ÇALIŞAN GELİN İSTİYORMUŞ

Temizlik vb işler için istenmiyor.
Çünkü ev hanımlığı zaten tecrübe demek

Temizlik derken öyle birden tanımadığın evlere gidip temizlik yapabilir misin?
Şirket vs ise zaten cv ve referans istiyorlar

Bacım aynı ülkede mı yaşıyoruz senle :)

Ayrıca temizlik için alacağı para belli hemen bi anda birikim yapması mümkün deil bu para ile

Aslında aynı şeyi söylüyoruz.

Ancak üzülerek görüyorum ki çalışan kadın da kötü muamele görüyor eziliyor. Sayıları hiç de az değil.

Yani çalışan çalışmayan farketmez. Kadınların özgüvenli, haksızlığa, şiddete susmayan bireyler olmaları için başka çareler bulunmalı.

Ama gerçek.

çalışan da çalışmayan da kötü muamele görebilir ama çalışan kadının buna karşı tepki gösterme ihtimali çok çok daha fazla bunu da kabul ediyor musunuz?

Erkek arkadaşının maaşı azsa nasıl geçineceksiniz? Annesi bunları düşünmekte haklı.
Sefil hayatı yaşayacağınıza evlenmeyin daha iyi hatta.

Sevgilinizden eş olmaz, bunu anlayabilirsiniz bu durumdan. Annesinin ilk söylediğini koşa koşa size yetiştiren, sizin de yanıtınızı ona yetiştirir. Böyle adamlar da evlenmese iyi olur.

Abla valla senin isin zor, miymiy insan en cekilmez olani :/

Senin gelin nazlı gelin abla :)

Yardım etmeyi kesseniz, nazı bırakır da kıyamıyorsunuz.

Neyse konu dağılıp polemiğe gidiyor.

Bana müsade.

ben de polemikten ban yemek istemem ama soruma cevap almadım.
neyse konuyu uzatmayayım.isteyen çaılşsın,istemeyen çalışmasın.ama ben şu yaşımda iş bulsam çalışırım.ha çalışıyorum ama para almıyorum karşılığında,yine de bir işe yaramak hissi paha biçilemez bence.

+1+1+1+1+1+1+1+1+1☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆♡♡♡♡♡

simdiki erkeklere zor geliyor kar bakma ama dogur demesini biliyorlar baba ne kadae ilgilenirse ilgilensin COCUGUN sorumlulugu annede cogunlukla

Calisirsan sen kazanirsin. Maddi degil manevi. Kolunda altin bilezigin olur, ayaklarinin uzerinde dimdik durursun. Birak gelini ben kizimin da calismasini isterim. Calismazsa uzulurdum. Calissin, calissin ki hayatin zorluklarini anlasin, evde kadin prog izleyip korelmesin, parasini kazansin kimseye eyvallahi olmasin ben su an raporluyum inan psikolojim bozuldu calismayi ozledim.

Her kelimesine katılıyorum

Ogullarim kucuk.kendim calismadim suan pismanim ve olumsuzluklarini goruyorum
Ondan sebep oglumjn calisan bir es almasını isterim.hayat musterek ya:))
Tek sebep o degil daha guzel kaliteli hayat gecirmeleri icin bu sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…