çaresizlik :( lütfen yardım kızlar

ya ama bu asam bu değişimi nasıl yaşadı öncesi sonrası arasında dağlar kasar fark var

böyle iyi erkek iyi koca iyi baba görmedim(
Ben gördüm ve senin kocanla alakası yoktu. Annesinin ağzına bakmazdı. Kendi kararını kendisi verebilirdi. Annesi yüzünden doğmamış çocuğundan ve karısından ayrılmaya kalkmazdı.
Kocan iyi bir baba ve iyi bir koca değil.
Sorun kaynanan değil, kocan. Kendini kandırma.
Bebeğini sağlıkla al kucağına. İnşallah talihi güzel, hayatı mutlu, ömrü uzun olur.

size bir şey söyleyeyim mi beni linç etmeyin ya zaten üzgünüm
Canım, amacımız seni üzmek değil. Hala bu adamı seviyorum dediğine göre, kendi değerini bilmiyorsun asıl. O da bu kimsesiz, saf aşık diye sana yükleniyor.
Sen bir kendini sev önce. Ailen arkandaysa adamın blöfünü gör.

çok sağolasın asıp kesip biçmeden cevap vermişsin... arkadaşlar ben doğurmaya meraklı biri değilim.ama çok seviyorduk anlamayan anlayamaz ne yani bu hayatta benim de bir bebeğim,büyüttüğüm canımdan bir parça olmasın mı? yaş olmuş 29 ..ben böyle olacağını bilsem yapar mıydım çocuk .inan parmakla gösteriyorlardı bizi uyumlu çift olarak.ben de şok oldum bu yaptığına

ailem sonuna kadar arkamda.çok şukur dağ dibi babam annem abim var sıkıntı o değil.sıkıntı şu an benim içinde bulunduğum durum.hem zaten mesleğim de var .işsiz kalmam yani çok şükür.sadece istediğim huzurlu bir hayattı

Bence bütün tantanası sizi ikna etmek üzerine. Kafasınd adoğuma kadar bu şekilde devam edersem pes eder düşüncesi var. Duygu sömürüsünden başka bir şey değil bu yaptığı ki çok çirkin. İnsan hamile eşine böyle planlarla gelmemeli. Psikolojik oyunlar resmen. Pes etmeyin ve o eve dönmeyin bence. Siz bebeğinizi kaybetmişsiniz yaşadığınız sorunlardan bunun daha ötesi var mı?

Büyük konusmayim allah korusun ben olsam bi dk tutmam yanımda defol git ananın yanına gözüme gozukme bi daha derim koyarım kapının önüne iyi babaymis iyi esmis daha insan olamamış o sen neyin kafasını yasiyosun ya

Bütün bunlar olurken eşiniz arkanızda mıydı?

Eşiniz mükemmel falan değil. Size bunları yaşatan kvalide değil eşiniz aslında. Dönmeyin tabi o eve. Çocuk doğduktan sonra hiçbir yere gideceğine inanmıyorum. Hamile bir kadına yaşatıklarından ötürü Allah'a havale ediyorum.

iyi olmak nasıl birşey ?
iyi:erkek ,baba,eş olarak ,sana acı çektirmek mi?
böyle olmak iyi ise kötü kavra mı nedir?
evet o eve gitmemede kararlı oll
kocan içinde şu iyilik kavramını bir gözden geçirr
lütfen kendini toparlaaa

Konu sahibi kocanın karşısında dik dur pasif kalma. Taşınmak istemiyorsan "istemiyorum" de ve gitmek isteyene kapıyı göster. Eşinin karşısında bu kadar sessiz kalırsan her dediğini kabul ettirir sana. İnsallah bebegini sağlıkla kucağına alırsın cnm...

aynen hayatım ben de senin gibi düşünüyorum ..pes edeceğimi bekliyor ama dönmeyeceğim zaten.o kadar kafayı yemedim henüz

sessiz değilim ki bebeğim...ordan öyle gözüktüğü için herkes daldı bana biliyorum.ben kararlıyım merak etmeyin.her gün de diyorum.az önce de dedim .ben gelmiyorum sen istiyorsan yolun açık olsun dedim.sıkıntı yok amaan

Sesini çıkartıyorsan iyi bakacak sen kararlısın geri vites yapacak sen hiç üzme kendini de Bebişini de :)

Sesini çıkartıyorsan iyi bakacak sen kararlısın geri vites yapacak sen hiç üzme kendini de Bebişini de :)
bakalım .. üzer miyim hiç bebişimi ablaları:) zaten hep diyorum Allah insanı ailesiz arkasız bırakmasın.arkam olmasa neler olurdu bana.çok şükür ki desteğim var arkam var .Allah eksikliklerini göstermesin kimseye

O eve sakın donmeyin o koca musvettesinide bosayin doğacak bebeginiz inanin ole bir babannenin olmadigi ortamda daha saglikli olur iyi şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…