- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Lonely single girl
-
ya ama bu asam bu değişimi nasıl yaşadı öncesi sonrası arasında dağlar kasar fark vararkadaşlarım iyi kocaydı.şimdi erkek görmemişsin falan diyorsunuz da iki üniversite bitirmişim:) görmüş olmam lazım.ben zaten şu an yaşadıklarımdan öncesinden bahsettim..bakın benim kanamam oldu haftalar boyunca yemek yaptı,temizlik yaptı size yemin edebilirim ki 1 tek günümüzde sesimizi yükseltmedik birbirimize ama ne olduysa şıu 1/2 hafta içerisinde oldu.ben de anlamadım kızlar.canlarım benim ben hani gözünüzde şimdi saf kız gibi gözüküyor olabilirim.ben de olsam öyle düşünürdüm..
Ama gerçekler bu.Ve aklınızı başınıza alın vazgeçilebilecek bir adam olduğunu hatırlatın ona yoksa tepende daha çok oynar.size bir şey söyleyeyim mi beni linç etmeyin ya zaten üzgünüm
Ben gördüm ve senin kocanla alakası yoktu. Annesinin ağzına bakmazdı. Kendi kararını kendisi verebilirdi. Annesi yüzünden doğmamış çocuğundan ve karısından ayrılmaya kalkmazdı.böyle iyi erkek iyi koca iyi baba görmedim(
Canım, amacımız seni üzmek değil. Hala bu adamı seviyorum dediğine göre, kendi değerini bilmiyorsun asıl. O da bu kimsesiz, saf aşık diye sana yükleniyor.size bir şey söyleyeyim mi beni linç etmeyin ya zaten üzgünüm
çok sağolasın asıp kesip biçmeden cevap vermişsin... arkadaşlar ben doğurmaya meraklı biri değilim.ama çok seviyorduk anlamayan anlayamaz ne yani bu hayatta benim de bir bebeğim,büyüttüğüm canımdan bir parça olmasın mı? yaş olmuş 29 ..ben böyle olacağını bilsem yapar mıydım çocuk .inan parmakla gösteriyorlardı bizi uyumlu çift olarak.ben de şok oldum bu yaptığınaCanım, amacımız seni üzmek değil. Hala bu adamı seviyorum dediğine göre, kendi değerini bilmiyorsun asıl. O da bu kimsesiz, saf aşık diye sana yükleniyor.
Sen bir kendini sev önce. Ailen arkandaysa adamın blöfünü gör.
soba yaksam laf,tv açsam laf,yemek pişirsem canımın çektiğini,masraf oluyormuş.ve evde çalışan da kocamla biziz yani evin masrafını biz görüyoruz.gel zaman git zaman şiddet şiddetlendi ve hakaretler bebeğime laf söylemeler bana iftiralar ve haliyle her gün geçirilen sinir krizleri..
evet güzellerim.şu son 1 senem roman gibi ama özet geçeceğim.evlendik kocamla çok da uyumlu bir çiftiz.evlenmeden önce annemle yaşayacağız,çok tatlı bir insan asla bir sorun çıkmaz vs.dedi . e haliyle kabul ettik aşığız ya güya:) neyse daha eve girer girmez değil girmeden başladı sorunlar.düğün arabasında kocamın yanında oturamadım.arkada tek oturdum.bilin bakalım yanındaki kimdi? sonra evlendik 5 / 6 gün kapımız açık uyuduk evde neden?çünkü hastalandı (!) e haliye anlarsınız ya bir şey geçmedi aramızda kocamla.gün geçtiii çok hakaretler yedim yine de sustum kimseye bir şey söylemedim..ve bomba hamileydim6.ayımızda...ne mi oldu o günden itibaren psikolojik şiddet bebek düşsün de boşanın diyor bir de yüzüme karşı..benim yanımda şurda bi kız var çok güzel sana onu alalım bunu alalım ben 3 aylık hamileyken diyor...soba yaksam laf,tv açsam laf,yemek pişirsem canımın çektiğini,masraf oluyormuş.ve evde çalışan da kocamla biziz yani evin masrafını biz görüyoruz.gel zaman git zaman şiddet şiddetlendi ve hakaretler bebeğime laf söylemeler bana iftiralar ve haliyle her gün geçirilen sinir krizleri..en son eşim dayanamadı başka eve taşındık ve birkaç gün geçmeden3,5 aylık bebeğimi kaybettim.. şimdi yeniden hamileyim huzurluyuz falan,,ta ki 2 hafta önceye kadar.ben de diyorum ki kızlar,bu kadın bir şey yapmadan durmazdı şimdiye kadar çok fena bir planı var ama bakalım diyorum..vee bomba .ya bu eve tekrar geri gelir ya da boşanın gibi birşeyler empoze etmiş ve şaka gibi el-şim de aynısını bana yapıyor.ya taşınırız ya ayrılırız.ben bebeğime mezar olan,o kadar sinir harpleri geçirdiğim eve nasıl döneyim e be kızlar söyleyin.kocam çok ilgiliydi bebeğine benden çok ilgileniyordu sağlığıyla hafta hafta netlerde dolaşıyor 21.hafta 22.hafta :) bakıyor oğluyla konuşuyordu.şimdi taşınmayı barışmayı kabul etmedim diye ne benim yüzüme akıyor ne oğluyla konuşuyor.eğer onu sevmesem amaan siktiret nolcak bakamaz ısın oğluşuna derdim kendime.ama çok seviyorum ve çok acı çekiyorum .şu an 6.ayımdayım ve çok acı çekiyorum.doktora gittiğimizde kriz geçirdm .haatımda ilk defa başkasının yanında böyle deli gibi ağladım .ne oldu bir teselli bile etmedive her şeyin suçlusu benmişim çok kötülük yapmışım annesine anne dememişim.kızlar dedimm dedim.en çok da zoruma giden bu aya.yaptığım şeyi yapmadım denmesii.ve sevdiğim adam yatağını ayırdı.onu bırak konuşmuyor benimle sırf bu yüzden.dünyanın en iyi babası olucaktı bir kere gözü dışarda olmadı telefon bilgisayar her şey ortada yani benim kocam yapmaz demesin kimse ama yine de öyle bir şey olmadığına şu an %99 eminim kızlar hani aklınıza o geldiyse.ha bundan sonra emin olamayabilirim:)) bilmiyorum ama napıcam boşverin onu bunu canım çok acıyor.oğlumun üzülmesini istemiyorum ama üzülecek doğuma kadar yanımda duracakmış doğumdan sonra ayrılacakmıs benden.bunu bilmek ne acı dimi.tamam doktora götürüyor.evine eksik alıyor..ama bir tek eksik şu an ; MUTLULUK (( 30 yaşıma merdiven dayadım.böyle iyi erkek iyi koca iyi baba görmedim(babam hariç) ama yazık ettik.ahirette iki elim yakasında o kadının .yatacak yeri yok .yüce rabbimin adaleti er yada geç yerini bulacak inşallah.ama ben karalıyım o mezar eve gitmicem..siz ne düşünüyorsunuz??
çok sağolasın asıp kesip biçmeden cevap vermişsin... arkadaşlar ben doğurmaya meraklı biri değilim.ama çok seviyorduk anlamayan anlayamaz ne yani bu hayatta benim de bir bebeğim,büyüttüğüm canımdan bir parça olmasın mı? yaş olmuş 29 ..ben böyle olacağını bilsem yapar mıydım çocuk .inan parmakla gösteriyorlardı bizi uyumlu çift olarak.ben de şok oldum bu yaptığına
aynen hayatım ben de senin gibi düşünüyorum ..pes edeceğimi bekliyor ama dönmeyeceğim zaten.o kadar kafayı yemedim henüzBence bütün tantanası sizi ikna etmek üzerine. Kafasınd adoğuma kadar bu şekilde devam edersem pes eder düşüncesi var. Duygu sömürüsünden başka bir şey değil bu yaptığı ki çok çirkin. İnsan hamile eşine böyle planlarla gelmemeli. Psikolojik oyunlar resmen. Pes etmeyin ve o eve dönmeyin bence. Siz bebeğinizi kaybetmişsiniz yaşadığınız sorunlardan bunun daha ötesi var mı?
sessiz değilim ki bebeğim...ordan öyle gözüktüğü için herkes daldı bana biliyorum.ben kararlıyım merak etmeyin.her gün de diyorum.az önce de dedim .ben gelmiyorum sen istiyorsan yolun açık olsun dedim.sıkıntı yok amaanKonu sahibi kocanın karşısında dik dur pasif kalma. Taşınmak istemiyorsan "istemiyorum" de ve gitmek isteyene kapıyı göster. Eşinin karşısında bu kadar sessiz kalırsan her dediğini kabul ettirir sana. İnsallah bebegini sağlıkla kucağına alırsın cnm...
evet sonuna kadar koruyordu beni laf söylettirmiyordu kimseyeBütün bunlar olurken eşiniz arkanızda mıydı?
Sesini çıkartıyorsan iyi bakacak sen kararlısın geri vites yapacak sen hiç üzme kendini de Bebişini de :)sessiz değilim ki bebeğim...ordan öyle gözüktüğü için herkes daldı bana biliyorum.ben kararlıyım merak etmeyin.her gün de diyorum.az önce de dedim .ben gelmiyorum sen istiyorsan yolun açık olsun dedim.sıkıntı yok amaan
bakalım .. üzer miyim hiç bebişimi ablaları:) zaten hep diyorum Allah insanı ailesiz arkasız bırakmasın.arkam olmasa neler olurdu bana.çok şükür ki desteğim var arkam var .Allah eksikliklerini göstermesin kimseyeSesini çıkartıyorsan iyi bakacak sen kararlısın geri vites yapacak sen hiç üzme kendini de Bebişini de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?