- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Meleknaz2010
-
Allah kolaylık versin. Çok insan işten güçten olmuş. Çok zor gerçekten, Allah sabır, güç kuvvet versin.Ev eşyasıişten çıkmadan önce elimde biraz birikmisim vardı onunla aldım ufak tefek
bunu yazan bayan cok hakli ilk evlenince hersey toz pembe geliyor insana. ceyizini kurdin diyelim ev nasil tutcan? hersey ama hersey parays bakiyor malesefBende cook severek hatta asik olarak evlendim ama evlilik farkli bisey hersey maddiyatta deil be kuzum burdakilerin sana demek istedigi sey cok farkli.. Hade diyelim evlendin islh Allah gonlune gore verirde ilk zamanlar azda.olsa idare ediceksin o kızınca alttan alicaksin ama zamanla biseyler yetmiycek suan inan elimden gelse bende sana yardim etmek isterim bende cok gozlerim kor olarak evlendim cunku ama anladimki zamaninda olsun dedigim hersey sonradan gozeme batti tabiki bu hayatta hersey para deil kimse 4/4luk yasamiyor ama bide soyle dusun parasizda olmuyor suan zor bi donemdesin anladigim kadariyla evlenme boyle evlilik olmaz diyemem buna hakkim yok herseyi yasayarak anlamalisin belkide huzurlu olucaksin umarim oyle olur ama kuzum bide soyle düşün hersey bukadar karisikken yanlis anlama ceyizden felan bahsetmiyorum cunku suan onlar senin icin eminim ki son sirada ama bence biraz daha durulmasini bekle sevgilinin eli iylsir sende oda bi is bulur hemde beraber biseyleri basarmanin keyfine vararak adim atarsiniz boyle daha guzel olur sadece biraz sabir
sız o karmasada evlenıyorsanız bırakın ceyızı fılan allah askına savas alanı gıbı her yer ne ceyızı ne tabagı ne canagı yaArkadaşlar iş arıyorum diyarbakirda oturuyorum iş verenler eleman cikariyor yaşananları biliyorsunuz iş yok altında yok ben para falan dilenmiyorum sadece ceyizime katkı istiyorum o kadar
Madem girdik konuya anlatayım bunu acitasyon olarak anlatmiyorum ben daha önce 1 evlilik yaptım 6 yasında bir kızım var ailesi bundan dolayı istemedi istemeye gidin deyince aile karşı çıkıyor buda sınır havliyle cama yumruk atıyor sorun bu işte ...kızım 1 yaşındaydı ben ayrildigimda şuan 6 yasında daha baba demedi sözde öz babasına şuan ona baba diyor ve kizima kızı gibi bakıyor yaşı küçük ama benim eski eşim 30 un üstündeydi ondan daha mantıklı daha oturaklı daha akıllı işte sebep bu
Psikolojik destek alıyor şuan eskisinden çok daha iyi iş için bi kaç yere başvurdu her işi yapamaz şuan doktor elin 2 .5 seneden aşağı duzelmez dedi yaklaşık 6 ay önce rli böyle oldu bekledikce daha çok sorun çıkacak ikimizde uzatmak istemiyoruz
bu mesajın üzerine söylenecek bişey yok bence...Konunun tamamını okudum, evlenmeyi düşündüğünüz insanın yaşı küçük siz küçüksünüz üstelik bir de evladınız var. Babam bizim için çalışıyor demişsiniz ama neden siz çalışmıyorsunuz? Bir fabrikada çalışsanız, birine çay temizlik yapsanız bile alacağınız 3 kuruşun desteği olur farkında mısınız? O beni canından çok seviyorla ömür geçmez 1 defa hata yapıp evlenmişsiniz alkolik biriyle bu adamın da öfke kontrolü yok farkında mısınız? Sevgi, aşk bunlar sadece evliliğin paketi içinde saygı, sadakat, güven var. Bu adam sizin çalışmadığınızı, ailenizin durumunu biliyor değil mi? Siz ona ben bir şeyler ayarlarım demişsiniz sormadı mı nasıl yapacaksın diye? Sizin buraya konu açtığınızı duysa ne düşünecek? Madem çok ideal bir erkek sizin için bu eşya işini onun üstlenmesi gerekirdi değil mi? Eşya bulsanız da ev kirasını neyle ödeyeceksiniz? Onu geçtim çocuğunuzun okul masraflarını nasıl karşılayacaksınız? Yapmayın etmeyin bırakın bu hayalleri. Önemli olan kızınız buraya çeyizim için yardım yerine kızım için destek istiyorum neler yapabilirim deseniz daha anlayışlı olurduk hepimiz.
Kızım için asla yardım istemedim istememde çalıştığım dönem kizima hesap acmistim sırf büyüdüğünde zorluk cekmesin diye çok sukur aylik kızım için yardım geliyor zorluk çok çektim onun çekmesine izin vermedim dort dörtlük olmadı ama kimseyede muhtaç değil istersen evladima biriktirdigim parayla birşeyler yapabilirim annesi varken kızımın kimseye ihtiyacı yok bilip bilmeden konusmayin lütfenKonunun tamamını okudum, evlenmeyi düşündüğünüz insanın yaşı küçük siz küçüksünüz üstelik bir de evladınız var. Babam bizim için çalışıyor demişsiniz ama neden siz çalışmıyorsunuz? Bir fabrikada çalışsanız, birine çay temizlik yapsanız bile alacağınız 3 kuruşun desteği olur farkında mısınız? O beni canından çok seviyorla ömür geçmez 1 defa hata yapıp evlenmişsiniz alkolik biriyle bu adamın da öfke kontrolü yok farkında mısınız? Sevgi, aşk bunlar sadece evliliğin paketi içinde saygı, sadakat, güven var. Bu adam sizin çalışmadığınızı, ailenizin durumunu biliyor değil mi? Siz ona ben bir şeyler ayarlarım demişsiniz sormadı mı nasıl yapacaksın diye? Sizin buraya konu açtığınızı duysa ne düşünecek? Madem çok ideal bir erkek sizin için bu eşya işini onun üstlenmesi gerekirdi değil mi? Eşya bulsanız da ev kirasını neyle ödeyeceksiniz? Onu geçtim çocuğunuzun okul masraflarını nasıl karşılayacaksınız? Yapmayın etmeyin bırakın bu hayalleri. Önemli olan kızınız buraya çeyizim için yardım yerine kızım için destek istiyorum neler yapabilirim deseniz daha anlayışlı olurduk hepimiz.
aylik kızım için yardım geliyor
17 yaşında evlenmişsin ve hemen çocuk yapmışsın. Hata bir. Bu yeni koca adayının da beş kuruş parası yok, ailesi seni istemiyor, sende beş kuruş para yok, iş yok güç yok, derdiniz ne neden hata üstüne hata yapıyorsun? Evlenince daha da mutsuz olacaksın bunu göremiyor musun? Seks karın doyurmuyor, farkında mısın???
İyide siz bu şekilde evliliği nasıl yapıcaksınız.Sonuçta evlilik daha zor bir durum nasıl geçineceksiniz eşiniz olucak kişi çalışmadığı halde nasıl olucak ?Ailesi iliskimizi onaylamadı kavga çıktı o da cama yumruk attı tendon yaralanmasi ni bilirsiniz şuan eli işlev gormuyor durumundan dolayı kimse isede almıyor lanet olsun iş bulamıyorum buraya yazıp yazmamak için çok düşündüm ne bilim yanlış yaptım galiba
Kızım için asla yardım istemedim istememde çalıştığım dönem kizima hesap acmistim sırf büyüdüğünde zorluk cekmesin diye çok sukur aylik kızım için yardım geliyor zorluk çok çektim onun çekmesine izin vermedim dort dörtlük olmadı ama kimseyede muhtaç değil istersen evladima biriktirdigim parayla birşeyler yapabilirim annesi varken kızımın kimseye ihtiyacı yok bilip bilmeden konusmayin lütfen
Çok merak ettim niye çalışmıyosunuz herkezden bişe bekliyosunuz?
Ya bi tanıdığım var adam 4 çocukla 20 senelik evliliğini bıraktı başka birine gitti kadıncazı çıcuklarıda terk etti bi tane 2 yasında kızıyla kaldı 2 sene öncede büyük kızını kaybetti
Hem evlat acısı hem yanlız kalma acısı
Sonra ne oldu. Kadın hiç okumamış ama hiç kimseye muhtaç olmadı kiraya çıktı 2-3 yasındaki kızıyla birlikte işe gitti
Bu anlattığım çok kısa bi özet
Kadın neler yaşadı
Ve 33 yasında
Ee siz daha 20 li yaşlarda yok çeyiz yok yardım sen alışmışsın yapacak bişe yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?