tşk ederim a.s.kpss konusunda sana sabııııır, metanet ve başarılar diliyorum kolay gelsin guclubacismile
benim eşimde benim istemediğim şeyler yapsaydı, ya da ben onun istemediği şeyler yapsaydım bizde de olmazdı şeffaflık, haklısın. Bizim evliliğimizin temeli bu aslında. Dilerim hep böyle gider...Sana da başarılar tekrar ve mutluluklar...opuyorumnanaktan
:) baskasına borc para versın öylemi çok bekler :))) k.validemlerde istiyorkı gelın calıssın maasını oğluna versın,oğlumda bıze versın heyy yavrum heyy lülülülülülü
ben biraz bencılım sanırım eşime gore..eşim saolsun bana ek maas kartından cıkarttırdı ,ayrıca nakit para cekebılecegım baska bi karttanda verdi saolsun..
bence hıcc bencıl falan degılsın gayet mantıklısın..
eger bır taraf tutumlu degılse ayın sonunda baskaları ıcın kendı aılesını zor durumda bırakıyorsa kesınlıkle sende onun arkadasları ıcın calışmıyorsun senın maasın gun gelır damlaya damlaya gol olurrr cocuklarının okuluna evıne kendıne daha guzel bır yasam saglarr......
tşk ederim canım.. ne bılım bazen bencillik ediyormusum gibi geliyor ona karsı ama sağa sola parayı dagıtınca delii olmamak elde değil yani.. millet arabasını aldı biz hala tabanvay yanı.. hem tatıl olayıda yok neymıs paramız yokmus! ele gune dagıtırken para oluyorda bana gelınce yok iyi valla. bana böyle yapan yarın cocuklarıma yapmayacagı ne malum.. oyuzden dursun benım param kenarda
Eşimin de benim de paralarımız bende durur...
Para yönetimi felan hep bende ben ona harçlık veriyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?