Canım sıkkın

Evli olsanız,coluk çocuğunuzun hakkını onlara yedirse,kendi evinden önce onların ihtiyaçlarına kossa tamam da siz şimdi sadece sevgilisiniz.üstelik bir sene bile olmamış.insanların kaynaşması,benimsenmesi birbirini bu kadar kısa sürede mi oluyir ki hediye almadi gibi bir durumu düşünebiliyor.düğün zamanı geldiğinde size sorun çıkarırsa konuşma hakkınız var.şu an gereksiz bu düşündükleriniz

Tam da aklımdan geçenleri yazmışsınız. Böyleleri ilerde "o gelinlik pahalı" "şuna param kalmadı" derler.

Evli değilsiniz bir şey değilsiniz, annesine aldığı koltuk sizi hiç ilgilendirmez ki, bekar şuan istediğini alır.

Benim de aklıma düğün zamanı geliyor zaten. Eğer bitirmezsem sanırım o düğün zamanı birbirimize çektireceğiz

benim ailemin maddiyatı iyi değildi, beni okuttular benim işim iyi oldu. bi anda kazandığım para da bi yazlığı almama yetecek bir para zaten olamazdı. kredi çektim ve aldım, ödedim.

yalnızca siz mi çırpındınız şu hayatta? ben okumak için neler çektiğimi anlatsam, siz oturur ağlarsınız bi memur emeklisi maaşıyla yurtdışında bursla okumaya çalışmış bi insan olarak, her türlü zorluğu gördüm katlandım. sizin dolmuştan inip 20 dk yürüdüm dediğiniz yolları ben dolmuş parası bulamayıp her gün 2 gidiş 2 geliş 4 saat yürümüş insanım. burada bir şeyler yarıştırmaya girmeyelim. ben yazlık derken size ailem için yaptığım ne kadar gereksiz bir masrafa bile erkek arkadaşımı müdehale ettirmeyeceğimi anlatmak için söyleme ihtiyacı hissettim.

madem karışamayacağınızı biliyorsunuz ne diye dert yanıyorsunuz? evlendikten sonra oturur yanarsınız ailesine aldığı bağışladığı şeylere. cevaplarımızdan tartışmalık malzeme çıkaracağınıza oturun da haklı olabilme ihtimalimizi bi düşünün.

ayrıca ailesi okutmamışsa çocuklarının kendilerine bi faydası dokunmaması gerektiği anlamına gelmez, anası babası oldukları gerçeğini değiştirmez. ailesinin kendilerini paraladığı çocuklara çocuklarının tek iğne faydası olmaması normalliği gibi bunun tam tersi de gayet normaldir.

bazı şeyleri sizden daha önce yaşamış biri olarak, "şimdiden böyle şeylere takılırsanız ne siz mutlu olursunuz ne karşınızdaki insanı mutlu edersiniz" ana fikrini yansıtmaya çalıştım çoğu insan gibi. e siz oturun şimdiden takın o zaman bu tür şeyleri keyfiniz bilir. sevgiler.

Hanımlar neden konumda yazdığım şeyi bana yeniden yazıyorsunuz? Beni ilgilendirmezmiş eee, ben de aynısını kendime dedim konumda. Böyle yorumların bana faydası olmuyor. Okuyup geçiyorum sizin zamanınıza da yazık, başka tavsiyeleriniz varsa dikkate alırım..

evet ilgilendirmez.

madem sen öğrencisn o çalışıyo. zaten onun gelmesi gerek.

çok alakasız geldi yani pedinden kısıp da adamın aldığı sehpaya laf etmen. sana harçlık mı vermesi gerekiyodu?
Hayır, onun benim yanıma gelmesi gerekiyordu. Ne alaka bana harçlık versin?

Ailesine ne aldigina karisamazsiniz ama sizde ogrenci halinizle kalkip gitmeyin yanina
Bi zahmet o gelsin yaniniza , masraf yapilacaksa da o yapsin
Ancak siz sadece kendi iliskiniz icindeki harcama olayina karisabilirsiniz , aile meselelerine hic girmeyin bosuna kafaniza takip da uzulmeyin

Çok haklısınız. Aileden ziyade 5k harcaması gözüme battı sanırım. O böyle harcarken benim yanına gitmemi içim kabullenmedi. Çok haklısınız

O zaman siz de bu kadar fedakar olmayın bırakın o gelsin sizin yanınıza siz gitmeyin. Nasıl gelir falan diye düşünmeyin siz öğrenci halinizle gidebiliyorsanız o da gelsin. Fazla fedakar olmak iyi değil değerin bilinmiyor. 6-7 aylık bir ilişkide evliliğe yoğunlaşmayın okul sonrası kariyerinizi düşünün erken bence.

Çok haklısınız. Aileden ziyade 5k harcaması gözüme battı sanırım. O böyle harcarken benim yanına gitmemi içim kabullenmedi. Çok haklısınız
Ben sizi anladim , sadece deger gormek istiyorsunuz aslinda , ailesine harcamasi degil sorun , siz gitmeyi teklif etseniz bile onun bu durumu dusunup olur mu oyle sey ben geliyorum demesi gerekirdi , sizinde beklentiniz bu yonde dogal olarak

Biletini ben alayım dese bu kadar sorun olmazdı sanırım. O an alma derdim ama benden habersiz de olabilirdi. Normalde zaten kendim alacaktım, ama bu 5bin TL olayını duyduğumdan beri alasım da gidesim de gelmiyor.
Onun düşünmesi gerekirdi işte..

Ben öğrenciyken eşim elimi cebime sokturmamaya çalıştı. Sonra o bir dönem işsiz kaldı ben çalışırken, o zaman da ben aynısını yapmaya çalıştım.

Soğumakta bu açıdan haklısınız bence. Tekrar gözden geçirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…