çalışan bayanlar maaşlarını kocalarına mı veriyorlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Alicemed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ha şu "bir bayanın kıyıda köşede eşinden gizli parası olması" mevzusuna katılıyorum. Onu da azcık cinlik gibi görüyorum nedense kaydirigubbakcemile3

Bi bayanın köşede ama üç ama beş mutlaka eşinden ayrı bi parasının olması gerekiyor. Akıllı bir kadın böyle davranmalı diye düşünüyorum. O kadar çalışıp da bütün parayı eşinizin eline saymayın kendinize ait bi paranız olsun. Kadının bi güvencesi olmalı bence bu eşimize güvenmediğimizden değil ama kendimizide düşünmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.

Hayır eşime vermem borca yatırırım bir kısmını bir kısmını da yanıma harçlık alıyorum

Maaşımı hep kocama veririm,evlenmeden öncede babama verirdim :)
ama kocam sağolsun bir dediğimi iki etmez,her ihtiyacımı alır..

ben eşime değil de eşim bana veriyor
daha doğrusu maaş kartı bende duruyor :hulya:

allah o günleri gösterir de evlenirsem eşimin maaşını da ben alırım.. bence bi evi kadından iyi kimse yönetemez.. kadın daha iyi bilir hesabını kitabını.. ben de çalışacam inşallah.. ikimizin de maaşları toplanır ödemeler yapılır gerisi bende kalır.. gerek yok erkek kısmında fazla para durmasına.. kocama versem iddaya at yarişina yatirir.. yok anacım en iisi bende dursun paramız..

Şu an çalışmıyorum ama çalıştığım zaman eşime veriyordum.
O tutuyor evin her türlü maddi hesabını çünkü.
Ben beceremiyorum, o çok güzel idare eder.
Bir ay ben deneyeyim dedim, ayın ortasında bütün para bitti. kaydirigubbakcemile3
Şimdi de ay başında harçlığımı alıp kendime göre kullanıyorum bütün ay.
Ama pazar ve bakkal alışverişi de bana ait. :hulya:
Sağolsun elinden geldiğince istediklerimi yapmaya çalışır, kendine harcamaz bana harcar. :asigim:

Son düzenleme:
ben henüz çalışmıyorum ama eşimin maaş kartı bende durur, evin tüm hesaplarıni, ödenecekleri vs ben tutarım. o bu işi benim daha iyi becerdiğimi düşünüyor yoksa bence hiç farketmezdi çalışıyor olsam ben de ona verebilirdim.

Çalışan bayanların maaş kartlarını eşlerine vermelerine inanamıyorum ben.Kadına büyük bir hakarettir bu.Senin aklın yok ,parayı idare edemezsin,demekten başka bir şey değildir.Çok ilkel ve kadını aşağılayıcı bir durumdur bu!..lmaz:

Aynen öyle...

Neden birinin parası öbüründe duruyor? Herkesin parası kendisinde dursun çok mu zor..

ben de sana katılıyorum canım.. bence bi evi en iyi kadın idare eder.. bence evin muhasebecisi kadın olmalı.. çalışmasa bile eşinin karısına vermesi gerek maaşını.. erkek kısmında para olmasa da olur.. =))) ayy çok mu gaddarım ben.. ama ben cidden kadınların evi daha iyi idare ettiğine ve paranın kadının elinde daha bereketli olduğunu düşünüyorum.. ben öyleyimdir mesela.. elimde para olsun acayip bereketli olur..

ooo bütün paraları ben alıyorum beee :roflol:
bizde maaşlar çekildikten sonra hepsini ben böööle alırım, tahmini fatura tutarlarını, kredi kartlarının borçlarını bi güzel ayırırım, eşime ve kendime harçlık ayarlarım üste kalan parayı da yallah bankadaki hesaba birikim için... bizde senin benim yok para pul işlerinde yalnız hesabı ben yapıyorumhihoyyyt

bence bu işin beni seni olmaz ..evlilik bir bütündür ..yok bende dursun yok sende dursun olayına girilirse arada güvensizlik var demektir ...ne çalışan bayanlar direk gidip parasını kocaya vermeli ,ne erkekler getirip karılarına ,ortak bir yol bulunmalı , beraber hareket edildikten sonra da kimsenin kimseden gizlediği bir şey kalmaz ..ben eşimden gizli hiçbirşy yapmadım yapmam da ..bana ters ...ben evliliğimi bir bütün olarak gördüğüm için ve ileride başıma ne gelecek diye düşünmediğim için --çünkü ileride başıma ne gelecek diye düşünülen evlilikte bana göre güven sorunu vardır - her zaman eşimle beraber hareket ederim ..kimse kimsye para vermez ...herşeyin hesabını beraber yaparız ..kredi kartlarımızı da bankaya kim yakınsa o öder ...bu kadar basit...birikime gelince daha birikim yapamadık ..arabanın borçları var .yeni yapmaya başlayacağız inş. onu da ya altın alırız ..ya bankaya yatırırız ..ama ben sen asla olmaz aramızda ..olmasını da asla istemem ..ne ben eşimin parasını alacak kadar bencilim ne de o benden alacak kadar ...arada sevgi saygı güven olduktan sonra herşeyde bir orta yol bulunur ...

eşimin maaşıyla faturalar-taksitler vs. ödeniyor.benim maaşımlada ihtiyaçlar karşılanıyor..

Kesinlikle katılıyorum evin muhasebecisi kadındır, ki bir muhasebeci olarak söylüyorum bunu ama dinlemeyen dinlemiyor biz 6 ay oldu evleneli benim paranın 4/3 maobilyaya ve kiraya yatar zaten geriyede çok bir şey kalmıyor 2 ayda bir elektrik su ve alışveriş zaten evde yoksun alışverişte çok olmuyor yani bizim evde bu konu genelde tartışma konusu nasıl bu yükü üzerimden alır acırda bilmiyorum ... artı 13 yıldır çalışırım kimseye para veripte harçlık istediğimde olmadı ha eşimde bana paran kaldımı işte yol harçlığın falan diye sormaz bu konuda bizim ev çok tutarsız durumda...Var mı bir fikrin ???:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

eşimle beraber gideriz bankamatikten ben yada o çeker ikimizin maaşınıda direk bana verir o çekerse hesabımızı yaparız ödemelerimizi öderiz geri kalanda bende kalır eşim bittikce benden ister ben baya tutumlu bir bayanım övünmek gibi olmasın bakıo bende kalması daha mnatıklı bana verio tabi

off bu ne yaa valla youmların hepsini okudum teker teker bazıları mantıklı bazılarıda çok gaddar konuşmuş ya ben şuan çalışmıyorum atılyorum eşimde 5 varsa bende her zaman 20 olur evde durduğum halde ne olur ne olmaz diye hiç bizaman kendini dşünmez bi yere gittikmi hemen beni düşünür sana şunu alalım bunu alım der ne istesem hatta istemeden gözüm bile kalsa yarın bi bakarım almış gelmiş olur üstelikte borcumuz var düşünün yani ben derim alma diye olurmu der hep şimdi bende doğumdan sonra çalışmayı düşünüyorum hiç terettüt etmem veririm eşime faturaları felan eft youyla ödüyoruz inanın hiçte gocunmam yani burda diyolar ben okadar dirsek çürütüyorum diye eşlerimiz bizim için çürütmüyomu o nedemek yaaa onlara gelince iyi de biz yapıncamı kötü oh ne güzel erkek yırtınsın herşeyi o ödesin bende yok paramı vermemmi diyim aslaaaaa aslaaaaa

maaşımı eşim çeker, getirip bana verir.. maaşım bende durur.. ödemeleri eşim yapar ben de genellikle eşim-kendim- çocuklar için görüp, beğendiğim herhangi birşey varsa alırım.. zaten senin paran- benim param gibi bir düşünce ne ailemde ne de sülalem de olmaz/olamaz... ama parayı eşimden istedikten sonra çalışmamın ne esprisi olur ki? tabi bu benim düşüncem.. :1closedeyes:

bütün paraalar esimdedir faturalari taksitleri evin gecimini hep esim ayarlar.ben bide ona kafa yoramiyorum.istedigim herseyi alir.tabiki cebimede yeteri kadar para koyarim.bence evlilikte butür seyleri sorun etmemeli.ha esim he ben ne olmuskiiii.

bence herkesin maaşı kendisinde durmalı.eşler kendi arasında sen şu faturaları yatır,ben kirayı yatırayım vs gibi sorumlulukları bölüşmeli ama herkes kendi kazandığını bir eline alabilmeli,sonra yatırımlar falan ortak düşünülüp yapılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…