- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
- Konu Sahibi sevcankubra
-
Ben böyle bir algı olacağını hiç düşünmemiştim. Şimdi gerçekten üzüldüm ve özür diliyorum. Bir insanın insanlık ölçüsü merhameti ile belli olur. Böyle bir bilinçsiz algı yaratmak istememOkadar varki inanamassiniz .
Hamile kalıpta etrafındaki insanların cahilce düşüncelerinden dolasıyla evinden hayvanları atan .
Barınaklar dolup taşmış cins kedilerle .
Lütfen böyle bir algı yaratıp hiçbir canlıyı sokaklara terkettirmeyelim. Üstümüze geldiysem kusura bakmayın hayvanlar hakkında çok hassasim
Bi kere tek yedim ya nolur dogum yapinca yaz bana allah saglikli kucahina almayi nasip etsn2 3 hafta beklersiniz net yanıt veririmBende yedim ve hiç ihtimal vermiyorum açıkçası. Ama hamilelikte çok sakatat tüketilmesi önerilmiyor
ay snde taktn ha o kadar yorm yaptk bişey olmaz diye hala çok korkuyosnBi kere tek yedim ya nolur dogum yapinca yaz bana allah saglikli kucahina almayi nasip etsn
Evet tabsani banada soledilerBende hamileyken nar yemiştim kv de keşke yemeseydin elini yıkamadan yüzüne sürme çocukta leke olur demişti çok şükür bişey olmadı
Bide sakın tavşanları izleme tvde dudaklari yırtık olur demişti
İlk defa böyle şeyler duymuştum yedimde izledimde hiç bişey olmadı hepsi hurafe
Kardeşim ruh hastasımısın nesin bi git ya. Kedilerle kafayı mı yedin. Sanki bıçakla gebersinler dedik tövbe tövbe. Bahsettiğim virüs kedilerden bulaşan, doğaya da kedilerin dışkısında yayılan bir virüs...!
Arkadaşın şanslıymış, bulaşmamış veya bağışıklığı vardı belki. Hayvanseverlik başka, o başka tövbe tövbeee....!
Arkadaslar hamileliginde ciger yiypde dogum yapan bayanlarin bebeginin her hangi bi yerinde leke varmi ben ciger yemistim iki hafta once annem lekeli olur cocuk dedi ole bisi yasayan varmi
Arkadaslar hamileliginde ciger yiypde dogum yapan bayanlarin bebeginin her hangi bi yerinde leke varmi ben ciger yemistim iki hafta once annem lekeli olur cocuk dedi ole bisi yasayan varmi
Benım bıldıım kadarıyla yemek değilde yaparken vucunda bıyerını ellersen ız kalır dıye blıyorum.Mesela benım eşimin ensesınde kızarıklık var annesı hamıleyken bğurtlenı bılerek kendı ensesıne surmuş ız kalırmı dıye ve de kalmış.İleride hamile kaldığımda kimse kedişimi evden attıramaz bana.. Olacağı varsa olur derim, kaldı ki sürekli aşılanan bir hayvan.. Ama gel gelelim sakatat meselesinde ne yaparım bilmiyorum, birileri hamilelikte önerilmiyor demiş ya ben yemeden duramam kiii
Ama mesela sonuçta elinle dokunup kesiyorsun, o zaman elinde de iz olması gerekmez mi bebeğin? Bana pek doğru gibi gelmiyor, inşallah değildir.Benım bıldıım kadarıyla yemek değilde yaparken vucunda bıyerını ellersen ız kalır dıye blıyorum.Mesela benım eşimin ensesınde kızarıklık var annesı hamıleyken bğurtlenı bılerek kendı ensesıne surmuş ız kalırmı dıye ve de kalmış.
Mesela kendı annemde belimize iz yapmış bence batl inanc değil 3 kardeşiz 3ümüzünde belınde leke var kahverengı ve çok severım bana ablalarımı hatırllatır
Onu blmıyorum ama ablam hamıleyken canı ciğer veya bı sakatat çekıyorsa anneme yaptırırdı . Önlem almakta fayda var.Ama mesela sonuçta elinle dokunup kesiyorsun, o zaman elinde de iz olması gerekmez mi bebeğin? Bana pek doğru gibi gelmiyor, inşallah değildir.
Kedime de haftada bir ciğer yapıyorum, nişanlımın ileride o kadar ilgileneceğini düşünmüyorum kediyleOnu blmıyorum ama ablam hamıleyken canı ciğer veya bı sakatat çekıyorsa anneme yaptırırdı . Önlem almakta fayda var.
Benım kedıler cins ya ciğer yemıyoKedime de haftada bir ciğer yapıyorum, nişanlımın ileride o kadar ilgileneceğini düşünmüyorum kediyle
Benimki yalayıp yutuyorBenım kedıler cins ya ciğer yemıyo
Saolsun <3Benimki yalayıp yutuyorBu arada nişanlıma da sordum, tamam ben yaparım ciğer işini dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?