çalışan kadınların ortak sorunları..

ablacım sence gene aşılama derlerse napıyım . aşılama da tutma ihtimali çok düşük diyolar belkide o psikolojiyle girdiğimden tutmadı iki seferde de.

doğal yollardan olma ihtimali yok mu ki canım. kamuranın dediği gibi belki hiç aşılamaya gerek bile kalmaz çok gençsin belki sıkıntı sadece strestendir..
3 yıl dolunca tüp bebek hakkı var dedin zaten 6 ayınız kalmış onu denersin. bu arada dinlen buna odaklanma düşünmemeye çalış belkide hiçbir şeye gerek kalmaz bi bakarsın hamilesin Allah ol dedikten sonra..

tm haklısın ablacım ama ben de diyorumki hadi 3 sene dolunca bir aşılama hakkın kalmış onuda yaptıktan sonra tüp bebek derlerse bende diyorum ki en azından süre geçmesi amaçlı bir aşılama daha yaptırsam mı . bide özele para vermekten yıldım artık devlete mi gitsem acaba

Olur inşallah minicik bebişin :)
Hayırlısı olsun her şeyden önce.. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun inşallah...

Bizim daha çocuğumuz yokken yorgunuz:)
Bi de olunca ne yapıcaz:)

Olur inşallah minicik bebişin :)
Hayırlısı olsun her şeyden önce.. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun inşallah...

Bizim daha çocuğumuz yokken yorgunuz:)
Bi de olunca ne yapıcaz:)

inşallah sizin ilk bebiş mi :) normal yoldan mı oldu yoksa tedaviyle mi .amaa çalışma hayatı çok zor yaaaa ev de iş işde iş abbooow nolacaksa halimiz :) bebek olsun her türlü yorgunluğa razıyım :)

inşallah sizin ilk bebiş mi :) normal yoldan mı oldu yoksa tedaviyle mi .amaa çalışma hayatı çok zor yaaaa ev de iş işde iş abbooow nolacaksa halimiz :) bebek olsun her türlü yorgunluğa razıyım :)
Evet ilk bebiş canım.. Normal oldu. Hamile kaldığında da çok tedirgin oluyorsun bir şey olacak mı diye:) Ki sen daha tedirgin olursun çünkü 2 buçuk yıl beklemişsin sabırla. Haftaya 3. ay bitecek ve rahat bir nefes almayı umuyorum. Çünkü düşük tehlikesi artık %1e düşüyormuş. İnşallah Allahım sana en tezinden bebiş sahibi olmayı nasip etsin.. Benim tavsiyem, bir ay boyunca 1 gün arayla ilişki olsun...

hmm tm başka neler yapıyım mesela ben ilişkiden sonra yastık koyuyorum altıma ve sabaha kadar bekliyom. çok hareket etmek zorunda kalıyom gün içerinde işim hareketli buda engel olabilir mi acaba artık herşeyde bahane arıyom. eşimde varıkosel vardı evlendik bir sene sonra ameliyat oldu spermler de de yeni bir düzelme var çok şükür hareket sıkıntısı vardı bayaga.

rabbim tamamına erdirsin inşallah bide bende geç kalmışım gibi bir korku var eşim tarafı öle bi baskı yapıyoki sanki altmış yaşındayım sen ikinciyi üçüncüyü ne zman yapacan diyolar :18:

özele para yetmiyor devlette pek ilgilenilmiyor bu doktor işleri hep problem devlette tavsiye edilen bir doktor varsa gözük bence yada çevrende giden memnun olan
doktor çok önemli ben hamile olduğumu devlet hastanesine gitmeden testle öğrenmiştim ordaki doktorun beni bir azarlamadığı kalmıştı (gülerek söyledi gerçi belki ben abarttım bilmiyorum ama) zaten testi yapmışsın hamilesindir daha ne filan yalnız gitmiştim çok ağlamıştım düşün insan o gün mutlu olur ben ağlamaktan bi hal olmuştum yaa
sonra hep özele muayeneye gittim özel sağlık sigortası karşıladı doktor masrafımız olmadı hiç

Demek ki spermler hareketlenmiş ve artık bi sorun yok :)))
Ben öyle yatmadım ilişkiden sonra. Hemen de kalkıp duş aldım. Ama bir gün arayla ilişki oldu. Benim ikinci ayda oldu.

Demek ki spermler hareketlenmiş ve artık bi sorun yok :)))
Ben öyle yatmadım ilişkiden sonra. Hemen de kalkıp duş aldım. Ama bir gün arayla ilişki oldu. Benim ikinci ayda oldu.

vayyy maşşaallah darısı bana inşallah .ben neler denedim neler ama yok zmanı gelmedi demekki daha

rabbim tamamına erdirsin inşallah bide bende geç kalmışım gibi bir korku var eşim tarafı öle bi baskı yapıyoki sanki altmış yaşındayım sen ikinciyi üçüncüyü ne zman yapacan diyolar :18:
Ne alaka canım ben de 25 yaşındayım. Sen bakma milletin lafına. Yapınca da niye erken oldu diyorlar :))))))))))) Bana öyle diyen de oldu :)))))))

Ne alaka canım ben de 25 yaşındayım. Sen bakma milletin lafına. Yapınca da niye erken oldu diyorlar :))))))))))) Bana öyle diyen de oldu :)))))))

vallaa iştee bende onu anlamıyom insanların hayatlarına neden böle karışma gereksinimi duyuyolar anlam veremıyom . sizin meslek ne

Zamani gelmemistir diye dusunuyorum bende...2. Bebegimi istiyorum bende kismetse ama iste sabir gerek bolcada tevekkul...Rabbimneyi ne zaman verecegini bizden iyi bilir ..saglikla sihhatle versin verdiklerini 😍

canım konuyla alakasız oldu ama dün yatarken aklıma geldi:)bi yerde okumuştum cinsiyetle alakalı yüzde 90 tutuyor.. hani ilk ultrason görüntüsü var ya 5 haftalık filan oluyo bebekler sadece kese gözüküyor o ultrasonda sadece bir nokta varsa bezelye gibi bişi yani o zaman kız oluyormuş bebek ama bir çizgi varsa erkekmiş :) ben okuyunca eski ultrasonlarından bulup bakmıştım hakkaten sadece çizgi var sende bi baksana bakalım tutuyor mu? :)

Zamani gelmemistir diye dusunuyorum bende...2. Bebegimi istiyorum bende kismetse ama iste sabir gerek bolcada tevekkul...Rabbimneyi ne zaman verecegini bizden iyi bilir ..saglikla sihhatle versin verdiklerini 😍

canım bebeşin kaç yaşında ki? evet bolca sabır lazım ya Allah hayırlısını versin inşaallah..

Benimkinin 8 haftalık ultrason görüntüsü var. Onu ekleyeyim bi bak canım :)))

Eklentiler

• $Þ.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 44
Benimkinin 8 haftalık ultrason görüntüsü var. Onu ekleyeyim bi bak canım :)))

burdan bişi anlaşılmıyo ki:) sen yakından bak benimkinin 5 haftalık ilk ultrasonunda nasıl tarif edeyim bir yuvarlak var tam ortadan düz bi çizgi
dairenin yarıçapını bulurlar ya onun gibi :)

burdan bişi anlaşılmıyo ki:) sen yakından bak benimkinin 5 haftalık ilk ultrasonunda nasıl tarif edeyim bir yuvarlak var tam ortadan düz bi çizgi
dairenin yarıçapını bulurlar ya onun gibi :)
Ben 5 haftalıkken doktora gittim. Salak doktor kağıt bitmiş dedi bana ultrason görüntüsü vermedi. Sonra özele gittim. Bi daha devlete gitmedim. Özele de 8 haftalıkken gittiğim için sadece bu görüntü var elimde:) Şimdi de 12 haftalıkken gidicem. Yani yarın:)

merhaba bende sendenim sabahın 6 buçuğundan akşamın 6 buçuğuna kadar dışardayım ikide çocuğum var ..oğlum kreşe gidiyo kızıma bakıcı bakıyor.bakıcımız evi süpürüp siliyor aynı zamanda ama ona rağmen ağzım bir yerde burnum bi yerde insanlıktan çıkıyorum biri bi yanımdan çekiştiriyo diğeri bir yandan sırayla eşim oğlumla oynuyor ben kızımla sonra ev darman duman evi topla ..yemeği ben yapıyorum bakıcımız yapmıyor yemek yap bazen hafta i.çi, banyo bile yapacak zamanım olmuyor gece desen zaten 12de yatıp 6 da kalkıyorum ondanda en az 5 kere kızım uyandrıyor zilli sıpa işe bşladığımdan beri çok eziyet ediyor gece ayrı gündüz ayrı hasta olacam diye korkuyorum amanın sabah bi kalkıyorum sanki biri beni zorla çekerek kaldırıyor helede bugün cuma enerjimin son damlasıda bitmiş durumda Allahtan işte rahatım haftasonu geldi diyede sevinemiyorum bak şimdi cuma gözümü kapıyorum ve açıyorum hooop pazartesi şöyle gamsız gamsız uyumayı özledim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…