Sizde bir hafta da benzer konuya aynı kişi tarafından 3 defa maruz kalsaydıniz bu hale gelirdiniz, çeken bilirMemuriye falan tanımıyorum kardeş .. ben bugün yaşadığım bir problemi buraya yazmak istedim.. saçma doğru veya yanlış ... içim sıkışdı ve birilerine danışmaktı amacım
Benim öğrenmek istediğim bu duruma maruz kalan başkaları var mı ? Varsa nasıl yaklaşmışlar bunu öğrenmekti?? TeşekkürlerSizde bir hafta da benzer konuya aynı kişi tarafından 3 defa maruz kalsaydıniz bu hale gelirdiniz, çeken bilir
Şaka bir yana ben bu tarz konulara uzun uzun cevap yazmayi bile manasız görüyorum kendi adıma. Evlilikte para konularının bu şekilde konuşulması bile hoş değil, başkalarınin örnek verilmesi falan. Acabaya düşmeyin, siz gayet makul yaklaşmışsiniz, eşinizin gözünü para bürümüş.
Kocanizin tavri cok cirkin , verdigi ornek konusmalari berbat , karar sizin ama adam yuzunu gostermis sizeGüzel diosunuz hoş diyosunuz da
Y
bence de çok mantıksız
Ama insan karşısındaki insanı tanıdığını zannederek hayatını birleştiriyor zaten. Bu zamana kadar bizde de mevzusu olmazdı ta ki ben atanana kadar ...
Bu yaklaşıma maruz kalanlar genelde bu konu haricinde de eşlerinin baskısını yaşayan kadınlar oluyor. Sanmıyorum ki sizin eşiniz de anlayışlı, merhametli düzgün, gönlü geniş bir eş olsun. Maaş kartını istemesi daha önceki yaşadıklarınızin sonucudur.Benim öğrenmek istediğim bu duruma maruz kalan başkaları var mı ? Varsa nasıl yaklaşmışlar bunu öğrenmekti?? Teşekkürler
Ya bak ne güzel 2 çocuğun var karın 8 sene sonra atanıyor. Oturup sevineceğine düşündüğün şeylere bak demi. Ben bu erkek kafasını anlamıyorumEşimle birbirimize zorla kart veriyoruz.Geçim yapmak kolay değil, aklı olan adam bu işi yapmaya gönüllü karısı varken bu ağır yükün altına girmez.
sen bizi bunak mı sanıyosun?Eşim öğretmen ve benim de birkaç aya atamam olacak. Geçen gün konuşma esnasında maaşlardan açıldı konu. Ben de gayri ihtiyari “evin tüm masraflarını çocukların ihtiyaçlarını ortaklaşa karşılarız kalan maaşımla ise özel ihtiyaçlarımı karşılar ve birikim yaparım “ dedim. Eşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi. Yani kadın maaşını eşine vermemiş ve boşanmışlar.Güya tehdit ediyor :) Ablasının maaş kartının da eniştesinde olduğunu , böyle olacaksa neden evlenmiş onun yerine ev arkadaşı bulurmuş, diye saçma sapan şeyler söyledi. Şu an eşimin maaşı bizi geçindiriyor. Fazladan getireceğim maaşın birikimimiz için olmasını söyleyince kıyameti kopardı. Sonuçta 2 çocuğumuz var. Ben maaşımı kocama verip her ihtiyacım olduğunda kendi paramı isterken çekinmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü de düşünmüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?
Tanısaydım elbet bi cevabım olurdusen bizi bunak mı sanıyosun?
Eşim öğretmen ve benim de birkaç aya atamam olacak. Geçen gün konuşma esnasında maaşlardan açıldı konu. Ben de gayri ihtiyari “evin tüm masraflarını çocukların ihtiyaçlarını ortaklaşa karşılarız kalan maaşımla ise özel ihtiyaçlarımı karşılar ve birikim yaparım “ dedim. Eşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi. Yani kadın maaşını eşine vermemiş ve boşanmışlar.Güya tehdit ediyor :) Ablasının maaş kartının da eniştesinde olduğunu , böyle olacaksa neden evlenmiş onun yerine ev arkadaşı bulurmuş, diye saçma sapan şeyler söyledi. Şu an eşimin maaşı bizi geçindiriyor. Fazladan getireceğim maaşın birikimimiz için olmasını söyleyince kıyameti kopardı. Sonuçta 2 çocuğumuz var. Ben maaşımı kocama verip her ihtiyacım olduğunda kendi paramı isterken çekinmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü de düşünmüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?
Hayır, tek amaçları iktidarı kaybetmemek. Ne olursa olsun.Başlığa istinaden ben maaş kartımı eşime vermedim eşiminde benden böyle bir talebi olmadı. Maaşımla kendi kredi kartımı öderim, istersem birkaç fatura öderim, gider bir miktar para çekip birikim olarak kenara atarım, hatta bugün eşim sıkıştı birikimimden verdim borç olarak, birikim yaptığımı görünce git bir hesap daha açtır oraya biriktir dedi. Maaş kartım ve ekstra 2 kredi kartım olmasına rağmen eşim cep harçlığı veriyor nakit para lazım olur diye. Ben sizin eşleriniz gibi adamları anlamıyorum gerçekten. Hayatta ki tek amaçları karılarının maaş kartlarına el koymak resmen
annenlere koltuk takımı buldun mu?Tanısaydım elbet bi cevabım olurdu
Bu bir boşanma sebebi. Sevgisizlik ve saygısızlığa tahammülüm yokAnnem anlatırdı:Bir hanım eşi alırmış maaşı elinden.Hanım bir,iki karşı geldi,istedi herhalde ki adam demesinmi bana bir öğretmen bulun dedim seni buldular diye.Yani bu sen önemli değilsin maaşın öneli demek olmuyormu?
eşin çok boş konuşmuşEşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi.
Yaklaşma tavrın hiç hoş değil. Seni tanımam etmem sen de beni tanımıyorsun. Yani memuriye diye biriyle benzer sorunumuz var diye saçma sapan şeyler mi yazman gerekiyor. Yok bunak yok koltuk takımı !! Sen niye dert ediyosun ki ?? Memuriye olduğumu düşünüyorsan cevap verme arkadaşım !! Şurda sorunumu dile getirmek istedim. O dediğiniz kişiden önce sorsaydım bu sefer memuriye için mi aynı şeyleri söylecektiniz??annenlere koltuk takımı buldun mu?(tanımana gerek yok bak hafızalarımız seninkinden sağlam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?