İnşallahhh :)))oda mutlu olmuştur sevinmiştir eşlik etmiştir içerden sana :) yükseğe uzanma ağır kaldırma bunlara dikkat et çok yorma kendini yani dans ederken zıplayıp hoplamazsan bişey olmaz diye düşünüyorum :)
inşaallah pırt diye doğar
İnşallahhh :)))
Ayyy benim onu kucağıma aldığım gün hayatımın en güzel günü olacak
Artık düşük riskim azalmış :)
Bu hafta son haftam. 4. aya giriyorum Allahım nasip ederse inşallahhhhh...
Hafta hafta sayıyorum hiç geçmiyor sanki :)aynen öyle oluyor zaten mutluluğun tavan yapıyor :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
bizlere de düzgün anne baba olmayı nasip etsin.
o 9 ay hiç bitmeyecek gibi geliyor di mi hafta hafta sayarken:) ama bi bakıyorsun oooo doğmuş evi mis gibi kokusuyla doldurmuş:)
Hafta hafta sayıyorum hiç geçmiyor sanki :)
Bu haftasonu inşallah gğzel haberler alırım doktorumdan. Şuanda onu düşünüyorum..
Hamilelik zormuş. Her türlü şey geliyor insanın aklına..
İnşallah hayırlı evlatlarımıza hayırlı anne babalar oluruz :)))
Senin miniğin şimdi evde, sen iştesin değil mi?
Annem de öyle diyor :))) Uyuyamayacaksın diyor:) Cıııı cııııı öter artık diyor :))))))))şimdi çıkıcam öğle molasına gidip koklayıp gelicem inşaallah :) amin tek duam o hayırlı velat olsunlar bizde düzgün anne olalım
hamilelik zor değil seni ben doğumdan sonra görücem uyumak istiyorum diye isyan ederken:)
Annem de öyle diyor :))) Uyuyamayacaksın diyor:) Cıııı cııııı öter artık diyor :))))))))
Seninki bu dönemleri atlatmıştır biraz :)
peki arkadaşlar işi bırakma ve evde oturma gibi bir özgürlüğümüz var.siz işi bırakıp evde çocuklarla ilgilenmeyi ve ev işi yapmayı tercih eder misiniz? bunu tercih etseniz hayatınızda neler değişir?
Vallahi bunlari okuunca anladim ki bekarlik sultanlikmisCocuklu ve calisan hanimlarin yasadigi hayata hayat dememliyiz bence, bu nasil bir tempo Evlenmekten de cocuktan da sogudum su anda, ben calisiyorum ama kendime zor yetisiyorum vallahi. Neyse zaten hic talibim de yok
Bbiri çalışan kadın mı dedi
çalışan köle olmasınn
valla ne desem boş
sabah 8 akşam 5 çalışyıorum
birde kızım var ilgi bekleyen
hiç bişeye yetemiyorum
kendime de yetemyiorum
yap boz oyunu gibi hayatımız
kur sofrayı,dağılsın topla makinaya yıka kaldır.tekrar doldur
yap ye bitsin tekrar yap
offffff
Bitmez bu kadinlarin derdi arkadaslar daraldigim zamanlar oluyor benimde ama yapacak birsey yok..
Yorulmaya yorulmak onemli degilde yetisememe/yetememe duygusu kotu iste
Elimde firsat olsa yada luksum olsa calisma saatlerimi ona gore ayarlardim..yani 5 gun yerine 2-3 gun calisirdim..hem kendim icin birsey yapmis olurdum hemde geriye kalan zamanda cocugumla vakit gecirirdim..ama maalesef hayat sartlari diyelim bir gun bunlarinda gececegini dusunmek/bilmek birazda olsun rahatlatiyor beni Rabbim saglik sihhat acisi vermesin yeterki..cocuklar bi bakmissin buyumuslerde fikir beyan ediyorlarzaman cabuk akip gidiyor Allah acilarini gostermesin yeterki .
peki arkadaşlar işi bırakma ve evde oturma gibi bir özgürlüğümüz var.siz işi bırakıp evde çocuklarla ilgilenmeyi ve ev işi yapmayı tercih eder misiniz? bunu tercih etseniz hayatınızda neler değişir?
İnanmıyorum ya elini oynattığında bile he :)))şimdiden uyu dinlen bi güzel tembellik et bence:) ilk on gün çok zor oldu bende sonrasında alıştım iki saat uyusam mutlu oldum :) vucut alışıyor zamanla ya benimki çok şükür uyumlu bir bebek gece 2-3 kez kalkar.gece ile gündüzü öğrenince uykuları düzene girermiş biraz sabredince sonu selamet yani :)
o cııı cııı bile yapmadan sen uyanıyor olursun emin ol içgüdüsel bişi elini bile oynatsa hissediyorsun kulakların o derece hassaslaşıyo yaw :)
İnanmıyorum ya elini oynattığında bile he :)))
Çok sabırsızlanıyorum kucağıma almak için:) Minik parmaklarını tutmak için:) Babasının kucağına vermek için:)))
Bi an önce sağlıkla geçsin günler aylarrr :))))
Ben de inşallah senin günlerini yaşarım ilerde:)))
Yerim o ayaklarıı:)))amin inşaallah yaşarsın canım... inşaallah uslu bir bebek olur güzel uyur
minnacık parmakları tutmaya kıyamazsın bence insan korkuyor acır diye ben eldivenden öpüyodumminik ayak parmaklarının arası çoraptan pamuk oluyor çok komikler yaa bezelye gibi minnacıklar:)
bunlar güsel tarafları yaa
evliyim,4 yaşında bir oğlum ve 8 aylık ikiz kızlarım var,çalışıyorum
daha ne anlatayım değilmi yukarıdaki cümlem yeter aslında
sabah ezanla kalkıyorum,eğerki çocuklar uyanmamışsa geceden yıkanmış bulaşıkları yerleştiriyorum yine yıkanmış çamaşırları asıyorum
banyoya giriyorum hergün banyo dakikamı nasıl en aza indirebilirimi düşünüp kendimle yarışıyorum :)
neyse hızlıca giyiniyorum sonra ikizlerin üstlerini değiştirip bir süt veriyorum onlar hooop teyzeye gidiyor(ablam bakıyor kızlarıma)
sonra oğlumu giydiriyorum derkeeeen eşim kapıda hadi geç kaldık diyor
eşim ben oğlum çıkıyoruz bazen asansörde saçlarımı topluyorum ceketimi giyiyorum vs
oğlumu kreşe bırakıp işe gidiyoruz saat 09:00 olmuş akşam 5 te çocuğu alıyoruz eve koşuyoruz,
evde ikizlerde var tabii,çocuklar uyuyana kadar bende eşimde çocuklarla ilgileniyoruz
bu arada acayip fikirler üretebiliyorsunuz bu yoğunlukta
oğlumla ev işlerini oyun haline getiriyp hem iş yapıp hem çocukla oynuyorum
neyse derken saat 22:00 civarlarında çocuklar uyuyor,bende tazmanya canavarı vardı ya hani çizgi film hızlıca döne döne giderdi
aynen öyle evde koşuyorum sadece ortalığı topluyorum sonra zaten gece yarısı olmuş tüm kent uyumuş ee bende uyuyorum
sabah yine aynen devam
en büyük destekçim yardımcım saolsun eşimdir,
bazen bunalıyorum yetiştiremediğim zamanlarda eşim bana gülüyor boşveeeer rahat ol vs der
aslında ağlanacak halimize gülüp eğleniyoruz,
bu zamanlarda geçecek,ben de koşturmadan keyiflice kahve içeceğim evimde birgün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?