Çalışan bayanlar maaşlarını eşlerine vermek zorunda mı ?

Dinimizde böyle değil. Tam tersi hoc vermese de olur. Evi erkek gecindirir.

Evet öğretmenim. Dediğim gibi eşimin maaşıyla şu anda rahatça geçiniyoruz. Benim ki ek gelir gibi olacak ve bunu özel ihtiyaçlarım ve ilerisi için birikim amaçlı olmasını veyahut bir miktar parayı ben alıp kalanını ona vererek her türlü ihtiyacı karşılaması gerektiğini düşünüyorum

Benim annemin de maaş kartı babamdadır bir gün bile kendi harcamamıştır. Borcumuz yok eve asgari 7bin giriyorsa annemin harçlığı aylık 200-300 tl falandır. Kendine nadiren bir seyler alabilir babamdan para isteyip babam da almadan önce bi afra tafra yapar cok pahalı der. Esinde maas kartı olan kadınların %90ı bu durumdadır.
Bir de ben şunu anlamıyorum niye illa bir taraf öbürünün para durumunu bilmek zorunda ? Ortak harcamalar yapılır birikim yapılacaksa ortak hesap açılır onun haricinde kisiye kalan para diğerini hiiiç ilgilendirmez. İsterse ailesine,arkadaşlarına yedirsin o para onun sonuç olarak. Şu ana kadar ki hiçbir erkek arkadaşımın cebinde kaç tl var parasini nereye kime harcıyor bilmedim. Bir sey ödenecekse/yapılacakda yarı yarıya. Evlenecegim kisiden de aynini beklerim. Siz bekarken hic mi konusmuyorsunuz bu konuladı ?

Popüler konulardan birini seç
Öğretmen ya da memur ol
Maaş kartını eşin istesin
Sen vermeye yanaşma

Eşin özünde iyi biri olsun
hep aynı hikaye biraz özgün olun artık ya bu ne

Ama buda olmamış, araya çocukları katmış, memur değil öğretmen olmuş, nicki de beğenmedim, halkın istekleri hiç dikkate alınmıyor
Ay ilahi koptum yaaa
Bi de yorumları okumadan yazmistim herkes ayni seyi sormuş hep pişti olduk
Bu arada memuriyee de öğretmen sanmıştık ama.degilmis orada da hayal kırıklığı yaşamıştık

Ağır saçmalamış. Eşinizin eline sayacaksaniz neden çalışıyorsunuz???
Arkadaşının evliliği kendi gibi düşünen , gereksiz birisi olduğu için bitmiştir muhtemelen
Maaş kartı için değil de ev işleri konusunda eşim kıyas yaptığında '' İstersen arkadaşlarının hanımları gibi olabilirim aşkım, HER YÖNDEN '' diye sırıtıyorum, susuyor.

Eşine maaşını vermek zorunda değilsin tabi ki evi erkek geçindirir onun görevidir o .. tabi sıkıştığı yerde yardım etmen gerekir fakat verme zorunluluğun yok

Popüler konulardan birini seç
Öğretmen ya da memur ol
Maaş kartını eşin istesin
Sen vermeye yanaşma

Eşin özünde iyi biri olsun
hep aynı hikaye biraz özgün olun artık ya bu ne
Erkek kafaları aynı olunca konular da aynı oluyor demek ki !! Bu şeklde özgünlük beklememek gerek. Kişilerin sorunlarına saygı duymanızı beklerim. Duymuyorsanız da yorum yapmamanızı rica ederim!

Ay ilahi koptum yaaa
Bi de yorumları okumadan yazmistim herkes ayni seyi sormuş hep pişti olduk
Bu arada memuriyee de öğretmen sanmıştık ama.degilmis orada da hayal kırıklığı yaşamıştık
Memuriye hepinizin zihinlerine kazındı artık, böyle olması normal
Bu tarz konuların bas mesleği öğretmenlik zaten olmasa gücenirdim

Bu arada madem maas karti kocada olacak o zaman neden benim adima hesap aciliyor.ki? Direkt kocaninkini verelim hic hesap kart vs ugrasmayalim nasilsa memur olup parasını harcama konusunda bir soz hakki olmayacak!
Bacım sen de ver gitsin, evliliginizin selameti için, sonra adam bosar falan yazık biz de yuva yikan oluruz maazallah hic gerek yok vebal.almaya.

Bugün de maaş günü, ben kirami kredi kartımı ödedim, hepsi online, maas kartini bugune kadar 5 kere bile kullanmamisimdir (1 yıl önce hesap.acildi). Kart kaybolsa ruhum duymaz o derece kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…