Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Ay ne güzel yaa keşke ben de anne olsam da o yüzden sıkılaşmaya çalışıyor olsam :) Bekarım şimdilik :) Vaktim baktığında çok bol gibi görünüyor ama ben yetişemiyorum Sen de imkanlar dahilinde yapıp inceleceksin :) Yalnız callanetics kilo verdirmiyor pek. Fazlalığını atman için cardio yapman lazım ek olarak. Tabi yapabildiğin kadar. 10 dk bile yapsan bir şeydir :)

Bugün ben de esneyemedim :) Vaktim yok diye sabah kalkınca yaptım. Nasıl kütük gibiydim anlatamam

sen mı ben mı yaaa:)) benım halım daha komıktı. bıde 11bucuk gıbı kalkınca ınsan oyle oluyo:) uyumaktan sısmısım

inşallah canım rabbim sanada nasib eder çok güzel bir duygu benim ilk bebeğim.bir ay sonra çalışmaya başlayacağım öğrencilerimin karşısına incecik çıkmak istiyorum bugün 12. yaptım eski kıyafetlerimin içine girerim inş yoksa birsürü giysi almam lazım,cardio hiç yapmadım bi deneyim ama çok tembelimdir onu yapacam diye callanetics bırakırım diye korkuyorum ne güzel üşenmeden hepsini yapıyorsunuz

sen mı ben mı yaaa:)) benım halım daha komıktı. bıde 11bucuk gıbı kalkınca ınsan oyle oluyo:) uyumaktan sısmısım

Aynen Günün yarısını uyuyarak geçirmişim o halimle callanetics hiç olmadı. Sözde tibet yapıyorum uyku yetsin diye. 12 buçuktu kalktığımda

Amin canım Bebişten vakit bulup düzenli yaparsan 1 ayda çok yol kat edebilirsin. Cardio zorlayacaksa cardio callanetics var 1 saat onu yap. O yeter sana zaten :) 1 saat uzun gelirse 2 bölümü var birini sabah yaparsın diğerini akşam. Nasıl uygunsa ayarla kendine göre
Ben spor yapmayı çok seviyorum ama callaneticsi başka bir sevdim ondan galiba bu istikrar :) Daha önce çok şey denedim ama hep bıraktım. En fazla 7 ay pilates yaptım. Sonra onu da bıraktım :) Ama callaneticsi rutine oturttum artık. Bırakmayı düşünmüyorum. İstesem de bırakamam zaten hayatımın bir parçası oldu Hele o etkilerini gördükten sonra

canım o kiloyu dert etme,bebeğini emzirdiğin için kolaylıkla verebilirsin kiloları.bu arada sayfa 6 da buseanın paylaştığı tablo ve linkler var ,orada 10 dakikalık cardio hareketleri de var,çok fazla zamanını almıyor hareketler kısa olduğu için,faydasını görürsün canım

canım baktım süper callana falan ama normalini yapmaya karar verdim bunu alışkanlık haline getiriyim sonra diğerlerine geçerim inş,bugün ara verdim kaç gündür spordan yorgun düşüp evimi temizleyemiyordum bugün temizlik günüm :) bizim kapıcıda beni görünce heveslendi onada göstereceğim hareketleri çok zayıfladığımı söyledi bende hiç kilo vermedim spor yapıyorum dedim

teşekkür ederim canım inş veririm zayıflayım diye fazla fazla emziriyorum tosuncuk oldu oğlum bi bakıyım hemen 6. sayfaya

slm kızlar benim derdim göğüsler 5 gün oldu calla başlayalı uzun zamandan beri call yapan arkadaşlara sorayım göğüsleri küçültüyomu kilo alıp vermekten deforme oldular toparlasada kafi diyorum ama biraz küçülseler fena olmayacak

Aramıza hoşgeldin Deryacım.evet göğüs kısmını baya toparlıyo.deformasyon yoktu bende ama callan yapınca dikleşme oldu mesela.çoğu arkadaşımız küçülmeden de söz ediyor.

Kısaca şunu söylemek isterim ki callanetics kimin ne sıkıntısı varsa gideriyor.her derde deva desek yeri

Taze anne pumacan aramıza hoşgeldin Allah spor yapacak vakti nasip etsin ki faydasını gör callanın.tosuncuğunu da burdan öperiz

4/ 10 bıttı bugun. bugun esnemede bıle zorlandım ya ,, sonuna dogru acıldım . vazgecmemem lazım
Tebrik ederim lamar vazgeçmek yok vazgeçtiğini hissettiğinde değişim fotolarına bak çok işe yarıyo

6. gun. belımın yanları ınceldı sankı garıp bı bıcımde one dogru oyuntu olusturdu sankı. (tarıfım de pek sacma oldu sankı

Kızlar en son ölçülerimle geleceğim demiştim ama mezura kayıp, bulamadım. En yakın boşluğumda gidip alacağım.
Bir de daha önce tartımın bozuk olduğunu bu yüzden kilo verip vermediğimi bilmediğimi söylemiştim. Bugün yeni tartı aldım.
50 ile 51 arasında gidip geliyor. 3 kilo falan vermişim. Ama bu 3 kiloyu son 1 ayda verdiğime eminim. İştahım inanılmaz düştü. Yemek yiyemiyorum. Önceden açlığa hiç dayanamazdım şimdi midemden gelen gurultular olağan geliyor.

merhaba ben CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR : 10 saatte 10 yaş gençleş programı callaneticsin ilk programı olrak kabul ediliyor.57 dklık bir egzersiz. denilen videoyu indirdim. şimdi anlamadığım ilk başta bu hareketlerimi yapıcam ilk başta derken ilk haftamı ilk aymı nekadar zaman yapıcam. yada ilk 57 dk. bunu yapıp sonra başka hareketlerimi gecicem nasıl olucak. bende yeni başlıycam inşallah kısa zamanda faydasını görürüm birde göğüs kısmında toparlanmalarınız oldumu gözle görülür bir fark varmı acaba kalça yukarı doğru kalkıyor diyolar bu gerçekmi acaba.

merhaba ben CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR : 10 saatte 10 yaş gençleş programı callaneticsin ilk programı olrak kabul ediliyor.57 dklık bir egzersiz. denilen videoyu indirdim. şimdi anlamadığım ilk başta bu hareketlerimi yapıcam ilk başta derken ilk haftamı ilk aymı nekadar zaman yapıcam. yada ilk 57 dk. bunu yapıp sonra başka hareketlerimi gecicem nasıl olucak. bende yeni başlıycam inşallah kısa zamanda faydasını görürüm birde göğüs kısmında toparlanmalarınız oldumu gözle görülür bir fark varmı acaba kalça yukarı doğru kalkıyor diyolar bu gerçekmi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…