çalışan kadınların ortak sorunları..

Allah yardımcın olsun.. İşin zor...
Okulda kadrolu musun yoksa sigortalı mı?

Çocuğu olan herkes devlet memuru değil ki canım ya...
Bu durumda kimsenin işi garanti değil..
Hepimiz özel sektördeyiz..
Bak ben hamileyim şimdi. Bebeğime kim bakacak diye dertleniyorum ama çalışanlar nasıl baktırıyorsa ben de baktırıcam anneme, kayınvalideme, olmadı parasıyla bi tanıdığa..
Zaten 5 yaşına geldi mi ana okuluna veririm sonra da ilk okul zaten..

Bence bu mutluluktan mahrum kalma..
Yaşın kaç?

valla ben çok anlayışsız çıkmıştım 5. ayındaydı ilk hissettiğimde:) pıt pıt yapıyolar önce anlamak mümkün diiil ki ne bilem oğluşumun tekmesi olduğunu ama zamanla ben burdayım diyor emin ol çok kuvvetli oluyo o tekmeler bende şimdi totosuna pıt pıt yapıyorum ödeşiyoruz
ama ikinci hamilelikte daha kolay anlaşıldığını okumuştum acele etme yani 5. ayından sonra bi çikolata aç uzat ayaklarını kanepeye hemen pıt pıta başlıyolar :)
doğum hikayelerini oku ama doğum videolarını izleme kesinlikle tavsiye etmiyorum( normal doğum istiyorsan)
duygusal olmak hamileliğin ilk şartıdır bolca ağla salya sümük ol hepimiz geçtik o yollardan :)

bu arada o arkadaşımın kızı babasına resmen aşık anneyi takmıyo o zamandan belliymiş galiba :)

Allah yardımcın olsun.. İşin zor...
Okulda kadrolu musun yoksa sigortalı mı?

sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
kadroluyum canım
diğer devlet dairelerine göre rahatım
okul evimin arkasında
5dk da gelip gidiyorum
müdürüm ve müdür yardımcım çok anlayışlılar sorun olmuyo biçok şey
ve çok iş olmuyor
özellikle yazı iple çekiyorum :)
geçen sene yıllık izin bile kullanmadım bu sene doğum sonrasında kullandım.

çok şükür benim eşim yemek olmasa ugrastırmaz beni arar bi pideci filan idare ederiz:) çocuklada ilgilenir tüm yük sende olunca nereye kadar götürecen insan bi nefes almak istiyor ya bende yaklaşık bir yıldır saçımı kestirmemiştim o geldi şimdi aklıma geçen hafta hallettim şükür :)
kayınvalide yakınmış aslında ara sıra bıraksan çocukları bakmaz mı
kızının kıskanması çok normal bir zamanlar tek başınaydı şimdi iki kişi oldular senin ilginde bölündü.. ama alışır ve herşeyden çok benimser ablası olduğu için oğlun çok şanslı

Zaten erkekler babaya kızlar anneye düşkün olurmuş:)))
1 ay sonra ufak vuruşlarını hissedicem desene:))
Çikolataya da tepki veriyorlar desene:)))
Ben de çikolata yememeye çalışıyorum çünkü kilo yapıyor :/

Her sabah pekmez yiyorum :) Kan yapıyormuş. Keçiboynuzu pekmezi :)

Doğum videolarını izlemiyorum. İzlersem normal doğumdan vazgeçmekten korkuyorum :/
Dizilerde öyle zor gösteriyorlar ki o sancıları falan tövbeee hiç durmuyor sanki sancııı....

Senin normal mi olmuştu? :)

Bana da fikir vermiş oldun..
Ben de yazın kullanmasam da müdürümle konuşup doğumdan sonraya mı çeksem iznimi :)
Ama ben bi yere gitmek istiyorum yazın. 7 aylık hamile oluyorum ama kısa mesafe bi yerlere gitmeyi düşünüyoruz:)
Başbaşa son yaz tatilimiz:)

Bu arada ben de okulda memurum ama sigortalıyım. Kadrolu değilim :) Benim de evle iş 10 dakika yürüme :)

bakmıyor canım hasta oluyo öyle zamanda :)

tatlıcıydı bizimki :) pekmez ye çok iyi gelir kan ilacından bin kat iyidir bide balık yağı hapı veriyorlar bence bolca balık tüket daha iyi kilodan başka bir işe yaramıyor..
normal oldu çok şükür sıkıntılı olmadı benimki epidural istedim o olmadı sadece oda olsaydı acısız olacaktı :)
ben şimdi bile doğum sancısı çeken birini görsem tv de kanal değiştiriyorum insanın psikolojisi bozulur o ne yaa

kızlar sakın doğum videolarını izlemeyin ve kimsenin doğum anılarını dinlemeyin
rahat bir hamilelik geçirip bu güzel günlerin tadını çıkarın
öpüyorum sizi

gelecek hakkında da endişelenmeyin siz ne planlarsanız planlayın herşey olacağına varıyor :)

Son düzenleme:
Azcık acıyor dimi çok acımıyor
Ben doğumdan sonraki dikişten korkuyorum. Hani onu uyuşturarak mı yapıyorlar? O zaman acımıyor mu?

Bazıları diyor ki bebeğini hazırlarken izliyorsun, o zaman dikiyorlar. Hiç fark etmiyorsun diyorlar:)

kırk birkere maşallah cnm eşine rabbim bozmasın aşkınızı sevginizi . benim eşimde ne zman fırsat bulup bilgisayara girse saçma sapan şeylere girerken yakalarım her açtığımda mı kadınlara bakmış olur bazen diyom neden hala değmeyen bi adam için kendini hırpalıyon . sonrada sabır diyom . sineme çekiyom. bu konuya neden girdim onuda söleyim eşimin facesine girdim geçmişine baktım gene saçma sapan şeylere girmiş onun için bunaldım....

dicez dicez çok yakındır bak gör sen başka daha neler dicez:)

vallaa cnm neden bilmiyom ama çok umutsuzum sanki hiç anne olamayacakmışım gibi me geliyor. belkide hayata pozitif bakamadığımdan belkide gereken teslliyi hiç alamamam dan aman bende pek karamsar çıktım de mi :) allahım sizden razı olsun bana arkadaşlığınızı verin destek olun başka bişe istemiyom çünkü manevi anlamda çok açım

valla ben bebeğin hazırlandığını görmedim onu hemen başka bir yere alıp giydiriyorlar sonra uyuşturup dikiveriyolar :) dikiş kısmı acımıyor canım sıkıntı edecek bişi yok uyumuştum ben zaten :)
doğumda Allah yardım ediyor emin olki yoksa kimse dayanamazdı... ikinci çocuk ve üstünü kimse doğurmazdı yani :)
çok acımıyor bolca dua et hem ruhen hazırla kendini hemde rahatla şimdiden...

umutsuz olma kesinlikle Allahtan hayırlısını dile inşaallah olur canım öncelikle düşünceni değiştirmelisin.. insanın her zaman hayatı güllük gülistanlık geçmiyor tabiki bazen karamsar olucaz ama bazennn... o da bir süre sonra geçecek emin ol ki anne olunca bu yazdıklarına ve şu anki ruh durumuna çok güleceksin neden bu kadar üzmüşüm kendini diyeceksin...
ben inanıyorum teyze olucaz :)

Doğru diyorsun canım :)
İnsan zaten bir şeye kendini hazırladığında daha güçlü oluyor..
Ben göz kapağımdan ameliyat olmuştum. Şimdi nasıl korkmamışım diyorum :)))) Bi de uyutmadan sadece uyuşturarak yapmışlardı. Her şeyin farkında oluyorsun :) Doğum da böyle bir şey sonuçta:) Ben o gücü kendimden buluyorum. Hem bebeğime kavuşma heyecanından pırt diye doğururum inşallah :)))
Ya dün televizyonda bi müzik çaldı. Biraz oynadım. Acaba bi zararı olur mu bebeğime:) Salladım bayağı

oda mutlu olmuştur sevinmiştir eşlik etmiştir içerden sana :) yükseğe uzanma ağır kaldırma bunlara dikkat et çok yorma kendini yani dans ederken zıplayıp hoplamazsan bişey olmaz diye düşünüyorum :)
inşaallah pırt diye doğar

inşallah cnmm inşallah valla sabah sabah mutlu oldum :) yüzümü güldürdün Allah sizlerden razı olsun umarım bende inanıcam inşallah bende hamileyim diye burdaa sizlerle paylaşıcam inşallaahh

inşallah cnmm inşallah valla sabah sabah mutlu oldum :) yüzümü güldürdün Allah sizlerden razı olsun umarım bende inanıcam inşallah bende hamileyim diye burdaa sizlerle paylaşıcam inşallaahh

hep gülsün inşallah yüzün .. hayırlı haberlerinle de biz güleceğiz inşaallah ya amin aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…