Canım çok yandı şu 5 ayda

Genede tövbe etmek için yaşamaya değer Allah'ım Önce Ümmeti muhammede dertlilerine deva hastalarına şifasını versin sonra benim derdime derman versin inşallah hakkıyla dik başla geçerim bu imtihanı ama hastalık kalır bende yada kalmaz Allah bilir Gece gece bunları anlattım beni dinlediniz mideniz bulandı kımınız üzüldü kiminiz sinirlendi Haklarınızı helal edin

Siz lavabo için kalktıgınızda kapı aralıgından mı goruyorsunuz?

Gece kalktığımda sadece uyarı alıyorum ama sabah uyandığımda bazen oğlu anasına arkadan sarılıyor bacanı üstüne atıyor bazen anası sarılıyor bu inanları hafızamdan silmek hiç kolay olmucak hiç silemicem galiba

Yok artik yaaa... Kk da daha farkli ne gorebilirim ki derken bu citayi baya bir yukseltti. Ne bicim insan bunlar.

Rahatsız olduklarindan dolayidir heralde m . Ya bisi daha sorcam size karsi su çocuk icin gelip iliski kurdgu esnalarda nasıldı?

Rahatsız olduklarindan dolayidir heralde m . Ya bisi daha sorcam size karsi su çocuk icin gelip iliski kurdgu esnalarda nasıldı?

Ya nasıl olucak afedersiniz son zamanlarda ..... becerir gibi yap hop uç annenin yanına ....gibi hissediyordum kendimi bazen geldiğinde istemiyordum çık odamdan diyordum ilk zamanlar annesinden gizli sarılır nasıl özlemişim derdi ama şimdi yok Anası versin ona çocuk tövbe tövbe yarabbim günaha sokuyorlar insanı

Offf . Cnm inss bundan snra cok mutlu olursun

Annem kadına diyor utanmıyormusun ayıp günah Allah katında yeriniz yok sizin kadın daha diyormuş ki acıklayabilirim yüz yüze gelelim bi ya bi yürü git işine dedi annem birde kayınvalide bana diyo bak oğlumu sana vermedim iyi sabretmişim ya Alsın şimdi oğlunu mışıl mışıl uyusun benden uzan Allahada yakın olmasın şeytan yakışıyor onların yanına

Evet onlari okudum. Kvaliden siz ne sacmaliyrsun diyce yere aciklama yapayim dio acaba aciklama.nasi vi aciklama olacak cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…