Tekrar Doğum yap bu defa kullan içinde kalmasın.
ne alakası var canım öyle şey olur mu :)kesinlikle. ama oyle bir psikolojideyim ki ilk çocuğuma haksızlık olacak ilk çocuğa az baktım. ikinciyle çok zaman geçircem haksızlık olur mu diye düşünüyorum.
arkadaşlar ben nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum. düşündükçe kafamı yicem. doğum yapalı 6 sene oluyor. bi süre rapor izin sonrada 4 ay ücretsiz izin kullandım işe başladım. süt izni kullanmamışım. ben yok sanıyordum.bebeğim 1 yaşındayken işe başladım.haklarım bitti sanıyordum.kimse de bana bişey demedi. bi iş arkadaşım süt iznin varmı dedi bende 1 yaşında yok galiba dedim. o kadar. kimse uyarmadı beni. izinlerim yanmış.halbuki o kadar ihtiyacım vardı ki o izinlere.nasıl böyle bi yanlış yaptım araştırdım ama nasıl yanıldım.göremedim.şoktayım. vicdan azabından ölebilirim.
bu aptallığımın farkına az önce vardım
ne alakası var canım öyle şey olur mu :)
ama kimsenin uyarmasına gerek yok siz açıp yönetmelikleri okumalıydınız
çocuk yardımı alıyo musunuz? onu da almıyorum demeyin :)
6 yıl önce yoktu zaten merak etmearkadaşlar ben nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum. düşündükçe kafamı yicem. doğum yapalı 6 sene oluyor. bi süre rapor izin sonrada 4 ay ücretsiz izin kullandım işe başladım. süt izni kullanmamışım. ben yok sanıyordum.bebeğim 1 yaşındayken işe başladım.haklarım bitti sanıyordum.kimse de bana bişey demedi. bi iş arkadaşım süt iznin varmı dedi bende 1 yaşında yok galiba dedim. o kadar. kimse uyarmadı beni. izinlerim yanmış.halbuki o kadar ihtiyacım vardı ki o izinlere.nasıl böyle bi yanlış yaptım araştırdım ama nasıl yanıldım.göremedim.şoktayım. vicdan azabından ölebilirim.
bu aptallığımın farkına az önce vardım
Iyi de yanlisiniz var , cocuk 1 yasinda ise basladiysaniz zaten sut izniniz yok ki bir yasina kadar sut izniniz oluyor
Raporluyken ve ucretsiz izinde sut izni hakkiniz bulunmuyor
6 yıl önce yoktu zaten merak etme
Bu Yen'i kanunlarla çıktı
Önceden Bebek 1 yaşına kadar süt izni vardı, şimdi Doğum izni bittikten sonra 1 yıl olmuş
İyi de geçmiş gitmiş ahlanıp vahlanmanın lüzumu yok şuan
Yok Eminim, benim 4 yaşında oğlum var, 1 yaşında bitti süt iznim,gerçektenmi. inşallah böyledir. yoksa aşırı üzülücem.
bebeğin 1 yaşına gelene kadar yanında kalmışsın daha bu neyin derdi? süt izni dediğin günlük 1,5 saatlik bir mevzu bu takılacak bir durum değil.
ben ve burdaki pek çok kadın 3,5-4 aylıkken bebeğini bırakıp işe başlamak zorunda kaldı.
elindeki ile mutlu olmayı öğrenmelisin. manasız germe kendini derim..
Yok Eminim, benim 4 yaşında oğlum var, 1 yaşında bitti süt iznim,
Şimdi bebeğim 7 aylık, Doğum iznim Aralık'ta bitti, 2017 Aralık sonuna kadar süt izni kullanacağım, yani bebeğim 1 yaşını 3 ay kadar geçmiş olacak
ben süt iznini de biliyordum haklarımı da biliyordum zira mesleğim bu
süt izni de kullanamadım işte süt sağdım sadece
ücretli izin olan 3,5 ay iznimi kullandım diye de başıma gelemeyen işitmediğim laf kalmadı
sıkmayın canınızı olmuş bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?