- 23 Ocak 2018
- 454
- 565
- 18
- Konu Sahibi merkurvenus
-
Ha derseniz ki annesine istediğini alır seni ilgilendirmez. Orası öyle, o zaman seneye evlenecelim demeyecek.
Çok haklısınız ben geleceğime yoğunlaşayım. Bölümümde iş imkanı var. Aynen bizden bir cacık olmazBu arada bu konuda haklısın. Ama adamın niyetinin ciddi olduğunu bile düşünmediğimden ailesine harcama yapmasına şaşırmadım. Sevgiliyle moral bozmamak için seneye evleniriz muhabbetleri yapmak normaldir yoksa kim seninle evlenmeyi düşünmüyorum diyen biriyle sevgili kalır ki?
Naçizane fikrim, bölümün ne bilmiyorum ama okul bittikten sonraki iş bulma safhasına yoğunlaş derim. Zira zaten işin olmazsa eninde sonunda bu ilişki bitecek
Biletini ben alayım dese bu kadar sorun olmazdı sanırım. O an alma derdim ama benden habersiz de olabilirdi. Normalde zaten kendim alacaktım, ama bu 5bin TL olayını duyduğumdan beri alasım da gidesim de gelmiyor.Asıl evlenilecekken bu masraflar çıkıyor bence. Yani hem çocuklar "evleneceğim daha katkım olmayacak, şimdilik elimden geleni yapayım" diye düşünebilir hem de tanışmalar gelme gitmeler vs oluyor diye aileler evlerindeki eski eşyaları vs yenilemek isteyebilir.
Sonuç olarak aynı evde yaşıyor olsun olmasın bu tarz masraflar olur, ailesi sonuçta. Esirgeyecek değil.
Esas mesele bence (siz çalışmıyorsunuz malum) sen masraf etme, ben geleyim ya da biletini ben alayım vs demesi gerekirdi erkek arkadaşınızın. Aldığınız bursu biriktirmiyor da olabilirdiniz, o zaman neyle alacaktınız otobüs biletini?
Hanımefendi ailenize "YAZLIK" almışsınız. Maddiyatınızın gayet iyi olduğunu gösteriyor bu durum. Ben zaten karışamayacağımı söylemişim değil mi? Neden üyeler benim dediğim aynı şeyi tekrar yazıyor? Ailenize yazlık alabilmişsiniz, benim kısma para biriktirmek için çırpınma durumuna empati yapmanızı beklemem hata zaten.alır, iyi de yapar. evlenmeden bi faydam olsun o kadar okuttular diye düşünüyor olabilir. bu ne sizi ilgilendirir ne de hesap sorabilirsiniz. kocanız değil bir şey değil. yarın ayrılmayacağınız ne garanti ayrıca? ben annemlere yazlık aldım evlenmeden. bi ihtiyaç da yoktu yani keyfiyetten aldım. eşim (o zaman erkek arkadaşım) ağzını açıp tek laf edemezdi. beni o okutmamış birincisi, ikincisi ise henüz kocam değil bir şeyim değil ona hesap mı verecektim? ben de evlenme planları yapıyordum ayrıca, bunun plan yapmakla ne alakası var? 1 koltuk 1 kanepe aldı diye mi evlenemeyecek?
bence şimdiden bunlara karışmayın. evli olsanız tabiki karışırdınız, sizden habersiz yapılan bir harcamaya.
sizin birikiminiz de kendinize yani. sonuçta o birikimle ev düzmeyeceksiniz ya da erkek arkadaşınıza araba almayacaksınız ya.
ne kendinizi ne erkek arkadaşınızı yıpratın derim ben. ayrıca ölümlü dünya yahu boşverin gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?