- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
İkinci için aldığın iZin de ilk çocuk da yanında olacak değil mi ? Asıl kardeşinin hakkını ikisi beraber kullandığı için küçüğe haksızlık olur.
Ya aslında haksızlık olmaz hiçbirine takma bu kadar kafana sen annesin onlar için en iyisini istersin onlarda bunu bilir.
benim müdürüm de aşırı sinirli, bağıran, izin istemeye insanın korkacağı bir tip. o yüzden bende zamanında çok kasılmıştım. sizi çok iyi anlıyorum.
Kim sizi neden uyarsın ki?
Hepimiz bizi ilgilendiren yönetmelik ve kanun maddelerini bilmekle yukumluyuz.
Bu sizin eksikliginiz.
Haklar ve sorumluluklar muhim. Kayıplar genelde bunları bilmemekten oluyor.
benim tüm müdürüm amirim her şeyim kadındı
birisi hiç emzirememiş bunun için bizim meme emen çocuklarımız konu oldu
diğeri ben 2,5 aylıkken döndüm sen 4 ay evde kaldın dedi vs vs
ona bebek küçük işe gelme de demiştim oysa ben idare ederim demiştim ama kendi evde bunalıp gelmişti
Fakat mobbing bu.ağlamayan çocuğa meme verilmez elbette .ama o kadar sorunlu bir müdürüm var ki çekinmemek mümkün değil. sanırım bizi çok bastırdı araştırmaya bile korkuyoruz.
Benim oğlan doğduktan sonra torba yasa vs ile değişiklikler yaptılar epey, ama oğlana yetişmedi. Sanırım o ara değişti bunlar, ama 6 yıl öncesinde yoktur büyük ihtimal.çok sağolun ya. içim ferahladı.
eski tarihli bi kaç yerdeki habere baktım şu andaki gibi. o zaman güncellemediler. bende gerildim haliyle.
Fakat mobbing bu.
Aslında bu tip insanlara karşı çok daha iyi öğrenmek lazım yasalari.
7 yıl öncesinde böyle bir müdürle süt izni kavgası yaptim. Izinle ilgili konuşmadan önce bir dosya hazırlayıp madde madde önüne koymuştum. Yine de şansını denedi tabii ama nafile.
Eki Görüntüle 2003119
Benim oğlan doğduktan sonra torba yasa vs ile değişiklikler yaptılar epey, ama oğlana yetişmedi. Sanırım o ara değişti bunlar, ama 6 yıl öncesinde yoktur büyük ihtimal.
Birde memur (emekli sandığında) ve Ssk lı değişiyor. Siz Ssk lı özelde çalışıyorsanız yine 1 yılmış
kıskançlık işte.benimde bebeğim hasta olduğunda ilacını ver gel izin veremem diyen bayan amirim olmuştu.anlayamıyorum bu insanları. özellikle anne olan amirlerin tutumlarını. halden anlayacakları yerde işi yokuşa sürüyorlar.
Hayir yanlis uygulama , nerde calisiyorsunuz bilmiyorum ama ciddu bir kayirma soz konusu , sgkyi arayin sorun mumkun degil , sut izni cocuk 1 yasina girdigi gun biterbende böyle sanıyodum ama burda bi arkadaş çocuğu bi yaşını geçti. hala kullanıyor. 3 ay daha kullanacakmış. ona öyle söylemişler.
Benim kızım 3 yaşına gircek o zamanda yoktu. 1 yaşında bitti. bence boş yere üzülecek bir şey bulmuşsunuz kendinize
Bu son kanun.kamu dayım.bu yazıyı bende okudum. bu değişmiş hali mi.yoksa eski mi?
Aslında söylemeleri lazım , bende yine 1 yaş sanıyordum, personel söyledi bana daha uzun süre olduğunuağlamayan çocuğa meme verilmez elbette .ama o kadar sorunlu bir müdürüm var ki çekinmemek mümkün değil. sanırım bizi çok bastırdı araştırmaya bile korkuyoruz.
analık izni bittikten sonra 1 sene süt izniniz var. İlk 6 ay 3 saat, 2. altı ay 1,5 saat. Ama geçmiş gitmiş takılmayın o kadar. Hem yarın birgün 2. çocuğunuz olduğunda ilkinde yapmadığınız hiç bir şeyi 2. yedemi yapmayacaksınız.? arada haksızlık filan yok yani.kesinlikle. ama oyle bir psikolojideyim ki ilk çocuğuma haksızlık olacak ilk çocuğa az baktım. ikinciyle çok zaman geçircem haksızlık olur mu diye düşünüyorum.
Benim kızım 3 yaşına gircek o zamanda yoktu. 1 yaşında bitti. bence boş yere üzülecek bir şey bulmuşsunuz kendinize
Hayir yanlis uygulama , nerde calisiyorsunuz bilmiyorum ama ciddu bir kayirma soz konusu , sgkyi arayin sorun mumkun degil , sut izni cocuk 1 yasina girdigi gun biter
Ha su olabilir gunde 2 saat kullanmamistir , yoneticisyle konusup ekstradan vakit istemistir o ayri bir konu ama yasal olarak mumkun degil
Eee o zaman bu da haksizlik , ben neden 1 yasindan sonra kullanamiyorum? Evlatlar arasinda boyle ayirim mi olur? Memur cocuguysan 3 ay daha fazla emebilirsin , ozel sektor cocuguysan 1 senr emsen yeterKonu sahibi devlet memuruymus. 1,5 yasa kadar süt izni var memurlarda. 6 yıl önce de var mıydı bilmiyorum ama 3,5 yaşındaki kızım için ben kullanmıştım.
3 ay daha fazla oluyor. Doğum izni bitiminden sonra 1 yıl.Eee o zaman bu da haksizlik , ben neden 1 yasindan sonra kullanamiyorum? Evlatlar arasinda boyle ayirim mi olur? Memur cocuguysan 3 ay daha fazla emebilirsin , ozel sektor cocuguysan 1 senr emsen yeter
Yuh artik
Devlet tum vatandasina karsi esit mesafede olmak zorunda
Ay ben kazan kaldiririm bu duruma bi ik ile gorisiyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?