Çıkmaza girdim.. nolur yardım edin ne yapicam ben?

ecrinn2761

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2025
25
-8
1
36
Çok kötüyüm.. Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.. konuşmak ağlamak bağırmak istiyorum.. evliyim ve bir bebeğim var henüz 15 aylık bana çok düşkün eşimin bugün izni vardı bende bahar temizliği yapmak istedim.. ancak bebeğim hiç durmadı eşimde çok ağır konuştu ona bazen çok kiziyor ona beddua ediyor çok alnıma dokunuyor ailesi de çok kızıyor bugün o kadar çok boğuldum ki söylenmesi ona kizmasi ona hakaret edince tartışma oldu aramızda yapmamasını söyledim dayanamadim o kadar sinirlendim ve artık doldum ki istemsizce ağzımdan bir küfür çıktı.. onu duydu eşim boşanmak istedi yıktı ortalığı bağırdı çağırdı hakaretler etti ağır konuştu ya anlatamam size bir an eşim mi dedim bu kişi ben o kadar şiddetine rağmen onu bırakmazken o nasıl bırakır beni nasıl yapar yalvardım bebeğimiz var yapma nolur özür dilerim dedim daha da ağır konuştu yüzüğü çıkarıp fırlattı bebeğim o kadar korktu ki benim kımsem yok ababamdan başka onunda kaldığı yer çok küçük bebeğimle nereye giderim bilemedim çaresiz kaldım.. ve şunu dedim ona ağlayarak "Allah'ın sopası yok" unutma çok ağır konuşuyorsun bana bebeğime o senin oğlun o daha melek bana dokunuyor dedim ben hayatımda ilk defa bu kadar berbat hissediyorum kendimi..Sonra bize bir haber geldi eşimin abisini yoğun bakıma almışlar sonra da vefat haberi.. o kadar kötü oldum ki Rabbim mekanını nur etsin o kadar iyi biriydi ki neye uzulecegimi şaşırdım.. Düşünebiliyor musunuz eşiniz size bir cümleden sebep "sen cirkinsin dışarıda çok güzel kadınlar var. Acilmani istiyorum acilacaksin (tesettürlüyum hamdolsun) çalıştığım yerde bir kadın var o çok güzel beni çok etkiliyor onu çok beğeniyorum kızıyorum beni çok iyi sakinleştiriyor.." ve daha agirlari.. şimdi bana sinirden söyledim gözüm döndü çok ağır bir küfür bu bu sefer bitirmeye kararlıydım dedi Ruhsuz bir haldeyim ölü gibiyim desem yeri canıma kıymak istiyorum bazen öleyim bitsin diyorum ama benim bir coxugum var onu nasıl bırakayım bu günahı nasıl yapayım diyorum...siz olsanız?

Deccal mi bu adam ya laflara bak. Şiddet yanlısı, saygısız, terbiyesiz, varlığı yokluğu bir bir adam belli ki, anladığım kadarıyla ekonomik özgürlüğünüz yok, mesleğiniz var mı?
Unv mezunuyum. Ayrılsam babamın kaldığı yer çok küçük durumu iyi değil kulübe gibi bir yerde kalıyor. Çalışmaya başlasam bebeğime kim bakacak daha anne sütü alıyor çok çaresizim ayrılmak istediğimi soyledim çok yalvarıyor yapma etme şeytan bizimle oynadı çok pişmanım yuvamı yıkmak istemiyorum diyor

inanın çok üzüldüm bebeğiniz çok küçük ama eşinizin hayatınızda olmaması bebeğiniz için daha iyi sürekli tartışma hakaretlerin olduğu bir ortamda bebek büyütmek zor.
Kesinlikle haklısın ama o kadar çaresizim ki ne yapicam hiç bilemiyorum ayrılmak istediğimi söyledim pişman olduğunu söyledi yalvarırım affet diyor yuvamı yıkmak diyor ölürüm sen gidersen diyor

Kesinlikle boşan. Birde böyle çok özür dilerim ama diyeceğim kelimeyi çok iyi taşıyor şrfsiz için yalvarmışsın. Git babanla yaşa bu ne be. Olmaz olsun böyle adam. Defolsun gitsin. Böyle giderse kafayı yersin hayatın biter.

Kesinlikle haklısın ama o kadar çaresizim ki ne yapicam hiç bilemiyorum ayrılmak istediğimi söyledim pişman olduğunu söyledi yalvarırım affet diyor yuvamı yıkmak diyor ölürüm sen gidersen diyor
sizi zaten psikolojikmen bitirmiş, ağlaması zırlaması bir şeye çare mi bilmiyorum. Ben şunu bilirim bir şeyi bir kere yapan bir daha yapar, bunlarıda göz önünde bulundurun ama bebeğinizde küçük çalışamam diyorsunuz Rabbim yardımcınız olsun inşallah.

Başlarım onun şeytanlığına şeytan yanında melek kalır. Babanın kendine ait eviyse ve emekli bir maaşı varsa sıkıntı yaşamazsınız. Evde yapmalık işler oluyor. göz yaşına bile bakma bune be okurken nefesim gerildi.

Şöyle ahlaksız bir yaratığı çekmektense babamla kulübede kalırım. Neden kendinizi ezdiriyorsunuz, adam size şiddet göstermiş ya. El kdar bebeğe hakaret eden adam yarın öbür gün onu da döver. İntihar edip bebeğinizi bu ruh hastasıyla bırakacağınıza gidin kulübede yaşayın. Ben olsam ben de yalvarırım; her çileyi çeken kadın var, dövsem ağzını açmasaz, yemini suyunu eksik etmez adam rahat tabi, neden bıraksın sizi? Hayır bir de üni mezunuyum demişsiniz, o okulu bir yaratık hayatınızı mahvetsin diye mi okudunuz?

Ettiğiniz küfür eşiniz için bahane olmuş, adamın ne sizde ne çocukta gözü var. Keşke zamanında bilseydiniz de çocuk yapmadan ayrılsaydınız. Maalesef durumunuz kötü, sizden boşanır bu. Adamın vefatıyla da sizin ilginiz yok, milyonların lanet okuduğu Kişiler ölmüyor, bu işler böyle olmuyor yani.

Şöyle bi g*vat baba olmuş ne olmamış ne boşan, belki maddi sıkıntı çekersin ama çocuğun bu rezil pisliğe maruz kalmadan büyür. Zaten sen boşanmasan bu gidişle o seni boşayacak.

Sizinkiyle akran bebeğim var.
Evet durmuyorlar.
Eee napalım? Bebeğe beddua nedir Allah aşkına ya? Biz de kızıyoruz yeri geldiğinde çocuğumuza ama ses mi çıkarabiliriz, hayır çünkü bebek. Ben bazen "hay babasının ağzına ettiğim" falan diyorum, kocam dönüp ne diyebilir ya da niye bir şey desin?

Kendi bedduası dönüp dolaşıp onu bulmuştur.

Boşanmanız en mantıklısı ama yapmayacaksınız belli ki.
Önerim adamı kızdırmamanız ve çocuk baktırmamanız olacak.

Konu sanki fake? Hem şiddetine katlancan, hem hakaretine, hem açık açık kocanın başkasından etkilendiğini duyup dini inancından vurulcan sonra da bilmiyorum diyeceksin. Tüm tuşlara basmış ki yorum çok gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…