ablacım sence gene aşılama derlerse napıyım . aşılama da tutma ihtimali çok düşük diyolar belkide o psikolojiyle girdiğimden tutmadı iki seferde de.
doğal yollardan olma ihtimali yok mu ki canım. kamuranın dediği gibi belki hiç aşılamaya gerek bile kalmaz çok gençsin belki sıkıntı sadece strestendir..
3 yıl dolunca tüp bebek hakkı var dedin zaten 6 ayınız kalmış onu denersin. bu arada dinlen buna odaklanma düşünmemeye çalış belkide hiçbir şeye gerek kalmaz bi bakarsın hamilesin Allah ol dedikten sonra..
Olur inşallah minicik bebişin :)inşallah rabbim eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı bir evlat nasip eder inşallah herkesede bana da . çalışmakdan da yoruldum evimde oturup zaman geçirmek istiyom.öle zman geliyoki artık yorgunluktan bir bardak suyu almak zoruma gidiyo. ne bilim şöle evimde minicik bişe olsa sağımdan solumdan çekiştirse açım dese ne biliyim işte annelik ne demek öğrenmek istiyom.
Olur inşallah minicik bebişin :)
Hayırlısı olsun her şeyden önce.. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun inşallah...
Bizim daha çocuğumuz yokken yorgunuz:)
Bi de olunca ne yapıcaz:)
Evet ilk bebiş canım.. Normal oldu. Hamile kaldığında da çok tedirgin oluyorsun bir şey olacak mı diye:) Ki sen daha tedirgin olursun çünkü 2 buçuk yıl beklemişsin sabırla. Haftaya 3. ay bitecek ve rahat bir nefes almayı umuyorum. Çünkü düşük tehlikesi artık %1e düşüyormuş. İnşallah Allahım sana en tezinden bebiş sahibi olmayı nasip etsin.. Benim tavsiyem, bir ay boyunca 1 gün arayla ilişki olsun...inşallah sizin ilk bebiş mi :) normal yoldan mı oldu yoksa tedaviyle mi .amaa çalışma hayatı çok zor yaaaa ev de iş işde iş abbooow nolacaksa halimiz :) bebek olsun her türlü yorgunluğa razıyım :)
Evet ilk bebiş canım.. Normal oldu. Hamile kaldığında da çok tedirgin oluyorsun bir şey olacak mı diye:) Ki sen daha tedirgin olursun çünkü 2 buçuk yıl beklemişsin sabırla. Haftaya 3. ay bitecek ve rahat bir nefes almayı umuyorum. Çünkü düşük tehlikesi artık %1e düşüyormuş. İnşallah Allahım sana en tezinden bebiş sahibi olmayı nasip etsin.. Benim tavsiyem, bir ay boyunca 1 gün arayla ilişki olsun...
Evet ilk bebiş canım.. Normal oldu. Hamile kaldığında da çok tedirgin oluyorsun bir şey olacak mı diye:) Ki sen daha tedirgin olursun çünkü 2 buçuk yıl beklemişsin sabırla. Haftaya 3. ay bitecek ve rahat bir nefes almayı umuyorum. Çünkü düşük tehlikesi artık %1e düşüyormuş. İnşallah Allahım sana en tezinden bebiş sahibi olmayı nasip etsin.. Benim tavsiyem, bir ay boyunca 1 gün arayla ilişki olsun...
tm haklısın ablacım ama ben de diyorumki hadi 3 sene dolunca bir aşılama hakkın kalmış onuda yaptıktan sonra tüp bebek derlerse bende diyorum ki en azından süre geçmesi amaçlı bir aşılama daha yaptırsam mı . bide özele para vermekten yıldım artık devlete mi gitsem acaba
Demek ki spermler hareketlenmiş ve artık bi sorun yok :)))hmm tm başka neler yapıyım mesela ben ilişkiden sonra yastık koyuyorum altıma ve sabaha kadar bekliyom. çok hareket etmek zorunda kalıyom gün içerinde işim hareketli buda engel olabilir mi acaba artık herşeyde bahane arıyom. eşimde varıkosel vardı evlendik bir sene sonra ameliyat oldu spermler de de yeni bir düzelme var çok şükür hareket sıkıntısı vardı bayaga.
Demek ki spermler hareketlenmiş ve artık bi sorun yok :)))
Ben öyle yatmadım ilişkiden sonra. Hemen de kalkıp duş aldım. Ama bir gün arayla ilişki oldu. Benim ikinci ayda oldu.
Ne alaka canım ben de 25 yaşındayım. Sen bakma milletin lafına. Yapınca da niye erken oldu diyorlar :))))))))))) Bana öyle diyen de oldu :)))))))rabbim tamamına erdirsin inşallah bide bende geç kalmışım gibi bir korku var eşim tarafı öle bi baskı yapıyoki sanki altmış yaşındayım sen ikinciyi üçüncüyü ne zman yapacan diyolar :18:
Ne alaka canım ben de 25 yaşındayım. Sen bakma milletin lafına. Yapınca da niye erken oldu diyorlar :))))))))))) Bana öyle diyen de oldu :)))))))
Ben okulda memur olarak çalışıyorum. Sen?vallaa iştee bende onu anlamıyom insanların hayatlarına neden böle karışma gereksinimi duyuyolar anlam veremıyom . sizin meslek ne
Ne alaka canım ben de 25 yaşındayım. Sen bakma milletin lafına. Yapınca da niye erken oldu diyorlar :))))))))))) Bana öyle diyen de oldu :)))))))
Zamani gelmemistir diye dusunuyorum bende...2. Bebegimi istiyorum bende kismetse ama iste sabir gerek bolcada tevekkul...Rabbimneyi ne zaman verecegini bizden iyi bilir ..saglikla sihhatle versin verdiklerini 😍
Benimkinin 8 haftalık ultrason görüntüsü var. Onu ekleyeyim bi bak canım :)))canım konuyla alakasız oldu ama dün yatarken aklıma geldi:)bi yerde okumuştum cinsiyetle alakalı yüzde 90 tutuyor.. hani ilk ultrason görüntüsü var ya 5 haftalık filan oluyo bebekler sadece kese gözüküyor o ultrasonda sadece bir nokta varsa bezelye gibi bişi yani o zaman kız oluyormuş bebek ama bir çizgi varsa erkekmiş :) ben okuyunca eski ultrasonlarından bulup bakmıştım hakkaten sadece çizgi var sende bi baksana bakalım tutuyor mu? :)
Benimkinin 8 haftalık ultrason görüntüsü var. Onu ekleyeyim bi bak canım :)))
Ben 5 haftalıkken doktora gittim. Salak doktor kağıt bitmiş dedi bana ultrason görüntüsü vermedi. Sonra özele gittim. Bi daha devlete gitmedim. Özele de 8 haftalıkken gittiğim için sadece bu görüntü var elimde:) Şimdi de 12 haftalıkken gidicem. Yani yarın:)burdan bişi anlaşılmıyo ki:) sen yakından bak benimkinin 5 haftalık ilk ultrasonunda nasıl tarif edeyim bir yuvarlak var tam ortadan düz bi çizgi
dairenin yarıçapını bulurlar ya onun gibi :)
son zamanlarda öyle bunaldımki, benle aynı sorunları yaşayan hemcinslerimle paylaşmak istedim tüm bu sorun ve sıkıntılarımı.. hem çalışan hem evli hemde çocuk sahibi bi kadın olunca zorlaşıyo hayat ister istemez.. sabah 7 de kalkıp akşam 5' e kadar çalışma hayatı.. Evde çocuğumla ilgilenip temizlik.. yemek vs.. zamanla yarışır haldeyim.. kendime ayıracak vakit hemen hemen yok gibi.. sadece koşturmaca.. Ev hanımlarını gerçekten kıskanır hale geldim.. Bekarken çalışmak kolayda evlendikten sonra hele çocuk olduktan sonra hayat acımasız bi hal alıyo.. ikinci çocuğu çok istememe rağmen cesaret edemiyorum artık.... Tüm samimiyetimle söylüyorum artık kendimi kadın gibi hissetmiyorum.. ev hanımlarının çalışan kadınlardan çok daha şanslı ve değerli olduklarını düşünür oldum... Mutlaka onlarında kendilerine göre sorunları illaki vardır ama en azından kendilerine vakit ayırabiliyorlar.. Özgürler en azından.. hem işte hem evde deli gibi bir koşturmaca.... Tüm bunların değeri bilinse bari.. benim durumumda olan hemcinslerim bu konuda neler düşünür acaba.... tüm bu koşturmacada kendinize vakit ayırabiliyomusunuz.... Bu sorumluluk sizleride yoruyormu?? paylaşalım istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?