Çeyiz için yardıma ihtiyacim var

Hımm peki şu an kızına ve sana kim bakıyor? Ve sen kaç yasindasin bu çocuk kaç yaşında?
Ayrıca neden acitasyon olsun? Ne güzel konuşuyoruz. Gece uzun belki bi çözüm bulunur..

İkimiz aynı yastayiz 23 yasında ailemin yanındayım ailem bakıyor çok sukur sahip çıktılar bir görmediler eksik gormediler emin olun evlilik gibi bi dusuncem yoktu bu çocuk karşıma çıkana kadar ya bi insan öz babasından daha iyi bakarmi başka birinin çocuğuna kızım diyor sarılıyor opuyor bi babanın yapması gereken herşeyi yapıyor iyi biri belki bu yüzden istiyorum

23 yaşında 6 yasında bir çocuk? Kaç yaşında evlendiniz? Bi de ilk evliliğiniz değil neden ceyiz telasina düstünüz? Aileniz bu duruma ne diyor ve onlar yardım etmiyor mu? Çok soru soruyorum ama cevaplara gore uzun bir yorum yapıcam.

Cok uzuldum durumuna gercekten.
Ceyiz ivir zivir cook para gidiyor
bide cocugun varmis
allah yardim.etsin

Abim evli ev üstünde diğer 2 kardesim okuyor babam seyyar satıcı anca kendine yetiyor 60 yasında sabahtan akşama kadar dışarda emeklilik yok sigorta yok bu kakadar kambur varken sırtında ben napabilirim olsa beni asla muhtaç etmez ama maalesef yok yaslandı artık evlatlarından bekliyor abim desen 5 sene önce evlendi insan anca bu kadar Hayırsız olur mağazada calisiyor ama kendine hayrı yok emin olun bundan kaç gundur yazsammi yazmasammi arasında kaldım annem neden utaniyosun yaz dedi ailem karşı değil babam başlarda istemedi ama baktı bırakmıyor brni 2 senemiz oldu nerdeyse o da kabullendi ve çok seviyor onu

Bende cook severek hatta asik olarak evlendim ama evlilik farkli bisey hersey maddiyatta deil be kuzum burdakilerin sana demek istedigi sey cok farkli.. Hade diyelim evlendin islh Allah gonlune gore verirde ilk zamanlar azda.olsa idare ediceksin o kızınca alttan alicaksin ama zamanla biseyler yetmiycek suan inan elimden gelse bende sana yardim etmek isterim bende cok gozlerim kor olarak evlendim cunku ama anladimki zamaninda olsun dedigim hersey sonradan gozeme batti tabiki bu hayatta hersey para deil kimse 4/4luk yasamiyor ama bide soyle dusun parasizda olmuyor suan zor bi donemdesin anladigim kadariyla evlenme boyle evlilik olmaz diyemem buna hakkim yok herseyi yasayarak anlamalisin belkide huzurlu olucaksin umarim oyle olur ama kuzum bide soyle düşün hersey bukadar karisikken yanlis anlama ceyizden felan bahsetmiyorum cunku suan onlar senin icin eminim ki son sirada ama bence biraz daha durulmasini bekle sevgilinin eli iylsir sende oda bi is bulur hemde beraber biseyleri basarmanin keyfine vararak adim atarsiniz boyle daha guzel olur sadece biraz sabir

Ailen maddi açıdan sana destek olmuyor mu diyorum? Bu çocuğu biliyorlar mi?
Biliyorlar ilkin istemdiler ama
Doğru diyorsun ne bilim çeyiz olsa hersey olacakmış gibi geldi öyle bir anda iyi dileklerin için tesekkurler allah seninde gonlune gore versin emin ol bundan dualarinizda yeter çok dua aldım bugün onada ayrıca Sevindim iyikide yazmisim

Sen evlimisin şuan

Biliyorlar asla onlardan gizli birşey yapmadım bu yaşıma kadar

Peki anladım. Fakat gerçekler var. İlk önce is bulması lazım. Ailesine seni kabullendirmesi lazım. Çünkü aile çok önemli. Mutlu olamazsınız. Kendini kontrol etmesini bilmesi lazım. İnan o zaman işte geldiğinde biz tabiki yardım ederiz. Neden olmasın. Ama bunlar olmadan evlenmeyi düşünme. Sevgi karın doyurmuyor çünkü. İyice olc tart. Realist kararlar verirsin umarım. Hakkında hayırlısı olsun.

Ailesi onaylamiyor bana dedi ailem kesinlikle istemiyor diye bende öyle kabul ettim hazırlıklara başladık bende ev eşyası ayarlarim dedim ama kısmet değilmiş ufak tefek biseler hallederim dedim olmadı :)

Psikolojik destek alıyor şuan eskisinden çok daha iyi iş için bi kaç yere başvurdu her işi yapamaz şuan doktor elin 2 .5 seneden aşağı duzelmez dedi yaklaşık 6 ay önce rli böyle oldu bekledikce daha çok sorun çıkacak ikimizde uzatmak istemiyoruz

Ailesi onaylamiyor bana dedi ailem kesinlikle istemiyor diye bende öyle kabul ettim hazırlıklara başladık bende ev eşyası ayarlarim dedim ama kısmet değilmiş ufak tefek biseler hallederim dedim olmadı :)

Allah hayırlısıni versin. Bi hataya daha düşme derim. Tabi kendin bilirsin ama ilerde çok pişman olabilirsin. . Ayrıca bir arkadaş da dedi kazenin söylediği siteye girin üye olun ve ihtiyaçlarınızı yazın ihtiyacharitasi.Org du umarım faydali olur. .

Tesekkur ederim girerim şimdi sizinde herşey gonlunuzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…