yeni evli olddum için maaşımı direk kocama verip ondan harçlık almam biraz garibime gitti öğrenciyken bile harçlık almadıım için hep bakadan kendim hallederdim ama böyle yapıoruz daha hesaplı oluyomuş. diğer çiftler nasıl yapıor merak ettim. tabbii ortak hesap olması daha mantıklı geldi bana sizle ne düşünüyorsunuz tecrübeleriniz neler
Çalışan bayanların maaş kartlarını eşlerine vermelerine inanamıyorum ben.Kadına büyük bir hakarettir bu.Senin aklın yok ,parayı idare edemezsin,demekten başka bir şey değildir.Çok ilkel ve kadını aşağılayıcı bir durumdur bu!..lmaz:
Çalışan bayanların maaş kartlarını eşlerine vermelerine inanamıyorum ben.Kadına büyük bir hakarettir bu.Senin aklın yok ,parayı idare edemezsin,demekten başka bir şey değildir.Çok ilkel ve kadını aşağılayıcı bir durumdur bu!..lmaz:
ben de sana katılıyorum canım.. bence bi evi en iyi kadın idare eder.. bence evin muhasebecisi kadın olmalı.. çalışmasa bile eşinin karısına vermesi gerek maaşını.. erkek kısmında para olmasa da olur.. =))) ayy çok mu gaddarım ben.. ama ben cidden kadınların evi daha iyi idare ettiğine ve paranın kadının elinde daha bereketli olduğunu düşünüyorum.. ben öyleyimdir mesela.. elimde para olsun acayip bereketli olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?