cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Kizlarrrr tartildimm ve kilom 78.800olmuss evet kizlar dün gece gine biseyler yedimmm ama regelim gelcekkk canim coook istediii
Kizlarrrr sizeee yeminnn ediyorummmki artik bozmicammm bana neoldu anlamiyorummm yedikce yiyorummm esim bilee soook oluyor yeter askim yaaa ben sistimm sen nasil daha yiyebiliyorsun diyorr
benim doktora gittmem lazimm inanmicaksiniz belkii ama doyuyorum ama agzimi bos birakamiyorumm sürekli bisey olcak agzimda
bugün son kezzz baslicammm
Gine yapamassam doktora gittcem artikk
ama önce yaptigimda vee güzelde kilo verdigi. zaman nasil basardimmm
offfff offfff offff

Kizlarr sizi görmesemde nasil biri oldugunuzu bilmesemde ben sizi cook sevdimmm sizi arkadas olarak kabul ettim ben niye bozuyorup hep aslinda biliyormusunuzz esimin yüzünden annemin yüzünden babamin yüzünden kiz kardesimin yüzünden kayinvalidemin kayinpederimin yüzünden hep ailem yüzündennnn
biktimmm artikkkk hepsindennn
Esimm cokk kiskancdirrr ama bana kiyamaz her istedigimi alirr ama buara annesinee hic kiyamiyorr annem de annemmmm

Kayinvalidem ve kaynanam cokkk pintii aa oglum kuaföre bukadar parami verilir temizlik yaparim ayakabilariyla iceri girerlerr herseye maydonozz olurlarr

benim annem süreklii onlarii korurlarr sen sus gelinsinn bende kavga ederim ben kendimi ezdiremem diye

kiz kardesim bisey oldugu zaman sen hizmetcilik yapiyorsunn meslegin yok otur evde cocuklara bak

cocuklarim gecee cook gec yatar

Yaaa daha bircokkk seyyy varr beni sinir eden vee benn boguluyorummm artikkk kimsee anlamiyorrrrr beniii

Aaaa canımm dur bakalım bir sakinleşelim sonrada konuşalım bu konuyu güzel güzel olur muu? Bana özelden falan mesaj atabilir misin? Uzun uzun konuşmak istiyorum da seninle:26:

Canım şöyle söyleyeyim ben psikolojik danışmanım. Daha doğrusu adayıyım. Seneye bu günlerde ünvanımı almış olacağım. Bahsettiğin şeylerin seni diyetinde alıkoyuyor olduğundan yakınıyorsun ama sanki hayatında başka şeyleri de olumsuz etkiliyor gibi geldi bana. Hatta her şey birbirinin sebebi bile olabilir. Sana ücretsiz terapi yapmayı öneriyorum ama buradan ne kadar işe yarar bilemiyorum :26:

Canimm cook tsklerrrr

Anladığım kadarıyla eşinin sana gereken ilgiyi göstermediğini tüm ilgisini ve önemsemesini annesi üzerinde yoğunlaştırdığını ve bu durumun seni üzdüğünü, yalnız hissettirdiğini ve kaygılandırdığını söylüyorsun?

Tam olarak öyle degilde mesela alisverise gidelim anneme bunu alalim annem bunu cokk sever diyip aliyorr ama annesi 2euroluk bisey alsa onun parasiniz isteyip alirr büyü yapmislar ruhum daraliyor filan diyor ona inaniyor ama benim piskolojim bozuk dedimmi inanmiyorr daha ne istiyorsun calismiyon evdesinn diyor
kayinvalidemin kizi ölmüs oda benim büyük kizima cok ilgi gösteriyor genellikle orda duruyor demin dedii annem bakiyor sen bakmiyon cocuga diye bende gittim getirdimm birdahada gidemez dedimm

Peki bu kayınvalide dışında eşinle ilişkin nasıl?

Hah şimdi anladım. Eşin annenle senin aranda bir tercih yapması gerektiğinde genelde annesini seçiyor ve genelde onun söylediklerini ciddiye alıyor. Buda senin diğer konularda da stres yaşamana neden oluyor. Hatta kilo verememenin bile sebebi bu olabilir. Çünkü stres öyle bişey ki vücudun her şeyini alt üst ediyor. Uyku düzenini bile bozabilir ki yemek düzenini bozmasın.

Canim yazdigim saatlere baksana hep gece nerdeysee

Bu diyet meselesini bir kenara bırakmayı hiç düşündün mü? Yani öyle ne bulursan mideye indirmek değil de biraz daha rahat davranmayı. Çünkü gördüğüm kadarıyla sosyal hayatında ki stresin diyetine engel oluyor, diyetinin istediğin gibi olmamasıda seni daha çok strese sokuyor.

Sana mesaj atmaya çalıştım ama 100 yorum yazmış olmam gerekiyormuş mesaj gönderebilmem için:2:

Denedimm ayniii yani sinir oldukca yiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…