çaresizlik :( lütfen yardım kızlar

Bebek %99,9999 kazadır.

İşin zor Allah kolaylık versin.. Böyle koca kapıya köpek diye bağlanmaz haberin olsun ! Bence ilk hamleyi sen yap ne diye onun bosamasini bekliyorsun ki ??? Ayyyy valla öyle sözler var ki şöyle kocalar için söyleyemiyorum keşke söyleyebilsem ! Adama bak doğumdan sonra boşayacakmis bla bla bla ... İlk hamleyi sen yap da anlasin ona muhtaç olmagini !!

kaza değil yukarıda bir yerde de yazdım istedimm

Aferin sana... Kaçıyordu çünkü çocuk dimi?

Ya da çocuk olunca adamı baglarim sandın muhtemelen.

Okudum tüm yazdıklarını yine diyorum iyi koca dediğin adam iyi koca değil. Hatta koca bile değil. Anasının oğlu o...

Neden herkes bu kadar üstünüze gelmiş anlamadım ben
Derdi olana bir de saldırıyorlar burda ya hayret birsey

Eşiniz annesinin agzına bakıyor belli
İlk basta ayrı eve cıkmıs yapılanları gormus ama şimdi belli ki annesi ne numaralar ceviriyor

Annesi numaralar cevirse de eşinizin yanınzda olması gerekli
Sizi ayrı tutmadı gerekli
Güçlü olun ltf ve resti siz eşinize cekin
Bu kadar anneci ise gtsinannesi ile devam etsin hayatina
Üzülüp ağlamayın güçlü ve kararlı olun
O size bu sekilde davranırsa siz ayrılmak isteyin o değil

hay Allah razı olsun canım ya.sanki adam öldürmüşüm gibi neler söylüyorlar..yok şöylesin yok böylesin... ama onu yazanlar belli ki yaşı küçük olgun olmayanlar çünkü insanlar buraya derdini yazıyorsa siz de üstüne gidin diye değil,içini dökmek için bir nevi yardım almak için yazıyor....sen çok olgun birisin belli çok sağ ol yazdıkların için...ayrıca numaralar çevirme kısmına %100 katılıyorum. bakalım görücez neler olacak

aaa nerdeyse benim yaşadıklarımın aynısı benim kv de senin ki gibi. merak etme. tek değilsin
ben eşimin 2.ci eşiyim ve ilk eşi ile evlenirlem kv cigim evin önünde kendini yerden yere atıp bağırmış. benim oğlum ben büyüttüm gelin arabasına ben binicem diye. tabii benim ki izin vermemiş ve eşimin ilk nikahına kv cigim gitmemiş. sonra hırs yapmış kv benim oğlum nikahına giderim demiş kim engel filan taksiyle gelmiş ama nikaha yetişememiş. sonra zavallı kızı delirtip boşanmasını sağlamış. tabii benimki o zamanlar anasına gerçekten düşkün değilmiş az gidip geliyormuş anasına ama gene cok etkisinde kalıyormuş belli. hatta şu anda anamı bir gun olsun bırakmam az görüştüğüm zamanların vicdanıı yapıyorum filan der. bende hee hee diyorum
bana gelince ben düğün arabasına binmesine izin vermedim. direkt koydum lafımı akrabalarına da dedim binmeye çalışırsa ve tutmazsanız ben atarım sokakta kendimi yere dedim.
eşim de bana cokkk laf dedi anam doğru anam iyi anam şöyle böyle diye..kaç yıllık evliydim hala oğluna kız arardı benim yanımda anlatırdı adayları. ayy daha coookk cookkk şey var da boşver sinirleniyorum.
eger sinirlerin celik gibiyse kocanı anasına kaptırma. he yok dayanamıcam dersen daha da hırpalanma boşan. inan 1 sene ağlarsın 2. sene oh iyi ki kurtuldum dersin.
benim kv hastalıklı bir zebanidir. seninki de aynı demek ki..

aaaa gerçekten ya tıpatıp aynı neredeyse her bir kelimen.. senin mutlu olmana sevindim.. darısı başıma :) demek ki sadece ben değilim ha?? :) ya sırf ben kedileri seviyorum diye kedilerimi kovalıyordu..benim kedim de yatak odamın camının kenarında bir ağaç vardı. o ağaca tırmanıp odama geliyordu kedicik ya:))) orda yediriyordum..tövbe tövbe böyle anlatınca da bir acayip oluyor insan.

cevap vermeyin güzelim saçmaysa,olanı anlattım ne var bunda
konu doğru veya değil bilmiyorum doğru olduğunu var sayıp yazıyorum.
bebeği yapmasaymışsın iyi olurmuş. da bunu da kendin için yaptığını düşünütyorum. ne olursa olsun bir bebem olsun mantığı ile yaptıysan yanlış yapmışsın..

Rica ederim malesef böyle oluyor
Ben de actıgım konulardan birinde yasadım benzer durumu:)
Bazı erkek anneleri böyle ama cidden siz resti cekin bakalım esiniz ne yapacak
Kötü ya da kv istemeyen bi insan olsaydınız zaten bastan beraber oturmayı kabul etmezdiniz
Bazı anneler kıskanc oluyor
Oğullarının karısını kuma geldi falan sanıyorlar kendilerine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…