Ben 5 haftalıkken doktora gittim. Salak doktor kağıt bitmiş dedi bana ultrason görüntüsü vermedi. Sonra özele gittim. Bi daha devlete gitmedim. Özele de 8 haftalıkken gittiğim için sadece bu görüntü var elimde:) Şimdi de 12 haftalıkken gidicem. Yani yarın:)
İnşallah öğrenirim :))anladım.. kısmet demekki boşver nasılsa yarın öğrenicen hayırlısıyla tabi eliyle kapatmazsa:)
İnşallah öğrenirim :))
Doktorlar da hiç beklemiyor hani elini çeker diyee :)))))
Azcık bekleseler ne olur ki :)))))
Ense kalınlığına da baktırıcam. İnşallah hayırlı haber alırım doktordan.
11. hafta ile 14. hafta arasında ensesine bakıyorlar canım. ikili test diyorlar ya o işte. ama ben kan aldırmıcam. sadece ensesine baktırıcam. Allah korusun sorun varsa oradan anlaşılıyormuş zaten..İnşaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
cinsiyeti önmeli değil bizdeki merak sadece yeterki sağlıklı olsun bi sıkıntısı olmasın
ense var mı ki kız onda eni topu kaç gram ki :)
son zamanlarda öyle bunaldımki, benle aynı sorunları yaşayan hemcinslerimle paylaşmak istedim tüm bu sorun ve sıkıntılarımı.. hem çalışan hem evli hemde çocuk sahibi bi kadın olunca zorlaşıyo hayat ister istemez.. sabah 7 de kalkıp akşam 5' e kadar çalışma hayatı.. Evde çocuğumla ilgilenip temizlik.. yemek vs.. zamanla yarışır haldeyim.. kendime ayıracak vakit hemen hemen yok gibi.. sadece koşturmaca.. Ev hanımlarını gerçekten kıskanır hale geldim.. Bekarken çalışmak kolayda evlendikten sonra hele çocuk olduktan sonra hayat acımasız bi hal alıyo.. ikinci çocuğu çok istememe rağmen cesaret edemiyorum artık.... Tüm samimiyetimle söylüyorum artık kendimi kadın gibi hissetmiyorum.. ev hanımlarının çalışan kadınlardan çok daha şanslı ve değerli olduklarını düşünür oldum... Mutlaka onlarında kendilerine göre sorunları illaki vardır ama en azından kendilerine vakit ayırabiliyorlar.. Özgürler en azından.. hem işte hem evde deli gibi bir koşturmaca.... Tüm bunların değeri bilinse bari.. benim durumumda olan hemcinslerim bu konuda neler düşünür acaba.... tüm bu koşturmacada kendinize vakit ayırabiliyomusunuz.... Bu sorumluluk sizleride yoruyormu?? paylaşalım istedim..
Benimkinin 8 haftalık ultrason görüntüsü var. Onu ekleyeyim bi bak canım :)))
Aminn teşekkür ederim :)))Fasulyeniz hayırlı olsun, güle güle sağlıkla filizlensin inşallah.
11. hafta ile 14. hafta arasında ensesine bakıyorlar canım. ikili test diyorlar ya o işte. ama ben kan aldırmıcam. sadece ensesine baktırıcam. Allah korusun sorun varsa oradan anlaşılıyormuş zaten..
Her zaman baktığı ultrasonla bakmadı canım ya. Ensesine farklı ultrasonla bakılıyormuş. 2 hafta sonraya kaldı.canım noldu test sonuçları iyi mi miniğinin var mı bir gelişme ?
Her zaman baktığı ultrasonla bakmadı canım ya. Ensesine farklı ultrasonla bakılıyormuş. 2 hafta sonraya kaldı.
Yok canım öğrenemedim. Artık 1 ay sonraki randevumda öğrenicem inşallah :)bende 14 haftalıkken yapıldığını hatırlıyorum.. cinsiyet de belli değil o zaman değişik rüyalar gördüm zaten haftasonu :)pazar günü kalktım acaba kız mı erkek mi diye suratımda bi gülümseme :)
merhaba kızlar,
bende çalışan ve evli bir bayan olarak aranızdayım.zaman zaman bunaldığımda oluyor, şükrettiğimde oluyor.. 2 yılı aşkın aynı iş yerinde çalışıyorum. 4 ay önce evlendim. işimi bırakamadım evimle işim arasındaki mesafe 2 saat, trafik olunca 2,5 saat. eşimin ailesinin yalanları yüzünden ev için kredi çekmek zorunda kaldık. onların hesabına göre çok az açığımız çıkacaktı ev borcu için, ama düğünden sonra hiç de öyle olmadı. kp dediği gibi yapmadı eşime kredi çektirdi oturduğumuz ev için. böyle olunca eşimin maaşı krediye gidiyor. evlenmeden önce, evlendiğimde çıkarım kpss ye çalışırım diyordum ama olmadı maalesef. asıl sorun işim evime çok uzak. cumartesi pazar tatil. hafta içi 6:10 da kalkıyorum 9 da işe geliyorum, akşam 17:30 gibi çıkıyorum eve 19:30-20:00 arası varıyorum. çok yorgun olduğumda annemde kalıyorum, hatta eşim kalmamı istiyor çünkü gerçekten yoruluyorum. (
evet kizlar gunaydin...
sabah 5 ten beri ayaktayim cunku ufakligim az rahatsiz gibi...sonrasinda ise yatmadan ise geldim 7 gibi...Allah sabir versin calisanlara...evde olsaydim bebegim uyudugunda bende uyurdum...Rabbim buyuk hic bir sIkinti ebediyyen surmez ne de olsa...bu gunlerin birde ferahlik gunleri vardir. Rabbim bu gunlerimizi aratmasin insaAllah...ama su da varki bugun persembe ama haftasonuna girmeyi cok istiyorum...
gerci haftasonuda tum birikmis isleri yapinca maalesef daha cok yoruluyor insan...
merhaba kızlar,
bende çalışan ve evli bir bayan olarak aranızdayım.zaman zaman bunaldığımda oluyor, şükrettiğimde oluyor.. 2 yılı aşkın aynı iş yerinde çalışıyorum. 4 ay önce evlendim. işimi bırakamadım evimle işim arasındaki mesafe 2 saat, trafik olunca 2,5 saat. eşimin ailesinin yalanları yüzünden ev için kredi çekmek zorunda kaldık. onların hesabına göre çok az açığımız çıkacaktı ev borcu için, ama düğünden sonra hiç de öyle olmadı. kp dediği gibi yapmadı eşime kredi çektirdi oturduğumuz ev için. böyle olunca eşimin maaşı krediye gidiyor. evlenmeden önce, evlendiğimde çıkarım kpss ye çalışırım diyordum ama olmadı maalesef. asıl sorun işim evime çok uzak. cumartesi pazar tatil. hafta içi 6:10 da kalkıyorum 9 da işe geliyorum, akşam 17:30 gibi çıkıyorum eve 19:30-20:00 arası varıyorum. çok yorgun olduğumda annemde kalıyorum, hatta eşim kalmamı istiyor çünkü gerçekten yoruluyorum. (
keske isine yakin bir ev tutsaydiniz bastan...
aslında en iyisi böylesi borcunuz bitince evde sizden başka kimsenin emeği olmamış olacak.. şu an çok zorlandığını tahmin edebiliyorum hemen hemen aynı durumdayız ama Allaha şükürler olsun ki eşinde sende çalışıyorsunuz yeterki sağlık olsun her türlü ödersiniz o borcu elele verince üstünden gelinmeyecek birşey yok Allahın izniyle..
herşeyn hayırlısı kpss ye sen genede çalış canım elinden geldiğince bence şansını dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?