6 yıl önceki 657 den bahsediyorsun galiba :)bende böyle sanıyodum ama burda bi arkadaş çocuğu bi yaşını geçti. hala kullanıyor. 3 ay daha kullanacakmış. ona öyle söylemişler.
Eee o zaman bu da haksizlik , ben neden 1 yasindan sonra kullanamiyorum? Evlatlar arasinda boyle ayirim mi olur? Memur cocuguysan 3 ay daha fazla emebilirsin , ozel sektor cocuguysan 1 senr emsen yeter
Yuh artik
Devlet tum vatandasina karsi esit mesafede olmak zorunda
Ay ben kazan kaldiririm bu duruma bi ik ile gorisiyim hemen
Cok buyuk haksizlik3 ay daha fazla oluyor. Doğum izni bitiminden sonra 1 yıl.
Ücretsiz izin gibi haklar da devlet memurunda daha farklı.
Haksizlik bu , benim de 5 aylik bebegim var ben de 15 ay kullaniyim o zaman , siz yazana kadar hic boyle bir fark oldugunu bilmiyordumçoğu şey farklı maalesef.
6 yıl sonra öğrenmende bir mucize olmuşarkadaşlar ben nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum. düşündükçe kafamı yicem. doğum yapalı 6 sene oluyor. bi süre rapor izin sonrada 4 ay ücretsiz izin kullandım işe başladım. süt izni kullanmamışım. ben yok sanıyordum.bebeğim 1 yaşındayken işe başladım.haklarım bitti sanıyordum.kimse de bana bişey demedi. bi iş arkadaşım süt iznin varmı dedi bende 1 yaşında yok galiba dedim. o kadar. kimse uyarmadı beni. izinlerim yanmış.halbuki o kadar ihtiyacım vardı ki o izinlere.nasıl böyle bi yanlış yaptım araştırdım ama nasıl yanıldım.göremedim.şoktayım. vicdan azabından ölebilirim.
bu aptallığımın farkına az önce vardım
6 yıl sonra öğrenmende bir mucize olmuş
Iyi de yanlisiniz var , cocuk 1 yasinda ise basladiysaniz zaten sut izniniz yok ki bir yasina kadar sut izniniz oluyor
Raporluyken ve ucretsiz izinde sut izni hakkiniz bulunmuyor
Sonra cozduk olayi konu sahibi devlet memuruymus , devlet memurlarina fazladan 3 ay sut izni veriliyormus , adaletsizligin boylesiCalismadigi surede sut izni kullanamamaktan bahsediyor konu sahibi. Vicdan falan mevzularina girmis bir de... baya da buyuk boyutlarda. Herhalde basvurup gunlerini 25.5 saat yaptiracakti bilgisi olsa.
Sonra cozduk olayi konu sahibi devlet memuruymus , devlet memurlarina fazladan 3 ay sut izni veriliyormus , adaletsizligin boylesi
Memurlukla ilgili hicbir bilgim yok , benim zamanimda herkesin derdi mezunoyetten sonra kapagi kurumsal bir firmaya atmakti ki hepimiz oyle yaptik zatenDevlet memurlarinda farkli saatler vs uygulamalar oldugunu biliyorum ama hic devlet memuru olacagini dusunmedim.
Cunku devlet memuruysa hakkini bilmemesi baya tuhaf. Kurum basbas bagriyor bilgilendiriyor. Ticari kaygi olmadigi icin kurumlarindan cok rahatlikla dogru bilgiye ulasiyorlar.
Bir de kurumlara denetim yapildiginda sut izni kullaniminda eksiklik oldugu gorulurse ciddi sıkıntı yasiyorlar. Kurum kendisi ozellikle bilgilendiriyor genelde.
Süt izni çocuk bir yaşına girene kadar kullanılıyor diye biliyorumarkadaşlar ben nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum. düşündükçe kafamı yicem. doğum yapalı 6 sene oluyor. bi süre rapor izin sonrada 4 ay ücretsiz izin kullandım işe başladım. süt izni kullanmamışım. ben yok sanıyordum.bebeğim 1 yaşındayken işe başladım.haklarım bitti sanıyordum.kimse de bana bişey demedi. bi iş arkadaşım süt iznin varmı dedi bende 1 yaşında yok galiba dedim. o kadar. kimse uyarmadı beni. izinlerim yanmış.halbuki o kadar ihtiyacım vardı ki o izinlere.nasıl böyle bi yanlış yaptım araştırdım ama nasıl yanıldım.göremedim.şoktayım. vicdan azabından ölebilirim.
bu aptallığımın farkına az önce vardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?