- 30 Ekim 2018
- 1.458
- 4.434
- 133
Dinimizde böyle değil. Tam tersi hoc vermese de olur. Evi erkek gecindirir.Evet kanunen maaşınızı eşinize vermeniz zorunlu hanımefendi. Dinimizde de böyle. Eşiniz çok haklı. Her kuruşu için alın teri döküp kazandığınız paranızı öyle kafaniza göre harcama lüksünüz yok düşünmeniz bile ayıp
Evet öğretmenim. Dediğim gibi eşimin maaşıyla şu anda rahatça geçiniyoruz. Benim ki ek gelir gibi olacak ve bunu özel ihtiyaçlarım ve ilerisi için birikim amaçlı olmasını veyahut bir miktar parayı ben alıp kalanını ona vererek her türlü ihtiyacı karşılaması gerektiğini düşünüyorumÖğretmenmisiniz? Ortak giderlere illaki harcanır yoksa bencillik olur. Ama onun haricinde birikiminize karışmaması gerekir.
Eşim benden asla para veya kart istemezihtiyaç olduğunda istemesine fırsat vermeden çıkartır veririm.
Küserse küssün canm sen de küs umrunda bile olmasınGel de bunu böyle düşünen erkeklere anlatıver işte. İşin garibi bana küstü ve konuşmuyor . Gülsem mi ağlasam mı haline
Popüler konulardan birini seçEşim öğretmen ve benim de birkaç aya atamam olacak. Geçen gün konuşma esnasında maaşlardan açıldı konu. Ben de gayri ihtiyari “evin tüm masraflarını çocukların ihtiyaçlarını ortaklaşa karşılarız kalan maaşımla ise özel ihtiyaçlarımı karşılar ve birikim yaparım “ dedim. Eşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi. Yani kadın maaşını eşine vermemiş ve boşanmışlar.Güya tehdit ediyor :) Ablasının maaş kartının da eniştesinde olduğunu , böyle olacaksa neden evlenmiş onun yerine ev arkadaşı bulurmuş, diye saçma sapan şeyler söyledi. Şu an eşimin maaşı bizi geçindiriyor. Fazladan getireceğim maaşın birikimimiz için olmasını söyleyince kıyameti kopardı. Sonuçta 2 çocuğumuz var. Ben maaşımı kocama verip her ihtiyacım olduğunda kendi paramı isterken çekinmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü de düşünmüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?
Ay ilahi koptum yaaaAma buda olmamış, araya çocukları katmış, memur değil öğretmen olmuş, nicki de beğenmedim, halkın istekleri hiç dikkate alınmıyor
Maaş kartı için değil de ev işleri konusunda eşim kıyas yaptığında '' İstersen arkadaşlarının hanımları gibi olabilirim aşkım, HER YÖNDEN '' diye sırıtıyorum, susuyor.Ağır saçmalamış. Eşinizin eline sayacaksaniz neden çalışıyorsunuz???
Arkadaşının evliliği kendi gibi düşünen , gereksiz birisi olduğu için bitmiştir muhtemelen
Eşine maaşını vermek zorunda değilsin tabi ki evi erkek geçindirir onun görevidir o .. tabi sıkıştığı yerde yardım etmen gerekir fakat verme zorunluluğun yokEşim öğretmen ve benim de birkaç aya atamam olacak. Geçen gün konuşma esnasında maaşlardan açıldı konu. Ben de gayri ihtiyari “evin tüm masraflarını çocukların ihtiyaçlarını ortaklaşa karşılarız kalan maaşımla ise özel ihtiyaçlarımı karşılar ve birikim yaparım “ dedim. Eşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi. Yani kadın maaşını eşine vermemiş ve boşanmışlar.Güya tehdit ediyor :) Ablasının maaş kartının da eniştesinde olduğunu , böyle olacaksa neden evlenmiş onun yerine ev arkadaşı bulurmuş, diye saçma sapan şeyler söyledi. Şu an eşimin maaşı bizi geçindiriyor. Fazladan getireceğim maaşın birikimimiz için olmasını söyleyince kıyameti kopardı. Sonuçta 2 çocuğumuz var. Ben maaşımı kocama verip her ihtiyacım olduğunda kendi paramı isterken çekinmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü de düşünmüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?
Erkek kafaları aynı olunca konular da aynı oluyor demek ki !! Bu şeklde özgünlük beklememek gerek. Kişilerin sorunlarına saygı duymanızı beklerim. Duymuyorsanız da yorum yapmamanızı rica ederim!Popüler konulardan birini seç
Öğretmen ya da memur ol
Maaş kartını eşin istesin
Sen vermeye yanaşma
Eşin özünde iyi biri olsun
hep aynı hikaye biraz özgün olun artık ya bu ne
Arkadaş ironinin dibine vurmuş :)))Dinimizde böyle değil. Tam tersi hoc vermese de olur. Evi erkek gecindirir.
Bakınız burası çokomelli.Popüler konulardan birini seç
Öğretmen ya da memur ol
Maaş kartını eşin istesin
Sen vermeye yanaşma
Eşin özünde iyi biri olsun
aynı hikaye biraz özgün olun artık ya bu ne
Memuriye hepinizin zihinlerine kazındı artık, böyle olması normalAy ilahi koptum yaaa
Bi de yorumları okumadan yazmistim herkes ayni seyi sormuş hep pişti olduk
Bu arada memuriyee de öğretmen sanmıştık ama.degilmis orada da hayal kırıklığı yaşamıştık
Sanmam .Bakınız burası çokomelli.
Bilmem, ironi vardiysa da anlamamis olabilirim saat itibariyla. Uykum da geldiAşk olsunTheQueeninthenorth neden beğenmiyorsun yorumumu
Memur değil memuriye canım düzelt lütfenİyi ki memur ya da öğretmen olmamışım.
İroni var idi tabiki. Mutlu geceler efendimmmBilmem, ironi vardiysa da anlamamis olabilirim saat itibariyla. Uykum da geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?