evet aynı odayı paylaşıyoruz.sığınma evleri nasıl olur hiç bir fikrim yok.o kadın hamileliğini bahane ediyor kovuyorum gitmiyor.sığınma evi hakkında bilgim yok anam babam beni karşılıksız beslememiş bu kurumlar besliyor mu yani?hadi besledi diyelim ölene dek kocasız nasıl kalırım orda?herkesin başında bir erkeğe ihtiyacı olur
sence bu arkadaş ilkokul mezunu ,11 yaşında evlendirilmiş ve satılmış öylemi.
yapma lütfen
okumadan nasıl emin olabiliyorsun sahteliğinden?pesimist misin paranoyak mı?
Alkislayacaksin tabii, burada iki gram aklinla laf yaristirmaya calistigin herkesin hayatinda senin hayallerinden birer parca var.. Biz de bu kusurumuzun farkinda olup, sahip olduklarimizdan yoksun olanlara acimayi bilmeliyiz.. Hepimiz ustumuze duseni yapacagiz elbette
aynen ya. herşey ortada. önemli olan görebilmekOff boşver ya okycim tr elbette böyle şeyler oluyor ama görüyoruz dinliyoruz bunun gibi yazması mümkün mü öyle kişilerin herkes de avukat olma peşinde
ahhh ne demek istediğini kendin anladın mı?aklımın gramajının düşüklüğünden midir nedir ben anlamadım.
Konu yorumlarla birleşince öyle bir hale gelmiş ki, inanırsam kendimi salak gibi hissedeceğim; inanmazsam vicdansız gibi...
valla kazen evine kadar bulurda,mesaj yazmak lazım. pazarda pek bakmıyor mesajlara. geçen senelerde birinin evini tel numarasına kadar buldu
bu mesajının bir suç unsuru olduğunun farkında mısın?bir avukata cezasını danışmanı öneririm
yoo değil. çünkü bu şekilde çok fake üyelik ortaya çıkarıldı. çoğuda erkekti.valla kazen evine kadar bulurda,mesaj yazmak lazım. pazarda pek bakmıyor mesajlara. geçen senelerde birinin evini tel numarasına kadar buldu
bu mesajının bir suç unsuru olduğunun farkında mısın?bir avukata cezasını danışmanı öneririm
o kadar belliki. anlamamak mümkün değil.Gerek cumle yapindan, kelimeleri secisinden o kadar bariz ki senin ilkokul mezunu olmadigin.
Senin yazdigin hikayeyi yasayan kadin emin ol senin tarzinda olmazdi.
Ilk once git bunu bir analiz et, ondan sonra burda hepimizi aptal yerine koymaya calisirsin.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?