çalışan kadınların ortak sorunları..

anladım.. kısmet demekki boşver nasılsa yarın öğrenicen hayırlısıyla tabi eliyle kapatmazsa:)

anladım.. kısmet demekki boşver nasılsa yarın öğrenicen hayırlısıyla tabi eliyle kapatmazsa:)
İnşallah öğrenirim :))
Doktorlar da hiç beklemiyor hani elini çeker diyee :)))))
Azcık bekleseler ne olur ki :)))))

Ense kalınlığına da baktırıcam. İnşallah hayırlı haber alırım doktordan.

İnşallah öğrenirim :))
Doktorlar da hiç beklemiyor hani elini çeker diyee :)))))
Azcık bekleseler ne olur ki :)))))

Ense kalınlığına da baktırıcam. İnşallah hayırlı haber alırım doktordan.

İnşaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
cinsiyeti önmeli değil bizdeki merak sadece yeterki sağlıklı olsun bi sıkıntısı olmasın
ense var mı ki kız onda eni topu kaç gram ki :)

İnşaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
cinsiyeti önmeli değil bizdeki merak sadece yeterki sağlıklı olsun bi sıkıntısı olmasın
ense var mı ki kız onda eni topu kaç gram ki :)
11. hafta ile 14. hafta arasında ensesine bakıyorlar canım. ikili test diyorlar ya o işte. ama ben kan aldırmıcam. sadece ensesine baktırıcam. Allah korusun sorun varsa oradan anlaşılıyormuş zaten..

ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM OLMUŞ BENDE BAŞKA Bİ TOPİKTE" of ya benim ev göçüyor, ne de yemeğim var. Bu akşam iş çıkışı engame ve koşuşturma beni bekliyor. Ev hanımı+iş kadını+anne ....kızlar ya ben bu ara bunalıma girecem galiba omuz ağrılarım da arttı sitresten. Moralsizim kendimi yanlız ve yardıma muhtaç hissediyorum. Son senelerde eşimden aldığım fiziki destek kesildi tüm yük ruhsal fiziksel omuzlarımda artık ağır geliyor galiba. Ama eşimede bişi diyemiyor anlatamıyorum. Emre kaya'nın apayrı şarkısı tam beni anlatıyor bu gün ona takıldım sürekli dinleyip bunalım işede adapte olamadım. Beni anlayan varmı ki aranızda" DEMİŞKEN ARAYIŞTAYKEN SİZİN TOPİĞİNİZİ GÖRDÜM İŞTE BU DEDİM AYNI SIKINTI HEM BENDE 2 ÇOCUK VAR. ŞİMDİ SAYFALARI ŞÖYLE TARAYIM FAYDALI BİŞİ VARSA BAKAYIM. SONRA GENE YAZARIM SEVGİLER

merhaba kızlar bend eçalışıyorum 6 yaşınd aikizlerim var
herkesle aynı sorunları yaşıyorum allahtan hafta sonu çalışmadıgım bir iş buldumda azda olsa rahatladım

Yahu bu destek olmayan kocalara çok kızıyorum ben.
Bunlar imalattan sorumlu sevmelik baba.
Çocuğu çok isterler baba olacaklarını duyunca sevinçten delirirler , hamileyken bir iki yardım ederler,
çocuk ele avuca gelmeye başlayınca iki agucuk bir gülücük atıp ortadan kaybolurlar.

11. hafta ile 14. hafta arasında ensesine bakıyorlar canım. ikili test diyorlar ya o işte. ama ben kan aldırmıcam. sadece ensesine baktırıcam. Allah korusun sorun varsa oradan anlaşılıyormuş zaten..

canım noldu test sonuçları iyi mi miniğinin var mı bir gelişme ?

Her zaman baktığı ultrasonla bakmadı canım ya. Ensesine farklı ultrasonla bakılıyormuş. 2 hafta sonraya kaldı.

bende 14 haftalıkken yapıldığını hatırlıyorum.. cinsiyet de belli değil o zaman değişik rüyalar gördüm zaten haftasonu :)pazar günü kalktım acaba kız mı erkek mi diye suratımda bi gülümseme :)

Yok canım öğrenemedim. Artık 1 ay sonraki randevumda öğrenicem inşallah :)

merhaba kızlar,
bende çalışan ve evli bir bayan olarak aranızdayım. zaman zaman bunaldığımda oluyor, şükrettiğimde oluyor.. 2 yılı aşkın aynı iş yerinde çalışıyorum. 4 ay önce evlendim. işimi bırakamadım evimle işim arasındaki mesafe 2 saat, trafik olunca 2,5 saat. eşimin ailesinin yalanları yüzünden ev için kredi çekmek zorunda kaldık. onların hesabına göre çok az açığımız çıkacaktı ev borcu için, ama düğünden sonra hiç de öyle olmadı. kp dediği gibi yapmadı eşime kredi çektirdi oturduğumuz ev için. böyle olunca eşimin maaşı krediye gidiyor. evlenmeden önce, evlendiğimde çıkarım kpss ye çalışırım diyordum ama olmadı maalesef. asıl sorun işim evime çok uzak. cumartesi pazar tatil. hafta içi 6:10 da kalkıyorum 9 da işe geliyorum, akşam 17:30 gibi çıkıyorum eve 19:30-20:00 arası varıyorum. çok yorgun olduğumda annemde kalıyorum, hatta eşim kalmamı istiyor çünkü gerçekten yoruluyorum. (

keske isine yakin bir ev tutsaydiniz bastan...

evet kizlar gunaydin...

sabah 5 ten beri ayaktayim cunku ufakligim az rahatsiz gibi...sonrasinda ise yatmadan ise geldim 7 gibi...Allah sabir versin calisanlara...evde olsaydim bebegim uyudugunda bende uyurdum...Rabbim buyuk hic bir sIkinti ebediyyen surmez ne de olsa...bu gunlerin birde ferahlik gunleri vardir. Rabbim bu gunlerimizi aratmasin insaAllah...ama su da varki bugun persembe ama haftasonuna girmeyi cok istiyorum...

gerci haftasonuda tum birikmis isleri yapinca maalesef daha cok yoruluyor insan...

çok geçmiş olsun nesi var ki canım.. benimkinde de diş problemleri kaç gündür huzursuz mutsuz yavrum ya
onlar hastalanınca hayat daha da zorlaşıyor inşaallah çabuk iyileşir evladın.. uykusuzluk yorgunluk geçerde biz erken yaşlanıcaz galiba ya

aslında en iyisi böylesi borcunuz bitince evde sizden başka kimsenin emeği olmamış olacak.. şu an çok zorlandığını tahmin edebiliyorum hemen hemen aynı durumdayız ama Allaha şükürler olsun ki eşinde sende çalışıyorsunuz yeterki sağlık olsun her türlü ödersiniz o borcu elele verince üstünden gelinmeyecek birşey yok Allahın izniyle..
herşeyn hayırlısı kpss ye sen genede çalış canım elinden geldiğince bence şansını dene

çok teşekkürler. evet kesinlikle kimsenin hakkı olmayacak kendimiz almış olacağız borcumuz bitince. kimseye minnetimiz olmaz en azından. şükürler olsun yine de halimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…