden can sıkıcı insanlar var !

Alt tarafi boyle anlamistim o yuzden sordum diye bir ikinci mesaj yazdim gerek var yada yok bu beni ilgilendirir tepkiniz fevri ama saygi duyarim.

Normal yasamda da birsey sorulunca acikladiginizda aaaa bende boyle dusunmustum diyen duymadiniz sanirim.

Yatağına bile karışmaya kalkmıyorlar mı insanın,şöyle giyin,böyle cilve yap,aman hayır deme gibi...
Sana ne diyebilen nadir insanlardan biri olarak ,sizi ciddi anlamda tebrik ediyorum.
Teşekkürler cekingen biri değilim soylerim ama tek dikkat ettiğim kizıma yansıtmamak olur. Ona yansitacak şekilde yapmam.
Haklısınız. Sağlıkla büyütün bebeginizi. Huzur bozanlardan uzak.
Duydum ama uslup diyede birşey var.
Herkes birşeyleri söyler muhakkak ama söylemek var soylemek var.
Ayrıca aaa bende böyle düşünmüştüm demek gayet samimi ve olduğu gibi dosdoğru bir cümleyken,sizin söyleminiz daha farklıydı yada bana öyle geldi iki mesajınızı birleştirince özellikle.
Neyse birbirimizi dogru anlayıp,aynı frekansı tutturamadık sanırım,sağlık olsun

Uslubuma baktim tekrar cok normal geldi mahalle agzi yok saygisizca kelime yok duz cumleler.

Neden gayet samimi oldugumu dusunmediniz oyle olmasam size aciklama yaparmiydim bu kadar.Bazen insanlar burda jest mimik ses tonu olmadigini dusunemiyor yanlis anlayabiliyor bende o yuzden sordum keske sizde okuz altinda buzagi ariyorsunuz demek yerine sorsaydiniz benim gibi ne demek istiyorsunuz diye olsun ben kendi adima acikladim diye dusunuyorum yanlis anlamaniz aksi halde beni uzdugu icin acikladim bu kadar.

Saglik olsun aynen bu durumda biz uzlastik kabul ediyorum ve burdan bana firsat bulup laf soylemeye calisanlara selamlarimi iletiyorum

harika cevap vermişsiniz.ben bu kadınların yaş, büyüme takıntılarını anlıyamıyorum.bizimde çevremizde var kimisi yaşıtlarından uzun kimisi yaşıtlarından kısa kimi aşırı kilolu kimi zyıf napalım şimdi yani bana kalmış eleştirmrk laf söylemek.banada benden büyük bir bayananın pazarcı yada esnaf herneyse abla demesine sinir oluyorum sanki benden ufak.

kızımın bedeni, sizin de aklınız büyür inşallah
derdim ben olsam.
böyleleri ne saygıyı ne edebi hak etmiyor bence, kimse kusura bakmasın.
eğer çatallıysa dili, herkes o yılan diline sahip olsun

siz de iyi yerleştirmişsiniz valla lafı cuk demiş oturmuş.

Akıllı kadından gayet akıllıca bir cevap tebrik ederim seni güzel vermişsin cevabını. Bu ona ders olur belki ve yerli yersiz konuşmamayı öğrenir.

Benim kizimda yasina göre normal. Hatta biraz yanakli. Aile büyüklerinden biri ben mutfaktayken kücük kalmis sanki degil mi demis. (Uzun süre sonra görmüstü) Sonra yine o ailen benim yaslarimda biri söyledi. "Bedeni kac ? , benimki senden kücük ama su bedende ? Niye öyle seninki kücük kalmamis mi ?" gibi bir seyler dedi. Konusuyprlar sonucta. Kimisi de konusmak icin konusuyor. O teyzeler de birileriyle sohbet edeyim diyo herhalde. Bos verin.

Sen ne kadar anlatsan da anlamayacaklar. Boşuna bozma sinirlerini.

Ayy şimdi aklıma geldi

Kuzenim küçük okula falan gitmiyor

Ağlayan bir çocuk idi her şeye bolca ağlar

Neyse babaannemin komşusu sen çok güzelsin ama huyun çirkin demiş o da senin huyun da çirkin kendin de çirkinsin demiş kadına

Çocuk özgüveni ile esasen kendi işini kendi halletmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…