- Konu Sahibi ecrinn2761
-
yıktı ortalığı bağırdı çağırdı hakaretler etti ağır konuştu ya anlatamam size bir an eşim mi dedim bu kişi
ben o kadar şiddetine rağmen onu bırakmazken o nasıl bırakır beni
inanın çok üzüldüm bebeğiniz çok küçük ama eşinizin hayatınızda olmaması bebeğiniz için daha iyi sürekli tartışma hakaretlerin olduğu bir ortamda bebek büyütmek zor.
Eşiniz iş yerindeki kadın için söylediklerini sinirle söylemedi bunlar gerçek biliyorsunuz değil mi?Çok kötüyüm.. Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.. konuşmak ağlamak bağırmak istiyorum.. evliyim ve bir bebeğim var henüz 15 aylık bana çok düşkün eşimin bugün izni vardı bende bahar temizliği yapmak istedim.. ancak bebeğim hiç durmadı eşimde çok ağır konuştu ona bazen çok kiziyor ona beddua ediyor çok alnıma dokunuyor ailesi de çok kızıyor bugün o kadar çok boğuldum ki söylenmesi ona kizmasi ona hakaret edince tartışma oldu aramızda yapmamasını söyledim dayanamadim o kadar sinirlendim ve artık doldum ki istemsizce ağzımdan bir küfür çıktı.. onu duydu eşim boşanmak istedi yıktı ortalığı bağırdı çağırdı hakaretler etti ağır konuştu ya anlatamam size bir an eşim mi dedim bu kişi ben o kadar şiddetine rağmen onu bırakmazken o nasıl bırakır beni nasıl yapar yalvardım bebeğimiz var yapma nolur özür dilerim dedim daha da ağır konuştu yüzüğü çıkarıp fırlattı bebeğim o kadar korktu ki benim kımsem yok ababamdan başka onunda kaldığı yer çok küçük bebeğimle nereye giderim bilemedim çaresiz kaldım.. ve şunu dedim ona ağlayarak "Allah'ın sopası yok" unutma çok ağır konuşuyorsun bana bebeğime o senin oğlun o daha melek bana dokunuyor dedim ben hayatımda ilk defa bu kadar berbat hissediyorum kendimi..Sonra bize bir haber geldi eşimin abisini yoğun bakıma almışlar sonra da vefat haberi.. o kadar kötü oldum ki Rabbim mekanını nur etsin o kadar iyi biriydi ki neye uzulecegimi şaşırdım.. Düşünebiliyor musunuz eşiniz size bir cümleden sebep "sen cirkinsin dışarıda çok güzel kadınlar var. Acilmani istiyorum acilacaksin (tesettürlüyum hamdolsun) çalıştığım yerde bir kadın var o çok güzel beni çok etkiliyor onu çok beğeniyorum kızıyorum beni çok iyi sakinleştiriyor.." ve daha agirlari.. şimdi bana sinirden söyledim gözüm döndü çok ağır bir küfür bu bu sefer bitirmeye kararlıydım dedi Ruhsuz bir haldeyim ölü gibiyim desem yeri canıma kıymak istiyorum bazen öleyim bitsin diyorum ama benim bir coxugum var onu nasıl bırakayım bu günahı nasıl yapayım diyorum...siz olsanız?
Eşinizin aklı dışarı kaymış.Çok kötüyüm.. Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.. konuşmak ağlamak bağırmak istiyorum.. evliyim ve bir bebeğim var henüz 15 aylık bana çok düşkün eşimin bugün izni vardı bende bahar temizliği yapmak istedim.. ancak bebeğim hiç durmadı eşimde çok ağır konuştu ona bazen çok kiziyor ona beddua ediyor çok alnıma dokunuyor ailesi de çok kızıyor bugün o kadar çok boğuldum ki söylenmesi ona kizmasi ona hakaret edince tartışma oldu aramızda yapmamasını söyledim dayanamadim o kadar sinirlendim ve artık doldum ki istemsizce ağzımdan bir küfür çıktı.. onu duydu eşim boşanmak istedi yıktı ortalığı bağırdı çağırdı hakaretler etti ağır konuştu ya anlatamam size bir an eşim mi dedim bu kişi ben o kadar şiddetine rağmen onu bırakmazken o nasıl bırakır beni nasıl yapar yalvardım bebeğimiz var yapma nolur özür dilerim dedim daha da ağır konuştu yüzüğü çıkarıp fırlattı bebeğim o kadar korktu ki benim kımsem yok ababamdan başka onunda kaldığı yer çok küçük bebeğimle nereye giderim bilemedim çaresiz kaldım.. ve şunu dedim ona ağlayarak "Allah'ın sopası yok" unutma çok ağır konuşuyorsun bana bebeğime o senin oğlun o daha melek bana dokunuyor dedim ben hayatımda ilk defa bu kadar berbat hissediyorum kendimi..Sonra bize bir haber geldi eşimin abisini yoğun bakıma almışlar sonra da vefat haberi.. o kadar kötü oldum ki Rabbim mekanını nur etsin o kadar iyi biriydi ki neye uzulecegimi şaşırdım.. Düşünebiliyor musunuz eşiniz size bir cümleden sebep "sen cirkinsin dışarıda çok güzel kadınlar var. Acilmani istiyorum acilacaksin (tesettürlüyum hamdolsun) çalıştığım yerde bir kadın var o çok güzel beni çok etkiliyor onu çok beğeniyorum kızıyorum beni çok iyi sakinleştiriyor.." ve daha agirlari.. şimdi bana sinirden söyledim gözüm döndü çok ağır bir küfür bu bu sefer bitirmeye kararlıydım dedi Ruhsuz bir haldeyim ölü gibiyim desem yeri canıma kıymak istiyorum bazen öleyim bitsin diyorum ama benim bir coxugum var onu nasıl bırakayım bu günahı nasıl yapayım diyorum...siz olsanız?
Sen ona yalvarma asla,kendini nimetten sanmasın.Ona ihtiyacın var belli ki bunu hissettirme hiç olmazsa.Unv mezunuyum. Ayrılsam babamın kaldığı yer çok küçük durumu iyi değil kulübe gibi bir yerde kalıyor. Çalışmaya başlasam bebeğime kim bakacak daha anne sütü alıyor çok çaresizim ayrılmak istediğimi soyledim çok yalvarıyor yapma etme şeytan bizimle oynadı çok pişmanım yuvamı yıkmak istemiyorum diyor
şimdi bana sinirden söyledim gözüm döndü çok ağır bir küfür bu bu sefer bitirmeye kararlıydım dedi
ne saçmalıyorsunuz tam olarakayrılmak istediğimi söyledim pişman olduğunu söyledi yalvarırım affet diyor yuvamı yıkmak diyor ölürüm sen gidersen diyor
Ne diyorsun sen be neyin peşindesin ne fake inden bahsediyorsun bu nasıl bir yorumdur ya Allah'tan korkmaz fani insan bilmiyorum çünkü bebeğim var anne sütü alan bir melek daha hadi gidecek yerim olsa çalışmaya başlasam bebeğime kim bakicak kime güvenirimKonu sanki fake? Hem şiddetine katlancan, hem hakaretine, hem açık açık kocanın başkasından etkilendiğini duyup dini inancından vurulcan sonra da bilmiyorum diyeceksin. Tüm tuşlara basmış ki yorum çok gelsin.
Konuştum bugün istemeidigini ayrılmak istediğimi soyledim beni aradı o kişiyle benim bir muhabbetim bile yok seni sinirlendirmek için söyledim dedi yani bu kişiyi abisine düşünen biri bu arada bilemiyorumEşiniz iş yerindeki kadın için söylediklerini sinirle söylemedi bunlar gerçek biliyorsunuz değil mi?
Anlayamadım hangi konuda saçmalıyorum benne saçmalıyorsunuz tam olarak
Her cümleniz saçma. Kocanız size el kadar bebeğe hakaretler ediyor, elin kadınlarını beğenip size övüyor böyle iğrenç bi ilişkiyi ama bebeğim var bilmem ne diye sürdürüyosunuz. Tek bebek sizde mi var? Tek sizin bebeğiniz mi anne sütü alıyor. Biraz gururlu olun.Anlayamadım hangi konuda saçmalıyorum ben
Bazı kadınları anlamakta zorluk çekiyorum. Güzel ablam adam çocuğuna beddua ediyor sen hala evliliği kurtarma peşindesin.Ayrıl gitsin böyle bir eşiniz olsa ne olmasa ne ?Çok kötüyüm.. Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.. konuşmak ağlamak bağırmak istiyorum.. evliyim ve bir bebeğim var henüz 15 aylık bana çok düşkün eşimin bugün izni vardı bende bahar temizliği yapmak istedim.. ancak bebeğim hiç durmadı eşimde çok ağır konuştu ona bazen çok kiziyor ona beddua ediyor çok alnıma dokunuyor ailesi de çok kızıyor bugün o kadar çok boğuldum ki söylenmesi ona kizmasi ona hakaret edince tartışma oldu aramızda yapmamasını söyledim dayanamadim o kadar sinirlendim ve artık doldum ki istemsizce ağzımdan bir küfür çıktı.. onu duydu eşim boşanmak istedi yıktı ortalığı bağırdı çağırdı hakaretler etti ağır konuştu ya anlatamam size bir an eşim mi dedim bu kişi ben o kadar şiddetine rağmen onu bırakmazken o nasıl bırakır beni nasıl yapar yalvardım bebeğimiz var yapma nolur özür dilerim dedim daha da ağır konuştu yüzüğü çıkarıp fırlattı bebeğim o kadar korktu ki benim kımsem yok ababamdan başka onunda kaldığı yer çok küçük bebeğimle nereye giderim bilemedim çaresiz kaldım.. ve şunu dedim ona ağlayarak "Allah'ın sopası yok" unutma çok ağır konuşuyorsun bana bebeğime o senin oğlun o daha melek bana dokunuyor dedim ben hayatımda ilk defa bu kadar berbat hissediyorum kendimi..Sonra bize bir haber geldi eşimin abisini yoğun bakıma almışlar sonra da vefat haberi.. o kadar kötü oldum ki Rabbim mekanını nur etsin o kadar iyi biriydi ki neye uzulecegimi şaşırdım.. Düşünebiliyor musunuz eşiniz size bir cümleden sebep "sen cirkinsin dışarıda çok güzel kadınlar var. Acilmani istiyorum acilacaksin (tesettürlüyum hamdolsun) çalıştığım yerde bir kadın var o çok güzel beni çok etkiliyor onu çok beğeniyorum kızıyorum beni çok iyi sakinleştiriyor.." ve daha agirlari.. şimdi bana sinirden söyledim gözüm döndü çok ağır bir küfür bu bu sefer bitirmeye kararlıydım dedi Ruhsuz bir haldeyim ölü gibiyim desem yeri canıma kıymak istiyorum bazen öleyim bitsin diyorum ama benim bir coxugum var onu nasıl bırakayım bu günahı nasıl yapayım diyorum...siz olsanız?
Ya burdaki bütün kadınlar çocuğum çok küçük çalışmam diyor, çocuğunu şu adamla yasatmaktansa kreşe ver çalış daha iyi, çalışanlar nasıl calisiyor 5 aylık bebeğini bırakıp çalışıyor insanlar...şimdiden gir ise çalış para biriktirip ayrıl ama sen de o cesaret yok veya çalışma isteğiUnv mezunuyum. Ayrılsam babamın kaldığı yer çok küçük durumu iyi değil kulübe gibi bir yerde kalıyor. Çalışmaya başlasam bebeğime kim bakacak daha anne sütü alıyor çok çaresizim ayrılmak istediğimi soyledim çok yalvarıyor yapma etme şeytan bizimle oynadı çok pişmanım yuvamı yıkmak istemiyorum diyor
bi ben ayrılmak istedim bir o boşanalım dedi diyorsunuzAnlayamadım hangi konuda saçmalıyorum ben
Allahım neyseki eşiniz boşanmaya kararlı yoksa bu iğrenç adamla evli kalmaya devam edecektiniz.Çok kötüyüm.. Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.. konuşmak ağlamak bağırmak istiyorum.. evliyim ve bir bebeğim var henüz 15 aylık bana çok düşkün eşimin bugün izni vardı bende bahar temizliği yapmak istedim.. ancak bebeğim hiç durmadı eşimde çok ağır konuştu ona bazen çok kiziyor ona beddua ediyor çok alnıma dokunuyor ailesi de çok kızıyor bugün o kadar çok boğuldum ki söylenmesi ona kizmasi ona hakaret edince tartışma oldu aramızda yapmamasını söyledim dayanamadim o kadar sinirlendim ve artık doldum ki istemsizce ağzımdan bir küfür çıktı.. onu duydu eşim boşanmak istedi yıktı ortalığı bağırdı çağırdı hakaretler etti ağır konuştu ya anlatamam size bir an eşim mi dedim bu kişi ben o kadar şiddetine rağmen onu bırakmazken o nasıl bırakır beni nasıl yapar yalvardım bebeğimiz var yapma nolur özür dilerim dedim daha da ağır konuştu yüzüğü çıkarıp fırlattı bebeğim o kadar korktu ki benim kımsem yok ababamdan başka onunda kaldığı yer çok küçük bebeğimle nereye giderim bilemedim çaresiz kaldım.. ve şunu dedim ona ağlayarak "Allah'ın sopası yok" unutma çok ağır konuşuyorsun bana bebeğime o senin oğlun o daha melek bana dokunuyor dedim ben hayatımda ilk defa bu kadar berbat hissediyorum kendimi..Sonra bize bir haber geldi eşimin abisini yoğun bakıma almışlar sonra da vefat haberi.. o kadar kötü oldum ki Rabbim mekanını nur etsin o kadar iyi biriydi ki neye uzulecegimi şaşırdım.. Düşünebiliyor musunuz eşiniz size bir cümleden sebep "sen cirkinsin dışarıda çok güzel kadınlar var. Acilmani istiyorum acilacaksin (tesettürlüyum hamdolsun) çalıştığım yerde bir kadın var o çok güzel beni çok etkiliyor onu çok beğeniyorum kızıyorum beni çok iyi sakinleştiriyor.." ve daha agirlari.. şimdi bana sinirden söyledim gözüm döndü çok ağır bir küfür bu bu sefer bitirmeye kararlıydım dedi Ruhsuz bir haldeyim ölü gibiyim desem yeri canıma kıymak istiyorum bazen öleyim bitsin diyorum ama benim bir coxugum var onu nasıl bırakayım bu günahı nasıl yapayım diyorum...siz olsanız?
Bana çemkireceğinize 1.5 yaşında anne sütü alan meleğinize bağırabilen babasına, sizin de yanınızda "eş" diye taşıdığınız kişiye çemkirin. Kaldı ki çalışmak zorunda olup emziremeyen bir sürü anne var. Siz dua edin gene 15 ay emzirmişsiniz. Bunu bahane olarak sürmeyin.Ne diyorsun sen be neyin peşindesin ne fake inden bahsediyorsun bu nasıl bir yorumdur ya Allah'tan korkmaz fani insan bilmiyorum çünkü bebeğim var anne sütü alan bir melek daha hadi gidecek yerim olsa çalışmaya başlasam bebeğime kim bakicak kime güvenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?