MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı bozulmasın tadında bir yorumBu arada madem maas karti kocada olacak o zaman neden benim adima hesap aciliyor.ki? Direkt kocaninkini verelim hic hesap kart vs ugrasmayalim nasilsa memur olup parasını harcama konusunda bir soz hakki olmayacak!
Bacım sen de ver gitsin, evliliginizin selameti için, sonra adam bosar falan yazık biz de yuva yikan oluruz maazallah hic gerek yok vebal.almaya.
Bugün de maaş günü, ben kirami kredi kartımı ödedim, hepsi online, maas kartini bugune kadar 5 kere bile kullanmamisimdir (1 yıl önce hesap.acildi). Kart kaybolsa ruhum duymaz o derece kullanmıyorum.
Ev arkadaşı mı maaşınız verince mi evli oluyorsunuz. Sizin en başta söylediğiniz tarzı da doğru bulmadım birikim yaparım. Yani evlenince birikim bana göre birlikte yapılır. Elbetteki kişisel ihtiyaçlarınızı karşılayın çalışıyorsunuz en doğal hakkınızda kalanıyla da birlikte bir birikim yapılabilir. Ama eşinizin söyledikleri saçmalık. Ev arkadaşı bulsaymış ozaman sizle evlenirken para gözüyle mi bakmış. Oh iki maaşım olacak mı demiş yani ya bu erkeklerde bu kafa ilginç. Ben d e öğretmenim eşimde öğretmen bir kere bu konu geçmedi aramızda. Çünkü herkesin birbirbirine bir saygısı var. O mu okuttu sizi. Yada o mu kazandırdı gittiğiniz tüm okulları ne hakkı varmış paranız üzerinde herkes duracağı yeri bilmeli. Şu kafalar gerçekten inanılmaz. Tabiki olumlu konuşup güzel bir dille anlatın hırka gürle hiç bir şeyin çözüleceğini düşünmüyorum. Ama bazı insanlar sabır sınıyor.Eşim öğretmen ve benim de birkaç aya atamam olacak. Geçen gün konuşma esnasında maaşlardan açıldı konu. Ben de gayri ihtiyari “evin tüm masraflarını çocukların ihtiyaçlarını ortaklaşa karşılarız kalan maaşımla ise özel ihtiyaçlarımı karşılar ve birikim yaparım “ dedim. Eşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi. Yani kadın maaşını eşine vermemiş ve boşanmışlar.Güya tehdit ediyor :) Ablasının maaş kartının da eniştesinde olduğunu , böyle olacaksa neden evlenmiş onun yerine ev arkadaşı bulurmuş, diye saçma sapan şeyler söyledi. Şu an eşimin maaşı bizi geçindiriyor. Fazladan getireceğim maaşın birikimimiz için olmasını söyleyince kıyameti kopardı. Sonuçta 2 çocuğumuz var. Ben maaşımı kocama verip her ihtiyacım olduğunda kendi paramı isterken çekinmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü de düşünmüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?
Dik dur, vermek zorunda değilsin.Eşim öğretmen ve benim de birkaç aya atamam olacak. Geçen gün konuşma esnasında maaşlardan açıldı konu. Ben de gayri ihtiyari “evin tüm masraflarını çocukların ihtiyaçlarını ortaklaşa karşılarız kalan maaşımla ise özel ihtiyaçlarımı karşılar ve birikim yaparım “ dedim. Eşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi. Yani kadın maaşını eşine vermemiş ve boşanmışlar.Güya tehdit ediyor :) Ablasının maaş kartının da eniştesinde olduğunu , böyle olacaksa neden evlenmiş onun yerine ev arkadaşı bulurmuş, diye saçma sapan şeyler söyledi. Şu an eşimin maaşı bizi geçindiriyor. Fazladan getireceğim maaşın birikimimiz için olmasını söyleyince kıyameti kopardı. Sonuçta 2 çocuğumuz var. Ben maaşımı kocama verip her ihtiyacım olduğunda kendi paramı isterken çekinmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü de düşünmüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?
yaaa ama ben de memurum cok alindim gucendim kirildim küstüm sana...İyi ki memur ya da öğretmen olmamışım.
Aman bozulmasın sonra dedim.ya vebal alırız beddua ederler falan hic gerek yokAman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı bozulmasın tadında bir yorumBayıldım.
İyi ki memur ya da öğretmen olmamışım.
Evlendikten sonra çooook değiştiSiz bu konuları bekarken hiç mi konuşmuyorsunuz, az çok anlamıyor musunuz evlendiğiniz adamların konuya bakış açısını?
Neden bir insan çalışıp bütün maaşını kocasının eline saysın, nasıl kafalar bunlar ya??
Valla canım ister maaşını ver, ister verme bildiğim tek şey var o da şu an senin evliliğinde dönüm noktan.Eşim öğretmen ve benim de birkaç aya atamam olacak. Geçen gün konuşma esnasında maaşlardan açıldı konu. Ben de gayri ihtiyari “evin tüm masraflarını çocukların ihtiyaçlarını ortaklaşa karşılarız kalan maaşımla ise özel ihtiyaçlarımı karşılar ve birikim yaparım “ dedim. Eşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi. Yani kadın maaşını eşine vermemiş ve boşanmışlar.Güya tehdit ediyor :) Ablasının maaş kartının da eniştesinde olduğunu , böyle olacaksa neden evlenmiş onun yerine ev arkadaşı bulurmuş, diye saçma sapan şeyler söyledi. Şu an eşimin maaşı bizi geçindiriyor. Fazladan getireceğim maaşın birikimimiz için olmasını söyleyince kıyameti kopardı. Sonuçta 2 çocuğumuz var. Ben maaşımı kocama verip her ihtiyacım olduğunda kendi paramı isterken çekinmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü de düşünmüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?
Ne yani, şimdi sen bunca zaman özel sektörde çalıştın kart istemedi, şimdi mi istiyor?Evlendikten sonra çooook değişti
Memuriye falan tanımıyorum kardeş .. ben bugün yaşadığım bir problemi buraya yazmak istedim.. saçma doğru veya yanlış ... içim sıkışdı ve birilerine danışmaktı amacımYalniz değilsin kardeş, Memuriye diye bir arkadasımiz vardı,banlandi, ne tesadüftür ki hemen sonrası siz üyelik alıp benzer konu açmışsınız
Kafa kafaya verip bu sorunu çözersiniz siz bence.
Aynen öyle ..Ne yani, şimdi sen bunca zaman özel sektörde çalıştın kart istemedi, şimdi mi istiyor?
Aman Alırıza bey Ağzımızın tadı bozulmasın diye diye koca aileyi yıktı dombılı Hayriye, agzımızın tadı bozulmasın demek felaketleri cagırmak demek yalnızyaaa ama ben de memurum cok alindim gucendim kirildim küstüm sana...
Aman bozulmasın sonra dedim.ya vebal alırız beddua ederler falan hic gerek yok
Bir kullanıcı vardı, kocasının boşamasından ödü kopuyordu, aynı konudan 3 seri halinde açti, kadına ne desek işlemedi. Forumcak Memuriye zehirlenmesi yaşadık. Kusura bakma.Memuriye falan tanımıyorum kardeş .. ben bugün yaşadığım bir problemi buraya yazmak istedim.. saçma doğru veya yanlış ... içim sıkışdı ve birilerine danışmaktı amacım
O arkadasin konusunu benzer konu acilinca ders diye okutmak ya da yönlendirme yapmak lazim sanırımMemuriye falan tanımıyorum kardeş .. ben bugün yaşadığım bir problemi buraya yazmak istedim.. saçma doğru veya yanlış ... içim sıkışdı ve birilerine danışmaktı amacım
Ben paylaşma taraftarıyım . Yani kendi ihtiyaçlarım ve birikim yapacak kadar parayı bi köşeye koyayım.. geri kalanı da onun hesabına ataım. Kira şu bu evin ihtiyaçları çocukların ihtiyaçları falan hepsini halletsin. Ha onunkinden de artarsa ne ala . Sonuçta evliyiz ve 2 çocuğumuz var . Geleceğimizi düşünmek zorundayız...Valla canım ister maaşını ver, ister verme bildiğim tek şey var o da şu an senin evliliğinde dönüm noktan.
Ya kabul edersin, ya da herşeyi göze alıp rest çekersin. Kabul etmeyi seçersen sonradan özgüvenim gitti, kendimi çok kötü hissediyorum gibi mesajlar yazmaya hazırlıklı ol buraya.
Valla ben ban yemeyim de konu sahipleri naparsa yapsinlar onlarla beraber yaşamıyoruz sonuctaAman Alırıza bey Ağzımızın tadı bozulmasın diye diye koca aileyi yıktı dombılı Hayriye, agzımızın tadı bozulmasın demek felaketleri cagırmak demek yalnız
Dediğim gibi, kocan iktidar kaygısı yaşıyor. Özel sektör garanti değildi, ama devlette iş güvencen var.Aynen öyle ..
Eşimle birbirimize zorla kart veriyoruz.Esimin tum kartlari bende , nakit kazandiginda da getirir bana verir
Benden kartimi isterse de kendini kapi onunde bulur
Ne sacma insanlarla evlisiniz yahu
Bizim aramizda para mevzusu gecmez bile , adam nereye harciyorsun diye de sormaz , yasadiginiz sey cok mantiksiz
Güzel diosunuz hoş diyosunuz daValla ben ban yemeyim de konu sahipleri naparsa yapsinlar onlarla beraber yaşamıyoruz sonucta
Kısaca aslinda durum aman agzimin tadı, uyeligimin selameti bozulmasın
bence de çok mantıksızEsimin tum kartlari bende , nakit kazandiginda da getirir bana verir
Benden kartimi isterse de kendini kapi onunde bulur
Ne sacma insanlarla evlisiniz yahu
Bizim aramizda para mevzusu gecmez bile , adam nereye harciyorsun diye de sormaz , yasadiginiz sey cok mantiksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?