- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
işte konunun özeti budur aynı şeyleri düşünüyorum.. Sömürge toplumunda yaşıyoruz ve kadınlar olarak sömürülmeye çok müsaitiz (yanlış anlaşılmasın duygusal olduğumuz için). Bende aynı hayalin peşindeyim. Bir daha asla gidip o saçma sapan iş görüşmelrine girmek evlisin(şimdi birde çocuğum var) diye olumsuz cevaplar almak, kendime güvenimi yitirmek en sonunda istediğimden eğitimimden hayalimden vazgeçip ne olursa olsun diye saçma sapan bir işe girmek,sadece az da olsa para kazanmak için canıma tak dediği için hiç istemediğim, sevmediğim bir işi yapmak, uzayan mesailer, sosyal hayatın 0 a düşmesi bir yana, evine ailene en önemlisi çocuğuna zaman ayıramamak kabusa dönüşen bir hayat..
Off offf bunları düşününce,otur evinde diyorum çocuğun seninle mutlu.. şimdi kendi işime yapabilecek cesaret ve zamanı belirlemeye çalışıyorum..en güzeli bu..
Bence eğer çalışacaksan.. özgür çalışakcaksın az kazanacaksın ama kuralları sen belirleyeceksin. Yada öğretmen olucaksın veya memur en temizinden gecen gündüzün belli olucak entrika az olacak iş hayatında kimse senden büyük başarılar beklmeyecek.. Huzurla yapacaksın işini..
Problem kesinlikle sende canım..
önceki mesajında üzeri kapalı söylediklerini bu mesajında sert br uslup ile sorulmuş soru cümlesine çevirmişsin..
Bu kadıncağız nerden bilecekti ? Hangimiz geleceğ görebiliyoruz ki hele birde daha önce anne olmamış birisi çocuk büyütmenin nasıl birşey olduğunu nerden nasıl bilecek. Hakikaten bazen sadece yorum yazmak için yazıyorsunuz..pesss doğrusu pesss.
Hazır değilseniz neden çocuk yaptınız nasıl bir sorudur yaww..?
Neye nasıl hazırlanıcaktı ki anlamadım? Sizin bir çocuk nasıl büyüyor bu konuda bir fikriniz varmı? Daha doğrusu sizin nasıl bir beyniniz var ki böyle bir mantık böyle bir bakış açısı böyle fikirler üretiyor..
şimdi sizden ricam çalışan bir bayanın evlilik ve çocuk konusunda ki yapması gereken psikolojik hazırlıklar nelerdir bunları bize açıklayabilirmisiniz hadi biz hazırlıksız yaptık çocukalrı da bari bizden sonrakiler faydalansın bilgilerinizden..
Bakanlıkta çalışan ablanız çok doğru bir tespit yapmış ama bunu her erkek yemez.. Sizinki yemiş helal olsun benim eşim birde yetişmeyen işlerin benden hesabını sorar.. Amatabi hata bende değil mi? Evlenmeden önce ön hazırlık yapmam gerekiyordu sizin gibi.. Yoksa maazallah bu durumdan dert yanmaya bile hakıkım olmaz.. Niye çünkü evlenmeye hazır olmadan evlenmiş olurdum ben nedenlede başıma ne gelirse kabul etmem gerekirdi.. Hayy allahımyaa kafayı tozutacam ben burdaki yorumlardan..
ya evli olmayan hele ki bebeği olmayan kişiler yorum bile yapmaya çekinmeli ki bi de bilmiş bilmiş gelip
karşımıza yok hazır değildiniz de bilmemneydi de
daha benim konumu tam okumadan bi sürü laf ebeliği
bırak arkadaşım boşver gereksiz ve boş laflara üzülmeye değmez
editörlere nasıl ulaşılır konu nasıl yer değiştirilir yardımcı olursanız sevinirim yav
benim bi çocuğum var ben iki çoçuğu olanlara yorum yapmaya çekiniyorum burda maşallah sevgilisi
olan bile yorum yapıor yap yap da iki dakka düşün de yap
nese yaa boşver