canım sıkıldı.şoktayım.

süt izni 1 yaşına kadar kullanılıyor zaten,bebegın 1 yaşına geldıgınde bebek ve dogumla ılgılı tüm izin hakların bitiyor

çoğu şey farklı maalesef.

01.08.2010 tarihinde doğum yapan memurun 8 haftalık süresi 27 Eylül 2010 tarihinde sona ermektedir.

27 Eylül 2010 ila 27 Mart 2011 tarihleri arasındaki ilk altı aylık süre içerisinde, süt izninin 25/2/2011 tarihinden sonra 3 saat olarak kullanması gerektiği,

27 Mart 2011 ila 27 Eylül 2011tarihleri arasındaki ikinci 6 aylık süre içerisinde de, 1,5 saatlik süt izni kullanması gerektiği,
yasal hakkı olduğu değerlendirilmektedir.

Ben özeldeyim. 1 Yaşına girince biter süt izni. (Sanki çocuk sütü bırakıyormuş gibi )
Kamuda farklı mı bilmiyorum ama üzmeyin kendinizi. Yanlış duyum

Geçmiş zaman geri gelmez üzülmekte haklısın ama kafaya takmak için haksizsiniz. Bundan sonra çocuğunuz olursa izin kullanirsiniz 6 yıl geçmiş uzulüncé elinize ne geçecek ...

6 yıl sonra öğrenmende bir mucize olmuş

Gecmis seyin neden bukadar kafaya takiyorsun? vicdan cekmesi gerekenler seni bu konuda haberdar etmeyenlerdir.

Bebek 1 yasina gelene kadar sut izni kullanabilirsiniz. Sonrasinda zaten kullanilmaz ki.
Siz 1 yasina kadar hep birlikteymissiniz. Bu neyin derdi 1.5 saatlik iznin derdini tutuyorsunuz? Gununuzu 25.5 saate mi cikaracaklardi?

Ikinci yapinca hemen 8. Haftada ise baslayin o 1.5 saatleri kullanirsiniz coo mutlu olacaksaniz.

6 yil sonra buna kafa yorarak yine cocugunuzdan caliyorsunuz.

Iyi de yanlisiniz var , cocuk 1 yasinda ise basladiysaniz zaten sut izniniz yok ki bir yasina kadar sut izniniz oluyor
Raporluyken ve ucretsiz izinde sut izni hakkiniz bulunmuyor

Calismadigi surede sut izni kullanamamaktan bahsediyor konu sahibi. Vicdan falan mevzularina girmis bir de... baya da buyuk boyutlarda. Herhalde basvurup gunlerini 25.5 saat yaptiracakti bilgisi olsa.

Süt izni iş yerinde sorun yaratıyor,işler seni bekliyor, izni var diye millet masaya maile atıp atıp gidiyor. Sinir hastası olur çocuğa yansıtırdın. İyi yönünden bak.

Calismadigi surede sut izni kullanamamaktan bahsediyor konu sahibi. Vicdan falan mevzularina girmis bir de... baya da buyuk boyutlarda. Herhalde basvurup gunlerini 25.5 saat yaptiracakti bilgisi olsa.
Sonra cozduk olayi konu sahibi devlet memuruymus , devlet memurlarina fazladan 3 ay sut izni veriliyormus , adaletsizligin boylesi

Altı yıl olmuş çocuk neredeyse okula başlayacak bunu dert mı ediniyorsunuz ayrıca hasta değilken rapor alıp evde kalmissiniz kullanamadiginiz izin hakkının yerine sayin.

Sonra cozduk olayi konu sahibi devlet memuruymus , devlet memurlarina fazladan 3 ay sut izni veriliyormus , adaletsizligin boylesi

Devlet memurlarinda farkli saatler vs uygulamalar oldugunu biliyorum ama hic devlet memuru olacagini dusunmedim.
Cunku devlet memuruysa hakkini bilmemesi baya tuhaf. Kurum basbas bagriyor bilgilendiriyor. Ticari kaygi olmadigi icin kurumlarindan cok rahatlikla dogru bilgiye ulasiyorlar.
Bir de kurumlara denetim yapildiginda sut izni kullaniminda eksiklik oldugu gorulurse ciddi sıkıntı yasiyorlar. Kurum kendisi ozellikle bilgilendiriyor genelde.

Memurlukla ilgili hicbir bilgim yok , benim zamanimda herkesin derdi mezunoyetten sonra kapagi kurumsal bir firmaya atmakti ki hepimiz oyle yaptik zaten
Bu memurluk sevdasini bende bdv 'den ogrendim
Bana ayni ulke icerisinde farkli kurumlarda calisan kadinlara farkli uygulamalar yapilmasi cok sacma geldi , ozel sektordeysen 1 sene emzir devletteysen 15 ay emzir , sacmalik otesi bir durum

Süt izni çocuk bir yaşına girene kadar kullanılıyor diye biliyorum
Siz zaten bir yaşında başlamışsınız çalışmaya bir kaybınız yok sanırım
Yanlış biliyorsam düzeltin ütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…