eger calısıyor olsaydım ; eşimin ihtiyacı oldugu zamanlarda verırdım onun dısında vermezdım..bankada bir hesap actırır orda bırıktırırdım..
ev kirasını,mutfak ihtiyacını ben verırdım ;oda elektık tlf su yakıt oderdi sanırım boyle işbolumu yapardık
işbölümü yapmak bana biraz ev arkadaşlığını anımsattı sanki :sinifsinif:
bizde tek kasa var gibi bişey...ikimizde öğretmeniz kazancımız maaş günümüz aynı zaten...her maaşta oturup birlikte hesap yaparız...daha borç ödüyoruz ama iyi idare ediyoruz şükür....hesap kitaptan sonra kalanı harçlık diye bölüşürüz sonra onun ihtiyacı olduğunda bende varsa ben veririm, benim ihtiyacım olursa, onda varsa bana verir....bizde herşey şeffaf...kaydirigubbakcemile5senin şu kadar benim şu kadar değil de bizim şu kadar paramız şu kadar harcamamız var vsvs....ama ödemeleri o yapar faturaları biriktirir vsvs...
:) ee zaten bizde birer hayat arkadası değilmiyiz ..ha ev arkadası ha hayat arkadası
şuan kpss denemeleri içerisindeyım bende k.validemde sanıyorkı tek kasa olacak ama yanılıyorlar bu konuyu onceden konustum eşimle ..eğer calısırsam benım maaşımı sana vermem diye oda kabul etti.. tabıkı yukarıdakı sartlarım gecerlı olacak yıne ev kirası mutfak benden ..gerisi ondan ve ihtiyac olursa seve seve verırım onun dısında vermem..zaten para bırıktirme suan bızdede yok yenı evlıyız hatta borcla kapatıyorz gibi bişey oda eşim arkadaslarına borc veriyor 1000-2000 tl kadar ondan sıkısıyoruz ay içerisinde alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile eşime parayı verımde oda gıtsın baskasına borc para versın öylemi çok bekler :))) k.validemlerde istiyorkı gelın calıssın maasını oğluna versın,oğlumda bıze versın heyy yavrum heyy lülülülülülü
ben biraz bencılım sanırım eşime gore..eşim saolsun bana ek maas kartından cıkarttırdı ,ayrıca nakit para cekebılecegım baska bi karttanda verdi saolsun..
şefaflık olabılırdı aslında ama bana soylemeden hatta tasvip etmedıgım kişilere gidipte borc para verdiğinden boyle bir yol buldum.adamlar araba alacak gelıp bizden borc alıyorlar banka değiliz sonucta..(tabki verene bakmak lazım alsanaalsanasmile) aldıkları borcuda 300 - 500 oduyorlar çekırdek parası sankı bizim onlara verdıgımız gibi bütün para vermıyorlar..
neyse sizin adınıza sevındım..umarım hep boyle devam eder aranızda şeffaflık.. a.s.
:) baskasına borc para versın öylemi çok bekler :))) k.validemlerde istiyorkı gelın calıssın maasını oğluna versın,oğlumda bıze versın heyy yavrum heyy lülülülülülü
ben biraz bencılım sanırım eşime gore..eşim saolsun bana ek maas kartından cıkarttırdı ,ayrıca nakit para cekebılecegım baska bi karttanda verdi saolsun..
bence hıcc bencıl falan degılsın gayet mantıklısın..
eger bır taraf tutumlu degılse ayın sonunda baskaları ıcın kendı aılesını zor durumda bırakıyorsa kesınlıkle sende onun arkadasları ıcın calışmıyorsun senın maasın gun gelır damlaya damlaya gol olurrr cocuklarının okuluna evıne kendıne daha guzel bır yasam saglarr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?