Bosanma ile mi tehdit ediyor? Bosanalim o zaman deyin gecin. Siz tum herseyi tek basiniza zaten yapiyorsunuz. Bakalim o yemeginj yapabilecek mi? Bosanmakla korkutuyor sizi, o korksun. Tek basina yapamayacak olan o. Sevgi neresinde bu adamin anlamadim. Hersey para icin miymis?Eşim öğretmen ve benim de birkaç aya atamam olacak. Geçen gün konuşma esnasında maaşlardan açıldı konu. Ben de gayri ihtiyari “evin tüm masraflarını çocukların ihtiyaçlarını ortaklaşa karşılarız kalan maaşımla ise özel ihtiyaçlarımı karşılar ve birikim yaparım “ dedim. Eşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi. Yani kadın maaşını eşine vermemiş ve boşanmışlar.Güya tehdit ediyor :) Ablasının maaş kartının da eniştesinde olduğunu , böyle olacaksa neden evlenmiş onun yerine ev arkadaşı bulurmuş, diye saçma sapan şeyler söyledi. Şu an eşimin maaşı bizi geçindiriyor. Fazladan getireceğim maaşın birikimimiz için olmasını söyleyince kıyameti kopardı. Sonuçta 2 çocuğumuz var. Ben maaşımı kocama verip her ihtiyacım olduğunda kendi paramı isterken çekinmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü de düşünmüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?
LÜTFEN İRONİ OLSUN LÜTFEN İRONİ OLSUNEvet kanunen maaşınızı eşinize vermeniz zorunlu hanımefendi. Dinimizde de böyle. Eşiniz çok haklı. Her kuruşu için alın teri döküp kazandığınız paranızı öyle kafaniza göre harcama lüksünüz yok düşünmeniz bile ayıp
Kestirip atmaktan ziyade düşüncesinin yanlış olduğunu anlaması taraftarıyım. Haklısınız bir anne olarak bir eş olarak bir arkadaş olark her şeyi yapan bizleriz .Bosanma ile mi tehdit ediyor? Bosanalim o zaman deyin gecin. Siz tum herseyi tek basiniza zaten yapiyorsunuz. Bakalim o yemeginj yapabilecek mi? Bosanmakla korkutuyor sizi, o korksun. Tek basina yapamayacak olan o. Sevgi neresinde bu adamin anlamadim. Hersey para icin miymis?
Maaş kartı da maaş kartı diye dellenen, orta yol kabul etmeyen, boşanma tehditleri savuran adama karşı biraz cinlenmiş olabiliriz.Ha bir de benim anlamadığım erkek isteyince demediğiniz kalmıyor. Ama kart, para vs. kadında olunca sıkıntı olmuyor. Değişik bi düşünce yapısı.
Aman Alırıza bey Ağzımızın tadı bozulmasın diye diye koca aileyi yıktı dombılı Hayriye, agzımızın tadı bozulmasın demek felaketleri cagırmak demek yalnız
Bknz: memuriye.oraya hepimiz birşeyler yazdık nacizaneEşim öğretmen ve benim de birkaç aya atamam olacak. Geçen gün konuşma esnasında maaşlardan açıldı konu. Ben de gayri ihtiyari “evin tüm masraflarını çocukların ihtiyaçlarını ortaklaşa karşılarız kalan maaşımla ise özel ihtiyaçlarımı karşılar ve birikim yaparım “ dedim. Eşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi. Yani kadın maaşını eşine vermemiş ve boşanmışlar.Güya tehdit ediyor :) Ablasının maaş kartının da eniştesinde olduğunu , böyle olacaksa neden evlenmiş onun yerine ev arkadaşı bulurmuş, diye saçma sapan şeyler söyledi. Şu an eşimin maaşı bizi geçindiriyor. Fazladan getireceğim maaşın birikimimiz için olmasını söyleyince kıyameti kopardı. Sonuçta 2 çocuğumuz var. Ben maaşımı kocama verip her ihtiyacım olduğunda kendi paramı isterken çekinmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü de düşünmüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?
Eski kocam dombılıydı agsgsgagaggagagasAşk olsun abla dombililerle ne zorun var
İnsan hayat arkadaşına karşı güç mücadelesine girmemeli ne kadar saçma düşünceler gerçekten. Karşımdaki adam maaş kartıma el koyup bana 3 kuruş harçlık verse, üstüne bir de aldığım 2 parça eşyayı sorgulasa asıl evliliğimiz o zaman benim için bitmiştir.Hayır, tek amaçları iktidarı kaybetmemek. Ne olursa olsun.
Evet, ironi.LÜTFEN İRONİ OLSUN LÜTFEN İRONİ OLSUN
Eski kocam dombılıydı agsgsgagaggagagas
Cinlenmekte haklısınız bende cinlendim onaMaaş kartı da maaş kartı diye dellenen, orta yol kabul etmeyen, boşanma tehditleri savuran adama karşı biraz cinlenmiş olabiliriz.
Aynen ben biriyle flört ederken bu konu açıldı ve maaş kartımı alacağını söyledi direk engelledim. Yıllar geçti geçen mesaj atmış cvp bile vermedim utanmaz heriflerSiz bu konuları bekarken hiç mi konuşmuyorsunuz, az çok anlamıyor musunuz evlendiğiniz adamların konuya bakış açısını?
Neden bir insan çalışıp bütün maaşını kocasının eline saysın, nasıl kafalar bunlar ya??
Bknz: memuriye.oraya hepimiz birşeyler yazdık nacizane
Teşekkür ederim.. konu paradan ziyade sarf edilen sözler oldu daha çok .öyle bir dünya yok benim annem babam birbirlerinin kartlarının hangi bankaya ait olduklarını bilmezler kaç para maaş alıyorlar bilmezler ne utanmaz erkekler var benim annem babam ev arkadaşımı şimdi ayrı hesapları olmasına rağmen 2 araba 4 ev aldılar bu mu ev arkadaşlıkları
Onlarıda edemez size ama bırakın sözleri bu beklentide olması onun alçak bir erkek olduğunu gösterirTeşekkür ederim.. konu paradan ziyade sarf edilen sözler oldu daha çok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?