- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Sabahtan aksama kadar duraksiz ilgilenmesi gerekmiyor zaten. İş yaparken bile cocugu da yaninda tutup eline biseyler verip sohbet ede ede işini yapanlar var. Biraz ilgilenmek istemekle alakali. İlgilenmek istemiyorsa evde olmasinin da bir onemi kalmaz elbet.
Ben eksiklik yasadigimi dusundugum icin boyle dusunuyorum.
Eskiden kres yoktu fakat senin durumun için demiyorum ama genel olarak zaten cocuklar ile ilgelinilmiyordu. Cocuklar sokakta olurdu, anneler evde is yapardi. Temizlik, yemek. Cocuga dogru düzgünde bakilmazdi ne yapip ne ediyor diye. Simdi öyle birsey yok, cocuklar ya disarda oynamiyor yada zaten disarda tek birakilmaz, emniyetli degil.
Evde biraksan, her ise cocugu dahil edemezsin. Cocuktur, döker saçar. Ki baska cocuklar ile aktivite yapmak dururken, evde ev isine niye dahil olsun? Ilk yorumunu okumadim fakat hersey sadece kendi yasadigimiz seylerden ibaret degil. Senin cocuklugun süper geçmistir, babaannen sabirlidir, cocuk ruhundan anlayan biridir,.. ancak bu herkes için geçerli degil. Bu konuda mesela babaanne bakmiyor, görümcede istemiyor. E ne olacak bu cocuk? Babada isini birakmak istemiyor.
Niye sadece konu sahibi bu cocugu düsünmek zorunda? Bir anneye niye çalismak istedigi için suçluluk duygusu yasatiliyor?