çalışan kadınların ortak sorunları..

amin Allah düşmanıma evlat acısı vermesin. onlar sağlıklı olsun gerisini elimizden geldiğince yaparız türk kadını çok güçlü ya her işin altından kalkıyoruz bence..

gercekten oyle ve insanin vucududa alisiyor zamanla uykusuzlugada yorgunlugada...bekarken deseler bir gun boyle olacagimi hayatta inanmazdim...belkide hic evlenmezdim rahatimi bozmamak icin Rabbim buyuk gun dogmadan neler dogar..yaz geliyor gunler uzuyor bolca gezecek zamanimiz olacak genede aksamlari gunler uzadigi icin..cok sukur yaradana...

Rabbim saglicakla kucagina almayi nasib etsin...ama arkadasa katiliyorum..simdiden bolca dinlen uyu yapmak istediklerini yap cunku bu zamanlari bile ozleyeceksin..haa bide bolca foto cekin gobus buyuyunce...cunku simdi neden daha cok foto cekinmedim diye kiziyorum kendime...

bende şu anki hayatımı rüyamda görsem eşimle sevgili olarak kalırdım :) gez toz ye iç evine git mis gibi:)
ama şu bir gerçekki hayatın anlamı çocuklar... o olmasa eve bile gitmek istemem heralde:) halimze binlerce kez şükürler olsun

Göbişim büyüyünce çok çektiricem :)))))))))
Şuanda akşam 11 dedi mi uykum geliyor.Hemen uyuyorum. O zaman ne olur bilmem.

dün netimde sıkıntı vardı giremedim bir türlü girdiğim zaman da löp diye gitti net :) naptınız nasılsınız kızlar hamişler bizede dua edin lütfen

dün netimde sıkıntı vardı giremedim bir türlü girdiğim zaman da löp diye gitti net :) naptınız nasılsınız kızlar hamişler bizede dua edin lütfen

sanada günaydın arkadaşım..
nasılsın bakalım herşey yolunda mı pozitif düşünmeye başlayabildin mi dualarımız seninle o bebiş senin göbişe gelecek arkadaş :)

sanada günaydın arkadaşım..
nasılsın bakalım herşey yolunda mı pozitif düşünmeye başlayabildin mi dualarımız seninle o bebiş senin göbişe gelecek arkadaş :)

çok şükür cnm en azından biraz daha iyiyim burda konuştuğum zaman biraz daha özgüven geliyor kendimee :) dün nete giremeyince çok üzüldüm cnm Rabbim sizden razı olsun cnm inşallah dediğin gibi olur inşallahhh :)

bu arada nickin umutsuz yaw keşke başka bişi yapsaydın..
olur inşaallah Allah yuvanıza sağlıklı minicik bi yavru verecek.. sen hep olumlu düşün ufak şeylere de üzme kendini yasak artık..:)

bu arada nickin umutsuz yaw keşke başka bişi yapsaydın..
olur inşaallah Allah yuvanıza sağlıklı minicik bi yavru verecek.. sen hep olumlu düşün ufak şeylere de üzme kendini yasak artık..:)

olsun cnm yaa bu nick beni temsil ediyo ne zman ki hayatıma bir güneş geldi o zman adminimizden ismimi değiştirmesini isteyecem :) evet cnm haklısın artık üzülmek yok inşallah elimden geleni yapacam üzülmemek için

o zaman güneşimi bekliyorum olsun nickin :)umutsuz olmak da yasak sana nickini değiştirmelisin bence bir abla tavsiyesi yani

o zaman güneşimi bekliyorum olsun nickin :)umutsuz olmak da yasak sana nickini değiştirmelisin bence bir abla tavsiyesi yani

tmmm cnm ben sana güzel haberi verdiğim gün nickim güneşimi bekliyorum olacak :) senin için :) bu arada yaş kaç ben 26 ya girecem

tmmm cnm ben sana güzel haberi verdiğim gün nickim güneşimi bekliyorum olacak :) senin için :) bu arada yaş kaç ben 26 ya girecem

29 olucam bende çok az kaldı ablayım yani doğru tahmin etmişim :) inşaallah o zaman bekliyorum o mutlu günün gelmesini

29 olucam bende çok az kaldı ablayım yani doğru tahmin etmişim :) inşaallah o zaman bekliyorum o mutlu günün gelmesini

inşallah ablacımm inşallah . yarın bidene doktora gidiyim diyom ne biliyim birden gene heveslendim :)

Allahım sana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah...
Kaç yaşındasın ki canım? :)

26 yaşındayım 2,5 senelik evliyim ama olmuyo bebeğim iki kere aşılama oldum tutmadı. 3 sene tam dolunca tüp bebeğe hak kazanıyoz hayırlısı bakalım

26 yaşındayım 2,5 senelik evliyim ama olmuyo bebeğim iki kere aşılama oldum tutmadı. 3 sene tam dolunca tüp bebeğe hak kazanıyoz hayırlısı bakalım
Daha yaşın genç. Allahın izniyle olur. Umudunu yitirme hiç. Belki tüp bebeğe hiç gerek kalmaz. Normal yoldan olur bebiş :)

Daha yaşın genç. Allahın izniyle olur. Umudunu yitirme hiç. Belki tüp bebeğe hiç gerek kalmaz. Normal yoldan olur bebiş :)

inşallah rabbim eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı bir evlat nasip eder inşallah herkesede bana da . çalışmakdan da yoruldum evimde oturup zaman geçirmek istiyom.öle zman geliyoki artık yorgunluktan bir bardak suyu almak zoruma gidiyo. ne bilim şöle evimde minicik bişe olsa sağımdan solumdan çekiştirse açım dese ne biliyim işte annelik ne demek öğrenmek istiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…