Canım aşırı sıkkın, öylece yazmak geliyor içimden , bunalımdayım belki de , ya da yapmak istediklerimi yapamayaşımın nedeni bu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zorunlu yerinde olsam önce bu evlilik işinden dönerim, sonra sıkı bir plan yapar borcumu yapılandırır gerekirse o borcu kapatana kadar kuru ekmek yerim.
bahsettiğin paralar senin boyunu aşan paralar ailen yardım edemez mi?

Babasına bile kredi çektirmişti ya 100 bin TL yanlış hatırlamıyorsam.

Ya yapma şunu işte yapma 🤣🤣 çok kalem kalem yazdı o zaman 50 binmiydi neydi borcu hey yavrum hey
üzülüyorum ben bu kıza ya. acıyorum daha doğrusu valla. bi köyden çıkmış dediğine göre sefaletin içinden sonra b.ka batmış ne oldum delisi olup kullanıla kullanıla. şimdi de freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor. dinlemicek biliyorum ama belki diyorum. ben 100 bin borçla tanımıştım onu😏

Kaynana bu borçtan ve borcun içeriğinden haberdar mı çok merak ediyorum yaa
Daha önemli yavrum reyiz bu borçların önceki yüzünden olduğundan haberdar mı? Konu sahibi ne kadar anormalse kadar karşı taraf da o kadar anormal zaten. Biliyorlar dese de şaşırmam, bilmiyorlar dese de

Daha önemli yavrum reyiz bu borçların önceki yüzünden olduğundan haberdar mı? Konu sahibi ne kadar anormalse kadar karşı taraf da o kadar anormal zaten. Biliyorlar dese de şaşırmam, bilmiyorlar dese de
Yavrum reyiz ahsjakdkald
O kesin biliyor bence,hallederiz diyordur. Zaten gurur onur yok adamda bana kalırsa.Amaaaa ya kaynana?
Düşünsene eylülcüğüm,kadın bilse gelin adayı eski sevgilisiyle sevişmek için para gömdü,kimbilir ne düşünür.

Bu 100bin eski sevgiliniz yüzünden değil mi? market ve güzellik derken?????
Adamın gönlünü hoş tutsun diye eve alışveriş pastalar yemekler, güzellik dediği de pentiden tanga giymese miydi bu kız o işlevsiz herife de 😂

Kimse zorla seni düğün tarihi almaya mecbur edemez sen kendinde istiyorsun anladığım kadarıyla.Evleneceginn insanın bir işi varmı yoksa eğer düğünden sonra kayınvaliden ve eşin muhtemelen birlikde yaşayalım borclariniz bitene kadar diyecek ve sen busefer 600 bin borcum var eve ben bakıyorum die konu açacaksın hatta nasıl oldu anlamadım hemen hamile kaldım diye ekleyeceksin.Bir insanın kendine yaptığını butun dünya bir araya gelse yapamazmis.Yaşın küçük değil mesleğin var bazı şeylere kendin dur demeyi bilmiyorsan eğer kendin söyler kendin dinlersin hayatında değişen tek şey borç miktarı olur.

üzülüyorum ben bu kıza ya. acıyorum daha doğrusu valla. bi köyden çıkmış dediğine göre sefaletin içinden sonra b.ka batmış ne oldum delisi olup kullanıla kullanıla. şimdi de freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor. dinlemicek biliyorum ama belki diyorum. ben 100 bin borçla tanımıştım onu😏
Ben acıyamıyorum bile artık nebilim göründüğü durum çok kötü Allah göstermesin

Ben acıyamıyorum bile artık nebilim göründüğü durum çok kötü Allah göstermesin

Herkes sınırını çizgisini bilmeli ne oldum delisi olmamalı hemde erkek delisi olmamalı. Ben arkadaşlara katılıyorum işin sonunda bipolar çıkacak gibi bu zorunlu para bulup psikologa giderse manik dönem de deli gibi aranıyor mesela bı sürü bağımlılığı var bunun daha depresyon dönemi var.

Evet bana kızacagınızı, dalga geçecegınızı bilsem de yine de yazacağım… hayatta 27 yaşına gelmiş ama hiç bir şey başaramayan insan gibi hissediyorum kendimi. Ben üç sene önce çok düşük puanlar ile bi yere yerleştim. Ancak asıl felaketim böyle başladı. Başta bu kadar borcum yoktu . Kredi çekmeyi öğrenince sürekli kredi çekerek ve harcayarak kıyafete giyime markete kendimi bir çıkmazda buldum :KK43: birde bilirsiniz ki önceden bir erkek arkadaşım vardı ona paralar döküyordum . Sonra bi baktım da 100 bin tl borcum olmuş . İnanın bilmiyorum o paralar nasıl gitti . Sadece markete ve güzelliğe giyime tam iki yılda 100 bin tl gitmişti , sonra ben ilk erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hayatıma çok güzel bir erkek girdi beni mutlu eden bana değer veren onunla 7 ay sonra nişanlandık onun ve ailesinin ısrarı ile borcum var dememe rağmen düğün tarihi de alındı :KK43: ve bir buçuk ay sonra düğünüm var , ve ben bu süreçte başka bi ile geldim yani evlenecegım eve (kayınvalidemin hemen karşısı ) o ev de iki katlı dubleks ama çok büyük bi ev ;( eksikleri çok fazla .. tamam hadi bunlar da hallolur evet ama köyden bi çocuk var okumadı evini yaptı arabası var , şimdi evleniyor ve kızın hiç ev derdi olmayacak biz ise evimiz yok arabamız yok her şeye sıfırdan başlayacağız ve benim 300 bin borcum var ;( nasıl olucak ben bu depresyondan nasıl çıkacağım bilmiyorum, hayata tutunamaya çalışıyorum ama benim kendime masrafım çok çünkü tuylerimden nefret ediyorum her yerim de tüy var ;( bunlara harcarken çok üzülüyorum ama maalesef çok tüyluyum;( öyle yazmak istedim , hayat beni çok yoruyor , para kazanmak için ev temizliğine gitsem olur mu acaba
Ayrıntılı yazmanıza gerek yok sanırım burda herkes sizi tanıyor. Her şey bir yana umarım bir çözüm yolu bulursunuz. Şu an yapacağınız tek şey borçlarınıza odaklanmak başka bir şey yapmayın lütfen.

hayata tutunamaya çalışıyorum ama benim kendime masrafım çok çünkü tuylerimden nefret ediyorum her yerim de tüy var ;( bunlara harcarken çok üzülüyorum ama maalesef çok tüyluyum;(
Şu kısma güldüm Allah affetsin. :KK53:

Çok düşük puanlarla bir yere nasıl yerleşiliyor kafayı yiycem ben yüksek puanlarla nasıl memur olamadım aghhhhh!

Üç sene evvel çektiğin krediyi kenara Altın maltın bozup bankadan dolar gram alıp kenara atsaydın şimdi çok komik taksitleri öderken kenarda iyi birikmişin olurdu.Hatta eğer üç sene önce 125 bin civarına orta halli bi araç alsaydın şu an onu iyi paraya okuturdun.

parasını pavyonda yiyen duydum da, onlar dert tasa anlatıp rahatlıyormuş galiba. tüyle kılla batanı ilk defa duyuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X