oyle diyenler seni kiskaniyor olmasin
hangi kadin istemez ogleye kadar yatsin uykusunu alsin, keyfine gore cocuguna baksin, keyfi istedigi vakit kalkip yemegini yapsin..
bence her kadin ister, istemiyorum diyende yalan soyler bence
calismak guzel birsey tabii, ama haftanin 5-6 gunu calismak degil...2-3 gun calismak super olurdu...hobi gibi yani..
evde durdugu zaman insanin genelde dunyasi cok kuculuyor..iste belli seyleri yapiyorsun surekli...gerci calisincada oyle, hersey sonucta bi rutine donuyor, monoton bir hal aliyor... ama evdeykende hayati renklendirmek insanin kendi elinde...
hem ayrica evde olmak seni mutlu ediyorsa kime ne??? calismanin avantajlarindan biri tabiiki para kazanmak, diger bir yani ise ev ortamindan az uzaklasmak...bu insanin evi ozlemesini sagliyor...vs vs...
ama su da varki en saglikli bireyler annesi evde olan cocuklardir diye dusunuyorum, kimse kusura bakmasin uzerinede alinmasin. (ilgilenmeyen anne o sekildede ilgilenmez gerci ama...)
neden? cunku cocuguna istedigi gibi vakit ayiriyor, kisiligi otururken ona destek oluyor her turlu ve annelik gorevini elinden geldigince iyi yapiyor...calisan kadin..yarim anne gibi birsey bana gore...ne oraya yetiyorsun ne buraya...arada savrulup gidiyorsun...yipraniyorsun...bende calisan bir anneyim, cok sukur halimize genede...
sikayet etmek kendimden cok bebegim icin oluyor genelde...tum gun ayri kaliyorum yavrumdan, aksam eve gidiyor ancak 1-2 kez karnini doyuruyorum vs vs derken hoop uyku vakti...sabah gene saat 7,30 gibi cikiyorum evden ve her gun digerinin aynisi..kisaca bir kac saate evladima olan hasretimi sigdirmaya calisiyorum. simdi daha kucuk bunu belki cok fazla anlamiyor, ama ilerdede boyle calismak zorunda olursam...yani cocukluk ve ergenlik donemlerinde vs...iste o zamanlari dusunmek bile istemiyorum. cunku ona yetememekten cok korkuyorum.
Şu ifadenize katılıyorum.
Çalışmak insani bir hak ama şuan ki çalışma düzeni özel sektör için söylüyorum insani mi?
İş hayatının yıpratmadığı kişi göremedim henüz özel sektörde.
Velhasıl haftanın 5-6 günü akşam 7'de eve gelen bir bayan aklından geçiriyordur.
" ah bir kaç gün az çalışmak için neler vermezdim." diye.
Benzer durum bende de mevcut. Benle dalga geçmiyorlar ama işsizliğim herkese batıyor. Bazen benimde çok zoruma gidiyor. Ağladığım bile oldu. Oysaki cv vermediğim yer kalmadı diyebilirim.Merhaba,
Uzun süredir işsizim. İnsanlar arkamdan ev hanımı oldu hahaha deyip dalga geçip gülüyorlar. Çok üzülüyorum, sinirlerim bozuluyor. Çalışmıyor olmak, ev hanımı olmak dalga geçilecek bir şey mi?
Benzer durum bende de mevcut. Benle dalga geçmiyorlar ama işsizliğim herkese batıyor. Bazen benimde çok zoruma gidiyor. Ağladığım bile oldu. Oysaki cv vermediğim yer kalmadı diyebilirim.
O kadar okudun da ne oldu evde oturuyorsun deyip gülmeleri sinirime dokunuyor. Ne annem babam bir şey diyor ne de eşim. Ama başta kayınvalidem olmak üzere eşimin iş arkadaşları, benim eski arkadaşlarım hepsi laf söylüyor.
Merhaba,
Uzun süredir işsizim. İnsanlar arkamdan ev hanımı oldu hahaha deyip dalga geçip gülüyorlar. Çok üzülüyorum, sinirlerim bozuluyor. Çalışmıyor olmak, ev hanımı olmak dalga geçilecek bir şey mi?
hayır işten çıkmadım. Eskiden başka bir işte çalışıyordum. Sonra yüksek lisans yapıp alanımı değiştirdim. Okulum bitince de evlendim. Benim pişmanlık durumum söz konusu değil aksine evlenince evime düzenime alışmak hoşuma gitti ama beni her görenin ilk lafı evde oturuyorsun yemek mi yapıyorsun deyip gülmek.
inanın ben sizin yerinizde olsam onları hiç dinlemez evimde rahat rahat otururdum. ben çalışıyorum ama inanın imkanım olsa çalışmamaktan yanayım. özellikle özel şirketlerde çalışmak inanın çok zor,çalışma saatlerinde tutun da yaptığınız işlerin görülmemesi hep daha fazlası istenmesi,artan sorumluluklar bu örnekler uzayıp gidiyor. her arkadasımın fikri farklıdır ama evde yemek yapmak,evde sakince kahve içip uzanmak daha hoş geliyor bana o yüzden üzmeyin tatlı canınızı kulak arkasına atın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?