aynen canim, millet gun gun geziyor...gozumuz yok Allah arttirsin vallahi...birde calisiyoruz diye kiskanan tipler var...aahh ah bilselerki bizler degilde kendileri kiskanilacak yerdeler
hayır işten çıkmadım. Eskiden başka bir işte çalışıyordum. Sonra yüksek lisans yapıp alanımı değiştirdim. Okulum bitince de evlendim. Benim pişmanlık durumum söz konusu değil aksine evlenince evime düzenime alışmak hoşuma gitti ama beni her görenin ilk lafı evde oturuyorsun yemek mi yapıyorsun deyip gülmek.
dalga gecmekten ziyade kucuk gormek diyebiliriz aslinda...ya da karsidaki ev haniminin kendini kucuk hissetmesini saglamak...
kaldiki ahh calisan kendi ayaklari uzerinde duran kadin sana sesleniyorum...aksama kadar disarda yirtin, eve gel birde evinde yirtin...kocana bebene hasret kal haftanin 5-6 gunu..sonrada hava at...
calismayida kotulemeyeyimde simdi...boyle kendini bilmezler icin soyluyorum bunlari...
Merhaba,
Uzun süredir işsizim. İnsanlar arkamdan ev hanımı oldu hahaha deyip dalga geçip gülüyorlar. Çok üzülüyorum, sinirlerim bozuluyor. Çalışmıyor olmak, ev hanımı olmak dalga geçilecek bir şey mi?
Merhaba,
Uzun süredir işsizim. İnsanlar arkamdan ev hanımı oldu hahaha deyip dalga geçip gülüyorlar. Çok üzülüyorum, sinirlerim bozuluyor. Çalışmıyor olmak, ev hanımı olmak dalga geçilecek bir şey mi?
Maddi durumdan çok kötü durumda değiliz ama nişanlım tek başına çalışırsa evlenince darlık yaşamayalım istiyorum. Borçlarımızı kapatıp en azından belli bir miktar birikim yapana kadar çalışmak niyetindeyim. Malum Allah verirse ileride çocuk falan. Ha çalışmasamda aç kalmayız. Ama kayınvalidem olacak şahıs nişanlıma ''Sen çalışırsın ömrün boyunca salak gibi buna bakarsın'' demiş nişanlıma. Halbuki kendi ev hanımı. Bunu duyunca çok gücendim. Evlenince sanki nişanlıma yük olacakmışım gibi geliyor. Öyle çok konuşuyorlarki bu konu hakkında kendimi şimdiden sığıntı gibi hissediyorum. Kesinlikle çalışmak istiyorum. Kendimi daha güçlü ve rahat hissedeceğim.İnşallah maddi darlık sebebiyle değildir iş bulamamanıza ağlamanız.
Eğer maddi bir probleminiz yok ise kesinlikle bunun için üzülmeye değmeyeceğini bilin.
Kendinize güzel hafta planlayın sevdiğiniz, ilginizi çeken şeyler için.
Sevdiklerinize, kendinize zaman ayırın.
Ben çalışmıyorken harika vakit geçiriyordum. Üstelik televizyon, kadın günü gibi aktiviteler olmadan.
Yapacak bir dolu planım oluyordu.
Bu döneminizi ağlayarak değil çok mutlu geçirmelisiniz bence.
Çalışan bir kadınım. Evde oturan kadınlar sultan gibidir gözümde. Nesiyle dalga geçmiş anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?