Çıkmaza girdim.. nolur yardım edin ne yapicam ben?

yıktı ortalığı bağırdı çağırdı hakaretler etti ağır konuştu ya anlatamam size bir an eşim mi dedim bu kişi

ben o kadar şiddetine rağmen onu bırakmazken o nasıl bırakır beni

Tam olarak neye şaşırdınız acaba?
Adam zaten şiddet uyguluyormuş. Bu kişi eşim mi diye şaşıracak bir şey mi kalmış?

Ölmek isteyecek durumdaysanız boşanın olsun bitsin. Boşanmak ölmekten daha mı zor geliyor?

inanın çok üzüldüm bebeğiniz çok küçük ama eşinizin hayatınızda olmaması bebeğiniz için daha iyi sürekli tartışma hakaretlerin olduğu bir ortamda bebek büyütmek zor.

Eşiniz iş yerindeki kadın için söylediklerini sinirle söylemedi bunlar gerçek biliyorsunuz değil mi?

Eşinizin aklı dışarı kaymış.

Sence biz ne yapardık ?

Sen ona yalvarma asla,kendini nimetten sanmasın.Ona ihtiyacın var belli ki bunu hissettirme hiç olmazsa.

Ne diyorsun sen be neyin peşindesin ne fake inden bahsediyorsun bu nasıl bir yorumdur ya Allah'tan korkmaz fani insan bilmiyorum çünkü bebeğim var anne sütü alan bir melek daha hadi gidecek yerim olsa çalışmaya başlasam bebeğime kim bakicak kime güvenirim

Eşiniz iş yerindeki kadın için söylediklerini sinirle söylemedi bunlar gerçek biliyorsunuz değil mi?
Konuştum bugün istemeidigini ayrılmak istediğimi soyledim beni aradı o kişiyle benim bir muhabbetim bile yok seni sinirlendirmek için söyledim dedi yani bu kişiyi abisine düşünen biri bu arada bilemiyorum

Yalvarma, yalvardigin için aciz görüp tepene binecek, pislik herif niye evlenmiş seninle disaridakilerle evlenseymis. Her edepsizligi yapmista dediğin lafa mi alınmış. Vay arkadaş kendi karısına çocuğuna herşeyi yapan adamdaki gurura bak, ne şeref ne gurur cidden

Babanın yanina dön, oda çocuğuna ödesin nafaka... Bu adamla çocuğun daha mı iyi olacak zannediyorsun.
İllede bosanmam diyorsan otur bı odada cocugunla o adama hizmet et, gözüne görünme, çocuğunu hele yanına yaklaştırma.

Anlayamadım hangi konuda saçmalıyorum ben
Her cümleniz saçma. Kocanız size el kadar bebeğe hakaretler ediyor, elin kadınlarını beğenip size övüyor böyle iğrenç bi ilişkiyi ama bebeğim var bilmem ne diye sürdürüyosunuz. Tek bebek sizde mi var? Tek sizin bebeğiniz mi anne sütü alıyor. Biraz gururlu olun.

Ya bunlar doğrumu çocuğuna beddua etmek falan birde sana hakaret başkasınından hoşlanıyor bunlar nasıl söylemler ortada aile bisi yokki

Bazı kadınları anlamakta zorluk çekiyorum. Güzel ablam adam çocuğuna beddua ediyor sen hala evliliği kurtarma peşindesin.Ayrıl gitsin böyle bir eşiniz olsa ne olmasa ne ?

Ya burdaki bütün kadınlar çocuğum çok küçük çalışmam diyor, çocuğunu şu adamla yasatmaktansa kreşe ver çalış daha iyi, çalışanlar nasıl calisiyor 5 aylık bebeğini bırakıp çalışıyor insanlar...şimdiden gir ise çalış para biriktirip ayrıl ama sen de o cesaret yok veya çalışma isteği

Allahım neyseki eşiniz boşanmaya kararlı yoksa bu iğrenç adamla evli kalmaya devam edecektiniz.
Bir kadın olarak herşeyle başa çıkabilirim savaşabilirim. Ama çocuğuma beddua küfür eden adama katlanamam asla. Yarın öbür gün küfürü bedduayı aşar dayaklar havada uçar

Bana çemkireceğinize 1.5 yaşında anne sütü alan meleğinize bağırabilen babasına, sizin de yanınızda "eş" diye taşıdığınız kişiye çemkirin. Kaldı ki çalışmak zorunda olup emziremeyen bir sürü anne var. Siz dua edin gene 15 ay emzirmişsiniz. Bunu bahane olarak sürmeyin.

Son düzenleme:
Zor bir durum. Gerçekçi olalım, küçücük bebekle kulübede falan yaşamak zor olur. Siz çalışsanız, kazandığınız para bakıcıya gider. Çalışmasanız, babanızın durumu yetmez.
Eşinizden nafaka, tazminat, ev vs koparmadan boşanmayın. Maddi yönden mutlaka garantiye almanız lazım kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…