- 23 Ocak 2018
- 454
- 565
- 18
- Konu Sahibi merkurvenus
-
Yok yaa:) Tüh beğeni de kasamamışsınÇocuk senden ayrılmalı
Tam da aklımdan geçenleri yazmışsınız. Böyleleri ilerde "o gelinlik pahalı" "şuna param kalmadı" derler.Evlenecek adam para biriktirecek kardeşim. Anneme şu kadarlık hediye eşya aldım kredi kartına taksit yaptırdım falan filan... sonra evlenme zamanı gelince sana istediğini alamam çünkü birikmiş param yok, kredi kartım da dolu olur. Gelecekse o gelsin harcamaları o yapsın.
Benim de aklıma düğün zamanı geliyor zaten. Eğer bitirmezsem sanırım o düğün zamanı birbirimize çektireceğizEvli olsanız,coluk çocuğunuzun hakkını onlara yedirse,kendi evinden önce onların ihtiyaçlarına kossa tamam da siz şimdi sadece sevgilisiniz.üstelik bir sene bile olmamış.insanların kaynaşması,benimsenmesi birbirini bu kadar kısa sürede mi oluyir ki hediye almadi gibi bir durumu düşünebiliyor.düğün zamanı geldiğinde size sorun çıkarırsa konuşma hakkınız var.şu an gereksiz bu düşündükleriniz
Aynı şeyi konumun içinde yazmışım?Aynı şeyi bana tekrarladığınız için teşekkürler.Evli değilsiniz bir şey değilsiniz, annesine aldığı koltuk sizi hiç ilgilendirmez ki, bekar şuan istediğini alır.
Bir şey değil hahaha, tek verilecek cevap bu çünkü.Aynı şeyi konumun içinde yazmışım?Aynı şeyi bana tekrarladığınız için teşekkürler.
benim ailemin maddiyatı iyi değildi, beni okuttular benim işim iyi oldu. bi anda kazandığım para da bi yazlığı almama yetecek bir para zaten olamazdı. kredi çektim ve aldım, ödedim.Hanımefendi ailenize "YAZLIK" almışsınız. Maddiyatınızın gayet iyi olduğunu gösteriyor bu durum. Ben zaten karışamayacağımı söylemişim değil mi? Neden üyeler benim dediğim aynı şeyi tekrar yazıyor? Ailenize yazlık alabilmişsiniz, benim kısma para biriktirmek için çırpınma durumuna empati yapmanızı beklemem hata zaten.
Ayrıca da onu ailesi okutmadı, kendisi bahsetmişti.
Ha derseniz ki annesine istediğini alır seni ilgilendirmez
madem sen öğrencisn o çalışıyo. zaten onun gelmesi gerek.Ben bu martın sonunda onun yanına gidecektim
Tek verilecek cevap bu olsaydı, insanlar farklı yönden yorumlar yazmazdı. Bu sizin tek verebileceğiniz cevap olmuş hahaha:)Bir şey değil hahaha, tek verilecek cevap bu çünkü.
Hayır, onun benim yanıma gelmesi gerekiyordu. Ne alaka bana harçlık versin?evet ilgilendirmez.
madem sen öğrencisn o çalışıyo. zaten onun gelmesi gerek.
çok alakasız geldi yani pedinden kısıp da adamın aldığı sehpaya laf etmen. sana harçlık mı vermesi gerekiyodu?
Hayır, onun benim yanıma gelmesi gerekiyordu. Ne alaka bana harçlık versin?
Kendisine gelemeyeceğimi söyleyeceğim teşekkürler yorum içintamam zaten öyle olmalı. sen niye kalkıp gidiyosun?
Çok haklısınız. Aileden ziyade 5k harcaması gözüme battı sanırım. O böyle harcarken benim yanına gitmemi içim kabullenmedi. Çok haklısınızAilesine ne aldigina karisamazsiniz ama sizde ogrenci halinizle kalkip gitmeyin yanina
Bi zahmet o gelsin yaniniza , masraf yapilacaksa da o yapsin
Ancak siz sadece kendi iliskiniz icindeki harcama olayina karisabilirsiniz , aile meselelerine hic girmeyin bosuna kafaniza takip da uzulmeyin
Ben sizi anladim , sadece deger gormek istiyorsunuz aslinda , ailesine harcamasi degil sorun , siz gitmeyi teklif etseniz bile onun bu durumu dusunup olur mu oyle sey ben geliyorum demesi gerekirdi , sizinde beklentiniz bu yonde dogal olarakÇok haklısınız. Aileden ziyade 5k harcaması gözüme battı sanırım. O böyle harcarken benim yanına gitmemi içim kabullenmedi. Çok haklısınız
Onun düşünmesi gerekirdi işte..Biletini ben alayım dese bu kadar sorun olmazdı sanırım. O an alma derdim ama benden habersiz de olabilirdi. Normalde zaten kendim alacaktım, ama bu 5bin TL olayını duyduğumdan beri alasım da gidesim de gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?