çıkmazdayım yardım edin:((((((

yaşadıkların yetmedi mi?
ne demek herkesin başında erkeğe ihtiyacı olur
bu kadar aciz varlıklar mıyız biz ihtiyacımız olsun erkeklere

Konu yorumlarla birleşince öyle bir hale gelmiş ki, inanırsam kendimi salak gibi hissedeceğim; inanmazsam vicdansız gibi...

sence bu arkadaş ilkokul mezunu ,11 yaşında evlendirilmiş ve satılmış öylemi.

yapma lütfen

Off boşver ya okycim tr elbette böyle şeyler oluyor ama görüyoruz dinliyoruz bunun gibi yazması mümkün mü öyle kişilerin herkes de avukat olma peşinde

ahhh ne demek istediğini kendin anladın mı?aklımın gramajının düşüklüğünden midir nedir ben anlamadım.

ahhh ne demek istediğini kendin anladın mı?aklımın gramajının düşüklüğünden midir nedir ben anlamadım.

Lutfen lutfen lutfen, bir kere daha oku, anlarsin Sandigim kadar zeki olmadigini da, edebiyatinin zayif oldugunu da kabullenmeyecegim zira, hayir hayir..

Son düzenleme:
Konu yorumlarla birleşince öyle bir hale gelmiş ki, inanırsam kendimi salak gibi hissedeceğim; inanmazsam vicdansız gibi...

konu yaşanmış olmasaydı ve sen yine de inansaydın bu seni salak yapmazdı.ta ki eline yalan olduğuna dair kanıtlar geçene kadar.şimdi arkadaşlar hiç bir kanıtları olmadan sadece varsayımlarıyla bunun senaryo olduğunu iddia ediyorlar.böyle acımasız yaklaşmayanlar ise aslında içlerinde dünyadaki tüm kötülüklere tüm yalanlara rağmen masum bir çocuk barındırdıklarını kanıtlıyolarr bana sorarsan.vicdanına sağlık arkadaşım.

valla kazen evine kadar bulurda,mesaj yazmak lazım. pazarda pek bakmıyor mesajlara. geçen senelerde birinin evini tel numarasına kadar bulduydu.

Dayak yemissin kocan pazarlamis turluu oskenceler gormussun halaaa erkek diyosun doymadinmi canim yani suan senin erkeklerden tiksinmek gerek tee ..

Ben avukat olma pesindeysem sen neyin pesindesin acaba. Ya sabir ya. Senin aklin var konusuyorsun da biz mi susucaz. Isinize gelmeyen yoruma laf sokma konusunda ustunuze yok masallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

offf be bu nasıl bir senaryo çok abartmışsın türk sinemalarında bile bu kadar abartılmıyor
diyelim ki gerçek derdin bu sefil hayat mı yoksa o kadınla aynı evi paylaşmak mı? yoksa yurda bıraktıgın o masum bebeler mi?

Gerek cumle yapindan, kelimeleri secisinden o kadar bariz ki senin ilkokul mezunu olmadigin.
Senin yazdigin hikayeyi yasayan kadin emin ol senin tarzinda olmazdi.
Ilk once git bunu bir analiz et, ondan sonra burda hepimizi aptal yerine koymaya calisirsin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

ilkokul mezunu, yeşilçamvari bir hayat... aynı zamanda çok teknolojik bir sosyal yaşam ve pabuç kadar dil... iyi valla o kadar acının içinde öğrenmişsiniz bunları :))

Son düzenleme:
o kadar belliki. anlamamak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…