bende bu ara işe yorgun gelnlerdenim galiba birazda mevsimden
eşimle iş dolayısıyla ayrı kalıp bütün yükü (çocuk ev çarşı pazar ) sırtıma aldığım oluyor
neyseki şimdilerde yanımda iş bakıyoruz
bencede erkek yardımcı olmalı
oluyormu derseniz zamn zamn
televizyondan bir ayrıla bilse
mesela ben işteyken bi yemek yapıp bana sürpriz yapmasını en güzel hediyeye değişmem ama yapmaz sen gel birlikte yapalım der sonrada mutfaktan tüyer
üüff çalışmak zor lakin ev hanımıda olmak istemezdim
insan vazgeçiyor aslında eşinden birşeyler beklemekten bir müddet sonra eşini sadece seviyorsun ama evliliğe alışıyorsun aslında birde
eşinden beklmemiyorsun bir tatlı söz bir ince düşünce onu olduğu gibi kabulleniyorsun yani fakat psikolojik olarak yoksun olduğun zamanlar desteğe ihtiyacın olduğu zamanlarda insan kendini avutamıyor, bu adam böyle diyemiyor ben diyemiyorum en azından bana cinsellik dışındada sarılmasını istiyorum bazen çokmu şey istediğimi durduk yere bir kez seni seviyorum demesini istiyorum çok değil bir kez, yada iyiki senle evliyim seni kaybetmek istemiyorum demek çokmu zor
ben bu lafları eşime defalarca söylemişken ondan yalvarmama rağmen bir kez duyamamak ne kadar acı...
şuan ağlıyorum işyerimde tutamıyorum kendimi
içimi okumuşsun adeta sanki ben yazmışım gibi bu gibi sorunlarla boğuşan ve boğulan yanlız biz değilmişiz.....
her türlü zorluğuna değer diyorum çünkü inanılmaz tatlı
İşte bunları duydukça çocuk işinden daha bi korkuyorum
Çocuk güzel şey ama biz hem yeniyiz hemde ailelerimiz de uzak , anneme çocuğu bırakmak bile başlı başına bir iş olacak + annemlerden işyerimiz daha uzak oluyo..
Püf
Uyandırmasın daha iyi değil midinlendikten sonra sen kendin kalkarsın uykun bölünmemiş olur
ne güzel en azından zaman zaman yardımcı olabiliyormuş,,beniki ,istese bile yardımcı olamıyor,annesi el bebek gül bebek büyütmüş hiç bişeyden anlamıyor,bi bardak su istesen mutfak darma duman olur o kadar yani....ama dediğin gibi ne kadar şikayet de etsek çalışmak gibisi yok kardeş...
hani derlerya eski tip evlilik aynende eski tip, şöyle avutuyoruz kendimizi dövmesi varmı yok sövmesi varmı yok kadına kıza gidiyomu yok aç bırakıyomu yok e ozaman daha ne istiyosun
sanki başka hiç ihtiyacımız yokmuş gibi, bu zamanda modern görümlü eski tip evlilikler bizimkiler
tak modernliğimiz çalışmamız ki oda belli zaman sonra azap oluyor çünkü çalışmak istediğimiz için değil çalışmak zorunda olduğumuz için çalışıyor olarak hissediyoruz eşler aman ha işten ayrılma diyor neden eve giren para azalacak işte bu insanı iyice çıkmaza sürüklüyor
sanki eşin seni para ve sex makinası olarak görüyormuş gibi hissediyorsun sadece. belki öyle görmiyor fakat bunu dile getirmediği ve hissetmediği için nasıl anlayabilmemiz bekleniyorki...
şimdiki aklım olsa annemin sözünü dinler liseden sonra okumazdım, benim evleneceğim adamda beni çalışmıyor olarak kabul eder öyle alırdı hiç olmazsa, sonra belki yine çalışırdım ama hiç olmazsa mecbur olmadığımı bilerek....
hani derlerya eski tip evlilik aynende eski tip, şöyle avutuyoruz kendimizi dövmesi varmı yok sövmesi varmı yok kadına kıza gidiyomu yok aç bırakıyomu yok e ozaman daha ne istiyosun
sanki başka hiç ihtiyacımız yokmuş gibi, bu zamanda modern görümlü eski tip evlilikler bizimkiler
tak modernliğimiz çalışmamız ki oda belli zaman sonra azap oluyor çünkü çalışmak istediğimiz için değil çalışmak zorunda olduğumuz için çalışıyor olarak hissediyoruz eşler aman ha işten ayrılma diyor neden eve giren para azalacak işte bu insanı iyice çıkmaza sürüklüyor
sanki eşin seni para ve sex makinası olarak görüyormuş gibi hissediyorsun sadece. belki öyle görmiyor fakat bunu dile getirmediği ve hissetmediği için nasıl anlayabilmemiz bekleniyorki...
şimdiki aklım olsa annemin sözünü dinler liseden sonra okumazdım, benim evleneceğim adamda beni çalışmıyor olarak kabul eder öyle alırdı hiç olmazsa, sonra belki yine çalışırdım ama hiç olmazsa mecbur olmadığımı bilerek....
ya sövmeside dövmeside varsa......
bbilim yaşadığın yere bakmak istedim acaba diyerek ve yanılmadım aynı yerde yani aynı şehirde yaşıyoruz ben buralı değilim o nedenle bi çok şey yabancı ve terssen buralımısın ?
varsa da canım bazı çalışan arkadaşlarımz ele güne karşı çekior
evet buralıyım :) fakat sen buralı değilsen dahada zor gelir sana, kötü her yerde kötüdür gerçi yaşadığım doğdum yere kötü demekte istemiyorum gerçi zaten kötüde değil fakat işte gelenek görenek diyelim biz buna böyle görmüşler insanları değiştirmek çok zor
daha benim eşim dışardan en iyi görüneni ki gerçektende iyi biridir, çok iyi niyetlidir fakat işte neticede erkek ve buralı
bir de ya dövmesi sövmesi varsa yazmışsın( üzüldüm umarım yanlış anlamışımdır seni umarım yoktur öyle bişey
ağzına sağlık.. haklısın ele güne karşı çekiyoruz.. erkeği sürekli alttan almak gerekiyor bazen.. yoksa yine kadın kaybediyo.. ayrılsa bi dert ayrılmasa bi dert. iki ucu .... değnek misali.. bence kadınlar ikiye ayrılıyor. şanslı kadınlar ve şanssız kadınlar.. bu şanssız kadınlar genelde hem para kazanıp bi de kazandığı parayla rezil olan tipteki kadınlar. para kazandığı halde erkekten hiç değer görmeyen türe ben şanssız kadın diyorum ne yazıkki
buralı değilim ve ailem benden tam 1200 km uzakta anlıyacağın yanlızım bilirsin erkeğin çekineceği kimse olmayınca bazı davranışları sergilemesi daha rahat oluyo buralı olsam sanırım haddini bildirirlerdi
para kazansın yada kazanmasın değer gören kadınlarda var, daha doğrusu değer kavramıda herkese göre farklı kimi hediyeleri parayı kocasının kendine aldığı arabayı kocam bana değer veriyor olarak görür kimisi kocasının ona sımsıkı sarılmasını
biz en azından ben kendi adıma konuşayım ben ikinci bahsettiğim tipte biriyim bir sarılmasını bile bana değer veriyor olarak görüyorum fakat hatada burda bende neden çünkü sürekli tek ayağının üstünde durdurmak lazım kocaları bu nasıl olsa küçük şeylerlede mutlu oluyor diye adam onu bile yapmıyor oysa doyumsuz sürekli sorun çıkaran biri olsak bak nasılda değer görüyoruz
canım seni anlıyorum,
nerede çalışıyorsun belki burdan yazmaya çekinirsin en azından sektörünü yazabilirsin istersen, çocuk varmıydı senin ne kadarlık evlisin?
paylaşmak istersen tabiki
ben 2007 de evlendim yaşım 32 bir oğlum var 4,5 yaşında
doğumdan sonra yaklaşık bir yıl ücretsiz izne ayrıldım.. ayrılmaz olaydım.. eşim olacak adam eve para bile bırakmıyodu.. alışmışya ne de olsa.. biraz harçlık istesem kalp atışları bile değişiyordu artık o derece vahim ki maddi durumu kazancı çok iyidir eşimin.. ve biliyor işe başlıyıcam ve yine maaşımı alıcam geçici bir süreliğine böyle olduğunu bildiği halde bana kan kusturdu.. özetle diyeceğim şu ki ev hanımlarını o yüzden şanslı görüyorum.. düşünsenize adam kadını para kazanmadığı halde kabul edip evlenmiş ve tüm ihtiyaçlarını karşılıyor .. bu durum bana o kadar uzak geliyorki. diyorum yaa böyle erkeklerde varmış demekki .. haa bide para kazandığımız halde ilgisiz ve sevgisizlikleri. belki küçük bir teşekkür ne bileyim bunlarada hasretim.. offfff çok dolmuşum valla
organizede gıda sektöründe diyelim 5 yıllık evliyim ve henüz 4 yaşına girmiş bi kızım var yaşımda 29
:))) hiç güleceğim yoktu tek ayağının üstünde :)) doğru aslında parayı kazan ver naptın nereye verdin die sormaya haddin olmasın ufacık bi ihtiyacında dilenci kesil saç baş hak getire zaten .............
:))) hiç güleceğim yoktu tek ayağının üstünde :)) doğru aslında parayı kazan ver naptın nereye verdin die sormaya haddin olmasın ufacık bi ihtiyacında dilenci kesil saç baş hak getire zaten .............
doğumdan sonra yaklaşık bir yıl ücretsiz izne ayrıldım.. ayrılmaz olaydım.. eşim olacak adam eve para bile bırakmıyodu.. alışmışya ne de olsa.. biraz harçlık istesem kalp atışları bile değişiyordu artık o derece vahim ki maddi durumu kazancı çok iyidir eşimin.. ve biliyor işe başlıyıcam ve yine maaşımı alıcam geçici bir süreliğine böyle olduğunu bildiği halde bana kan kusturdu.. özetle diyeceğim şu ki ev hanımlarını o yüzden şanslı görüyorum.. düşünsenize adam kadını para kazanmadığı halde kabul edip evlenmiş ve tüm ihtiyaçlarını karşılıyor .. bu durum bana o kadar uzak geliyorki. diyorum yaa böyle erkeklerde varmış demekki .. haa bide para kazandığımız halde ilgisiz ve sevgisizlikleri. belki küçük bir teşekkür ne bileyim bunlarada hasretim.. offfff çok dolmuşum valla
organizede gıda sektöründe diyelim 5 yıllık evliyim ve henüz 4 yaşına girmiş bi kızım var yaşımda 29
aynen canım deveye diken adamada .. işte o yarar kötü olcanki el üstünde tutulcan tabiri caizse adam "damda deli var" dicek
off ya aşağı yukarı aynı dertler biraz şekilleri farklı fakat asıl nokta aynı,
şanslı olsak anamız bizi erkek doğrurdu zati...
işten eve gelir yan gelir yatardık kumanda elimizde, eşimiz çayımızı yemeğimizi önümüze koyardı, sonra mutfağı toplar çocukla ilgilenirdi, bizde arada gel oğlum tepeme çık der sonra vurdurulu kırdılı oyun açar pcde sözde çocukla ilgilenirdik. uyku saati geldiğinde eşim yatırırdı oğlumu zaten gecede o kalkardı ben hala elimde kumanda yada dur canım sıkıldı birazda pcde oyun oynayayım
neyse sıkıldım artık, uykumda geldi dur oturma odasında kestireyim biraz nasıl olsa hanım beni kaldırır yatağa gel der sonrada ben yatakta hoşnut olurum ohh ne ala memleket.
hafta sonu c.tesi akşama kadar çalışıyorum nasıl olsa çalışmasamda arkadaşlarla görüşürüm yada babamın dükkanına giderim evde ne işim var hanımda evde temizlik yapsın işte o günde çalışıyo ama olsun öğleden sonra evde zaten bende yarın azcık işin ucundan tutmuş gibi yaparım zaten, pazarda annemlere gideriz zaten gitmesek olurmu ben annemi bi hafta görmüyorum arada hanım ütüyüde yapar işte ohh bitti gitti hayat kolay be yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?