funda gercekten konuyu cok guzel ifade etmıssın :) ben snden daha az bı suredır evlıyım sımdıkten takmamaya gamsız olmaya basladım valla insana gına gelıyobı pazar gunum var oda temızlık sosyal hayat sıfır zaten napıcaz bılmıyorum
bende haftada 1 gün cumartesi günü temizlik yapabiliyorum.oda cam kapı pencere fln değil genel temizlik.daha önce 2 ayda bir temizlikçi çağırdım camlar ve halılar silinsin diye kadın 3-4 kere geldi.başında durdum hep öyle oluncada 1 günüm gidiyo.arkadaşım 15 günde bir alıyo temizlikçi ne başında duruyosun bırak o yapar eve gelincede evin tertemiz olur dedi.hazır 3-4 defa aldım evede alıştı artık bırakayım dedim.o günde tesadüf bu ya eve erken döndüm saat 4 de evdeydim temizlikçi yok.tahminen ben evde yokum diye hızlı hızlı yaptı çekti gitti.ben 4 te eve geldim allah bilir o saat kaçta evden çıktı.sinirim bozuldu. o son oldu.yaklaşık 6 aydır temizlikçi falanda çağırmıyorum.olduğu kadar artık.zaten çağırsam bile bidaha evde yalnız bırakmam.
günlük temizlikçi olayından bende dertliyim benim bakıcı işte yapıyor baştan öyle anlaştık ama yok ya sadece zaman geçsin belli işleri kapı cam siler dbide evi süpürür özensiz siler kadın yapınca 1 saatte iş bitiyo ben se sabah bir başlıyorum akşam 4 gibi anca dün biyere ev gezmasine gittim evlerinde kadın var aylık 1000tl veriyorlar açıkçası bence hiç deymez bir evin kadını kendi yapmazsa işini başkası yapmıyor malesef komşunun kedisi senin farenini tutmaz misali kimse kimsenin işini kendi gibi yapmaz ben daha duymadım aaaaaaaaa benim temizlikçimm çok iyidir diyeni
kesinlikle çok zor oluyor hem çalışmak hem ev hem de çocuk. benim 5 yaşında kızım var çok dağınık hiç bir şeyini toplamaz. eşim sağolsun yardımcı değildir ama dağıtmazda. çalışma konusunda ben sizden daha şanslıyım. kendi işyerimde çalışıyorum. o yüzden yoğun olmayan günlerde gitmiyorum bazen. kızımda ana okulunda oluyor işlerimi kolay toparlıyorum. ama yemek konusu hep muamma. illa yemeksiz kalıyoruz. evde çocuk olunca da yemeksiz kalmak faciaya yol açıyor maalesef. bişekilde hallaediyorum. ama çoğu arkadaşında dediği gibi planlı programlı olmak en başta geliyor. geriye atmamak o anda işi yapmak en kolayı oluyor. ve benim de en büyük zorum misafir. mutlaka ama mutlaka her hafta sonu misafir oluyor ya da gidiyorum.
unutmadan sormak istedim. banyoda ki özellikle duşakabin de oluşan sararmış kireç gibi olan kirleri nasıl temizliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?