- Konu Sahibi Lonely single girl
-
Anlamak birazda yaşamakla ilgili . Anlattıklarını gayet iyi anlıyorum . Çünkü başımdan gecti . Ilgili , durmadan arayan , sarılan öpen koklayan , ancak annesi söz konusu olduğunda bir anda kılık değiştiren . Annesinin etkisi altına girip boşanmaktan bahsediyorsa geçmiş olsun . Ya o annesine resti çekmeyi öğrenecek , yada siz ona resti çekeceksiniz . Tavrınızı kesin koyun , ve Boşanmamak Uğruna sakın taviz vermeyin . Aksi boşanmayı sadece ertelerhay Allah razı olsun canım ya.sanki adam öldürmüşüm gibi neler söylüyorlar..yok şöylesin yok böylesin... ama onu yazanlar belli ki yaşı küçük olgun olmayanlar çünkü insanlar buraya derdini yazıyorsa siz de üstüne gidin diye değil,içini dökmek için bir nevi yardım almak için yazıyor....sen çok olgun birisin belli çok sağ ol yazdıkların için...ayrıca numaralar çevirme kısmına %100 katılıyorum. bakalım görücez neler olacak
çok sağ olun cevap için.peki sizde sonuç nasıl gelişti.özel değilse söyleyebilir misiniz? yani sonuç ne oldu tavrınız nasıldıAnlamak birazda yaşamakla ilgili . Anlattıklarını gayet iyi anlıyorum . Çünkü başımdan gecti . Ilgili , durmadan arayan , sarılan öpen koklayan , ancak annesi söz konusu olduğunda bir anda kılık değiştiren . Annesinin etkisi altına girip boşanmaktan bahsediyorsa geçmiş olsun . Ya o annesine resti çekmeyi öğrenecek , yada siz ona resti çekeceksiniz . Tavrınızı kesin koyun , ve Boşanmamak Uğruna sakın taviz vermeyin . Aksi boşanmayı sadece erteler
Sonuç boşandık . Ama tabi tek sorun ailesi değildi . Ben büyümemiş bir adamla evlenmişim .çok sağ olun cevap için.peki sizde sonuç nasıl gelişti.özel değilse söyleyebilir misiniz? yani sonuç ne oldu tavrınız nasıldı
çok mantıklı evet... ben de böyle düşünüyorum sibellO adama soylemen gereken tek bu laf var calisiyorsan çocuğuna bakmana imkanın varsa resti çek karını kendi canından kanından olan çocuğunu annenin evine tercih ediyosan bekleme şimdi git de kendim dogururum psikolojikmen benim yanında olmayan insan doğumda görüntü olarak olmasin de kocam annesine beni degiscek hemde onca yasanana rağmen ben hamile falan dinlemem kapıyı gösteririm hemde maddi guvencem varsa hiç beklemem adam bana doğumdan sonra bosancam dicek eline veririm valizi şimdi git derim bak bakalim göze alabilcekmi eğer giderse hiç pisman olma boşa gitsin anasının koynunda yatsın
evet güzellerim.şu son 1 senem roman gibi ama özet geçeceğim.evlendik kocamla çok da uyumlu bir çiftiz.evlenmeden önce annemle yaşayacağız,çok tatlı bir insan asla bir sorun çıkmaz vs.dedi . e haliyle kabul ettik aşığız ya güya:) neyse daha eve girer girmez değil girmeden başladı sorunlar.düğün arabasında kocamın yanında oturamadım.arkada tek oturdum.bilin bakalım yanındaki kimdi? sonra evlendik 5 / 6 gün kapımız açık uyuduk evde neden?çünkü hastalandı (!) e haliye anlarsınız ya bir şey geçmedi aramızda kocamla.gün geçtiii çok hakaretler yedim yine de sustum kimseye bir şey söylemedim..ve bomba hamileydim6.ayımızda...ne mi oldu o günden itibaren psikolojik şiddet bebek düşsün de boşanın diyor bir de yüzüme karşı..benim yanımda şurda bi kız var çok güzel sana onu alalım bunu alalım ben 3 aylık hamileyken diyor...soba yaksam laf,tv açsam laf,yemek pişirsem canımın çektiğini,masraf oluyormuş.ve evde çalışan da kocamla biziz yani evin masrafını biz görüyoruz.gel zaman git zaman şiddet şiddetlendi ve hakaretler bebeğime laf söylemeler bana iftiralar ve haliyle her gün geçirilen sinir krizleri..en son eşim dayanamadı başka eve taşındık ve birkaç gün geçmeden3,5 aylık bebeğimi kaybettim.. şimdi yeniden hamileyim huzurluyuz falan,,ta ki 2 hafta önceye kadar.ben de diyorum ki kızlar,bu kadın bir şey yapmadan durmazdı şimdiye kadar çok fena bir planı var ama bakalım diyorum..vee bomba .ya bu eve tekrar geri gelir ya da boşanın gibi birşeyler empoze etmiş ve şaka gibi el-şim de aynısını bana yapıyor.ya taşınırız ya ayrılırız.ben bebeğime mezar olan,o kadar sinir harpleri geçirdiğim eve nasıl döneyim e be kızlar söyleyin.kocam çok ilgiliydi bebeğine benden çok ilgileniyordu sağlığıyla hafta hafta netlerde dolaşıyor 21.hafta 22.hafta :) bakıyor oğluyla konuşuyordu.şimdi taşınmayı barışmayı kabul etmedim diye ne benim yüzüme akıyor ne oğluyla konuşuyor.eğer onu sevmesem amaan siktiret nolcak bakamaz ısın oğluşuna derdim kendime.ama çok seviyorum ve çok acı çekiyorum .şu an 6.ayımdayım ve çok acı çekiyorum.doktora gittiğimizde kriz geçirdm .haatımda ilk defa başkasının yanında böyle deli gibi ağladım .ne oldu bir teselli bile etmedive her şeyin suçlusu benmişim çok kötülük yapmışım annesine anne dememişim.kızlar dedimm dedim.en çok da zoruma giden bu aya.yaptığım şeyi yapmadım denmesii.ve sevdiğim adam yatağını ayırdı.onu bırak konuşmuyor benimle sırf bu yüzden.dünyanın en iyi babası olucaktı bir kere gözü dışarda olmadı telefon bilgisayar her şey ortada yani benim kocam yapmaz demesin kimse ama yine de öyle bir şey olmadığına şu an %99 eminim kızlar hani aklınıza o geldiyse.ha bundan sonra emin olamayabilirim:)) bilmiyorum ama napıcam boşverin onu bunu canım çok acıyor.oğlumun üzülmesini istemiyorum ama üzülecek doğuma kadar yanımda duracakmış doğumdan sonra ayrılacakmıs benden.bunu bilmek ne acı dimi.tamam doktora götürüyor.evine eksik alıyor..ama bir tek eksik şu an ; MUTLULUK (( 30 yaşıma merdiven dayadım.böyle iyi erkek iyi koca iyi baba görmedim(babam hariç) ama yazık ettik.ahirette iki elim yakasında o kadının .yatacak yeri yok .yüce rabbimin adaleti er yada geç yerini bulacak inşallah.ama ben karalıyım o mezar eve gitmicem..siz ne düşünüyorsunuz??
noktası virgülüne kadar anlamışşın beni sağ olasın....evet hiç gitmediğim bir ilçede beni sordurtmuş araştırmış onunla bununla yatıp kalkıyormuşum pansiyonlarda.halbuki ben o ilçeye ömrümde 1 kere bile gitmedim. o ilçeye yarım saat uzaklıkta diğer bir ilçede çalıştım..o demek istedi ki ;benim çalıştığım yerde araştırmış güya ama Allah büyük şaşırtıyor..demek ki gerçek çlıştığım yeri karıştırmasa harbi harbi iftira atacak ama şaşırdığı için bariz yalan belli oluyor. ve bunu biz evden ayrılacağımız gün dedi ben 3,5 aylık hamileyken.Allah ım sorsun iftira atan kul hakkı yiyenlere hesabını..Ya nedir bu gelinlerin çektiği. Benim de esim çok iyi ama anne ve babası yüzünden tartışıyoruz. Şimdi sana git yada gitme diyemem ama gidersen o kadın iftiraci diyorsun büyük iftira atmasından korkarım. Seni anlıyorum, eşim iyi temiz ama anne sözüne kanıyor. Bir yandan kaybetmek istemiyorsun bir yandan da eğilmek istemiyorsun. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?