Ciger yiyip dogum yapanlar

Ben böyle bir algı olacağını hiç düşünmemiştim. Şimdi gerçekten üzüldüm ve özür diliyorum. Bir insanın insanlık ölçüsü merhameti ile belli olur. Böyle bir bilinçsiz algı yaratmak istemem

Evet tabsani banada solediler

Toksoplazma topraktan da geçer. özellikle yeşillikleri iyi yıkamak gerekir. Aşısı olan kedilerde de bulunmaz.

Bende inadina inadina gül koklamistim asla inanmiyorum evet az gülleri var ama ondan değil tabiki boyle şeyleri kim uyduruyor anlamiyorum ....

İleride hamile kaldığımda kimse kedişimi evden attıramaz bana.. Olacağı varsa olur derim, kaldı ki sürekli aşılanan bir hayvan.. Ama gel gelelim sakatat meselesinde ne yaparım bilmiyorum, birileri hamilelikte önerilmiyor demiş ya ben yemeden duramam kiii

Arkadaslar hamileliginde ciger yiypde dogum yapan bayanlarin bebeginin her hangi bi yerinde leke varmi ben ciger yemistim iki hafta once annem lekeli olur cocuk dedi ole bisi yasayan varmi

Yemekle birşey olmuyor sanırım ama eğer doğrarken vs bir yerinize dokunursanız olabilir.Benim kuzenim de de cıkmış teyzem dokundugu için.

Kızlar konuyla alakalı de il ama bi şey soracağım benim 5+2 de bslayn bulan tim 7+2 de bitti sizce normal mi erken sürmesi

Benım bıldıım kadarıyla yemek değilde yaparken vucunda bıyerını ellersen ız kalır dıye blıyorum.Mesela benım eşimin ensesınde kızarıklık var annesı hamıleyken bğurtlenı bılerek kendı ensesıne surmuş ız kalırmı dıye ve de kalmış.
Mesela kendı annemde belimize iz yapmış bence batl inanc değil 3 kardeşiz 3ümüzünde belınde leke var kahverengı ve çok severım bana ablalarımı hatırllatır

Ama mesela sonuçta elinle dokunup kesiyorsun, o zaman elinde de iz olması gerekmez mi bebeğin? Bana pek doğru gibi gelmiyor, inşallah değildir.

Ama mesela sonuçta elinle dokunup kesiyorsun, o zaman elinde de iz olması gerekmez mi bebeğin? Bana pek doğru gibi gelmiyor, inşallah değildir.
Onu blmıyorum ama ablam hamıleyken canı ciğer veya bı sakatat çekıyorsa anneme yaptırırdı . Önlem almakta fayda var.

Benim canim cigeri cok istedi de olur ya leke cikar die yemedim kizimin ensesinde leke var.. Bileydim yerdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…