çok geçmiş olsun nesi var ki canım.. benimkinde de diş problemleri kaç gündür huzursuz mutsuz yavrum ya
onlar hastalanınca hayat daha da zorlaşıyor inşaallah çabuk iyileşir evladın.. uykusuzluk yorgunluk geçerde biz erken yaşlanıcaz galiba ya
bende caşılan ve 2,5 yaşında canavar bir oğlu olan biriyim ee tabiyki oğlumdan küçük birde kocam var bebek gibidir :)
oğluma kayınvalidem bakıyor sabahları eşim bırakıyor akşam ben alıp eve geçiyorum sonra koşturma üstümüzü çıkartıyoruz ve camları açıp mutfaga yemek yapmaya. Yemekler pişerken evi toplama oğlumla ilgilenme yemek yedirme sonra eşim gelir yemek yeriz. sofra bulaşık ..vs..
ve eşim oğluma bakarken bende çamaşır yıka katla ütüle derken saatin kaç olduguna bile bakmıyorum. oğlumu 23.00 gibi yatırıp evi topluyor görünen yerleri silip yataga yatıyorum ama gel yorgunluğu hergün aynı işlerden gerçekten yoruluyoruz şöyle kahvemi alıp tv izlemeyi yada ev kadınları güne gitmeyi öğlen börek , çörek yemeye özeniyorum iç geçiriyorum
Sonra kendi kendime olsun ben böyle mutluyum oğlum, eşim sağlıklı huzurluyuz diyorum koşturmaya devam ediyorum ..
hikayennn o kadar tanidik geldiki...tamamen uymasada buyuk bir bolumu uyuyor...valla nereye kadar yap yap bitmiyorki ev isi camasir bulasik yemek...
ama dedigin gibi mutlu olmak huzurlu saglikli olmak en onemlisi gerisi bos aslinda...her gunune sukurr..
hepimize tanıdık geliyor cünkü çalışan bayanlar hepimiz aynıyız. Yazın kapıda oturan kadınlara özenşir oldum sevmem öyle oturmayı ama ben market poşetleriyle koşturuyorum onlar oturuyor
Allah yardımcın olsun.. İşin zor...
Okulda kadrolu musun yoksa sigortalı mı?
Çocuğu olan herkes devlet memuru değil ki canım ya...
Bu durumda kimsenin işi garanti değil..
Hepimiz özel sektördeyiz..
Bak ben hamileyim şimdi. Bebeğime kim bakacak diye dertleniyorum ama çalışanlar nasıl baktırıyorsa ben de baktırıcam anneme, kayınvalideme, olmadı parasıyla bi tanıdığa..
Zaten 5 yaşına geldi mi ana okuluna veririm sonra da ilk okul zaten..
Bence bu mutluluktan mahrum kalma..
Yaşın kaç?
24 YAŞINDAYIM .EŞİMİN AİLESİ YOK YANİ ANNE BABA VEFAT ETMİŞ AİLEMLE AYNI ŞEHİRDE DEĞİLİZ.KENDİMİ KİMSESİZ HİSSEDİYORUM.ÇOCUĞUM OLURSA HEP EKSİK HİSSEDİCEK KENDİNİ.AMA OLSUN ALLAH NASİP EDERSE HERŞEY OLUR.BEN UMUTLUYUM .BUNLARI YAZMA NEDENİM BENDEN İYİLER KENDİ HALLERİNE ŞÜKRETSİN DİYE.İSYANIM YOK HAMDOLSUN.
evliyim,4 yaşında bir oğlum ve 8 aylık ikiz kızlarım var,çalışıyorum
daha ne anlatayım değilmi yukarıdaki cümlem yeter aslında
sabah ezanla kalkıyorum,eğerki çocuklar uyanmamışsa geceden yıkanmış bulaşıkları yerleştiriyorum yine yıkanmış çamaşırları asıyorum
banyoya giriyorum hergün banyo dakikamı nasıl en aza indirebilirimi düşünüp kendimle yarışıyorum :)
neyse hızlıca giyiniyorum sonra ikizlerin üstlerini değiştirip bir süt veriyorum onlar hooop teyzeye gidiyor(ablam bakıyor kızlarıma)
sonra oğlumu giydiriyorum derkeeeen eşim kapıda hadi geç kaldık diyor
eşim ben oğlum çıkıyoruz bazen asansörde saçlarımı topluyorum ceketimi giyiyorum vs
oğlumu kreşe bırakıp işe gidiyoruz saat 09:00 olmuş akşam 5 te çocuğu alıyoruz eve koşuyoruz,
evde ikizlerde var tabii,çocuklar uyuyana kadar bende eşimde çocuklarla ilgileniyoruz
bu arada acayip fikirler üretebiliyorsunuz bu yoğunlukta
oğlumla ev işlerini oyun haline getiriyp hem iş yapıp hem çocukla oynuyorum
neyse derken saat 22:00 civarlarında çocuklar uyuyor,bende tazmanya canavarı vardı ya hani çizgi film hızlıca döne döne giderdi
aynen öyle evde koşuyorum sadece ortalığı topluyorum sonra zaten gece yarısı olmuş tüm kent uyumuş ee bende uyuyorum
sabah yine aynen devam
en büyük destekçim yardımcım saolsun eşimdir,
bazen bunalıyorum yetiştiremediğim zamanlarda eşim bana gülüyor boşveeeer rahat ol vs der
aslında ağlanacak halimize gülüp eğleniyoruz,
bu zamanlarda geçecek,ben de koşturmadan keyiflice kahve içeceğim evimde birgün inşallah
Ben de 24 yaşındayım..
Olumsuz düşünceler olumsuzu çekiyor. Ne olursa olsun halimize şükür olsun..
Allahım bize bi kapı açar inşallah. Çocuğunun annesi de babası da yanında olacak. Bunlar kendini eksik hissetmemesi için önemli iki şey:)
Yaşın çok büyük değil Allahtan. Ama hangi zamana kadar bekleyeceğini ve bu beklenti sonunda durumunuzun daha iyi olup olmayacağını düşünmen gerek.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben de ev hanimligi zor meslek diyenlere cok kiziyorum. zaten calisan kadinlar da ev hanimlarinin yaptigi isleri yapmak zorunda. ben rahatim yarim gun calisiyorum Allah sabir versin 7-8 e kadar calisip evdede islerini yetistirmeye calisan bayanlara
Sağol canım düşüncelerini paylaştığım için.Haklısın galiba benim de ne büyükanne büyükbaba yoktu sadece annem babam vardı.Bunun farkına şimdi vardım sayende.Olasalar daha iyi olurdu ama ben annem babamla çok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?